Fiókom

Aktív mélynyomó Hertz DBA 200.3

8", 110 W RMS, 92 dB (SPL 2,83V/1m), 4 Ω
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Aktív mélynyomó Hertz DBA 200.3
Frissítve

Aktív mélynyomó Hertz DBA 200.3

A Hertz DBA 200.3 egy 200 mm-es (8") aktív mélynyomó, amelyet a szekrény hátuljába épített 140 W-os erősítő hajt. A vezérlőpanel lehetővé teszi a frekvenciák, a szint és az akusztikus fázis beállítását saját hallgatási ízlésének megfelelően. A rendszer rendelkezik Úgy tervezték, hogy kielégítse azokat, akiknek kompakt méretű basszusra van szükségük bármilyen járműben való használatra.

A Hertz DBA 200.3 aktív mélynyomó főbb jellemzői

  • 140 W-os integrált erősítő.
  • A központ a frekvencia, szint és fázis beállítására szolgál.
  • Hi-bemeneti bemenetek RCA nélküli autórádiókhoz.
  • Egy csatlakozó a mélynyomó egyszerű felszereléséhez és eltávolításához.
  • Felépítés 18 mm-es MDF-ből.
  • A lejtős hátsó fal lehetővé teszi, hogy a hátsó ülések mögé ülhessen.
  • Hertz logóval ellátott rács, amely 100%-os mélynyomó-védelmet kínál.
Katalógus szám:DBA 200.3
MárkaHertz
Hivatkozások:Hivatalos weboldal (angol)
RMS teljesítményRMS teljesítmény Az aktív subwoofer RMS teljesítménye, az az állandó teljesítmény, amelyet az aktív mélynyomó hosszú időn keresztül képes lejátszani. Javasoljuk, hogy ezt az értéket használja. Az aktív mélysugárzók RMS-teljesítménye az integrált erősítő RMS-teljesítménye, amely a legtöbb esetben kissé alulvezérelt a mélysugárzó beégése elleni védelem érdekében. 110 W
Max. (maximális) teljesítmény Kiváló teljesítménye vagy Max. teljesítmény, amelyet az aktív mélynyomó pillanatnyilag (kb. 0,5 másodperc) képes megszólaltatni, például amikor egy felvételen az ütőhangszerek lecsapnak. Ez azonban nem olyan fontos paraméter, mint az RMS teljesítmény. 140 W
A használt subwoofer átmérőjeA subwoofer átmérője, amely az aktív boxba van beszerelve. 200 mm (8")
Frekvencia tartományEgy eszköz azon képessége, hogy egy jelet a legalacsonyabb frekvenciától a legmagasabb frekvenciáig képes reprodukálni, vagy egy aktív mélynyomó azon képessége, hogy egy adott frekvenciasávban hűen adja vissza a hangot.

Általában:
A 40 és 16 000 Hz közötti frekvencia tartomány tartalmazza az összes hangszer alap- és aliquot (felharmonikus) hangjainak túlnyomó többségét. Minket az érdekel, hogy milyen a kisugárzott hangnyomás hullámformája ebben a frekvencia tartományban, amikor a hangszórórendszer állandó bemeneti teljesítményt kap. Ezt nevezzük frekvenciaválasznak, amely a sugárzott hangnyomás szintjét adja meg decibelben (dB) a frekvencia függvényében. Egy hangszóró vagy hangszórórendszer frekvenciaválaszát a legpontosabban egy grafikon segítségével lehet kifejezni.

A legtöbbször azonban a frekvenciaválaszt úgy adják meg, hogy megadják a maximális hangnyomás-tűrést egy adott frekvenciatartományban, pl. 50-15 000 Hz -+ 6 dB. Egy ilyen elszegényedett alak értéktelen. Mit ér egy gyártó, ha 30-20.000 Hz frekvencia tartományú hangszórórendszert kínál, ha nem meri megadni a hangnyomás maximális egyenetlenségét ebben a tartományban, hiszen lehet, hogy pl. +- 20 dB a tűréshatára.

A jó hangszórórendszer egyenetlensége, vagy frekvenciaválasza a jó zenei teljesítmény érdekében nem haladhatja meg a +- 3 dB-t a 80-12.000 Hz-es sávban és a +- 6 dB-t a 40-16.000 Hz-es sávban. A nagyobb egyenetlenségek már elszegényítenek vagy kiemelnek bizonyos tónusú területeket, ami hallható vagy akár zavaró torzítást is okozhat. Megváltoztatja az alaphangok és a magasabb felharmonikusok közötti arányt is, ami megváltoztatja a hangszínt, és az egyes hangszereket, valamint az egész zenei képet természetellenessé teszi.
32 - 400 Hz
VédőrácsVédőrácsok vagy -rudak a mélysugárzó mechanikai sérülése elleni védelemre. Ano
Miből készül az aktív boxAz aktív mélysugárzók készülhetnek MDF-ből, kemény műanyagból, fémlemezből, alumíniumból vagy különböző anyagok kombinációjából. MDF

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
100 %
2 a vásárlók értékelték
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.