Fiókom

Auto Finesse Caramics Wheel Protection Kit kerámia védelem

szett a kerekek kerámia védeleméhez, 12 hónapos védettség
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Auto Finesse Caramics Wheel Protection Kit kerámia védelem

Auto Finesse Caramics Wheel Protection Kit

Maximális, hosszantartó kerék védelem, amely 12 hónapig kitart. A Ceramics egy kerámia technológia, amely kötődik az üveghez és konkurencia nélküli mechanikus védelmet, a víz és a szennyeződések elvezetést, majd a könnyü tisztítást biztosítja. A Caramics Wheel Protection Kit alkalmas minden kerék típushoz - lakkozott, polírozott, krómozott, stb.

Könnyű használat

A Caramics Wheel Coating használata nagyon könnyű és applikálását képes bárki elvégezni. Nincs probléma a felvitellel és hosszantartó törléssel. A benedvesített kendőknek köszönhetően elesik a nagy mennyiségű termék fogyasztástól.

Gazdag tartalom

A Caramics Wheel Coating nem csak kerámia védelmet és kendőket tartalmaz, hanem 4 kendőt, egy 100 ml Auto Finesse Paint Prep Spray terméket a kerék előkészítéséhez, melynek köszönhetően tökéletesen előkészíti és felülvizsgálat a polírozás vagy mosás után. Továbbá a csomagolásban talál nitril védőkesztyűket, Auto Finesse Sticker (matricát) és kidolgozott használati útmutatót. 
Katalógus szám:CRP-K3
MárkaAuto Finesse

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
100 %
1 a vásárló értékelte
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.
Ez az oldal sütiket használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések személyre szabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával Ön elfogadja ezt.