Fiókom

Auto Finesse Illusion Show Car Carnauba Wax - prémium viasz (150 g)

prémium szilárd karnauba viasz, 48% eredeti karnauba viasz és 52% szintetikus polimer és fényfokozó olaj tartalommal, 150 g
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Auto Finesse Illusion Show Car Carnauba Wax - prémium viasz (150 g)

Auto Finesse Illusion Show Car Carnauba Wax

Az Illusion kézzel készül az Egyesült Királyságban, ahol szigorúan betartják a valódi brazil karnauba szilárd anyagok, szintetikus polimerek és olajok arányát. A viaszok a jármű elemekkel szembeni kezelésére szolgálnak. Fontos az UV-állóság, a vízlepergető képesség, a savas esővel, madárürülékkel szembeni ellenállás stb. Az Auto Finesse Illusion 48%-ban T1 minőségű brazil karnaubaviaszt tartalmaz, a maradékot szintetikus polimerek és fényesítő olajok alkotják. Ezt a viaszt a valóban extrém festékmélység és extrém fényesség érdekében fejlesztették ki. A többrétegű átlátszó bevonat illúzióját kelti! Az Auto Finesse viaszok közül a legkönnyebben alkalmazható. A viasz nem illékony tartalma miatt az Illusion élettartama az alkalmazástól számítva 2-3 hónap egy naponta használt autón. A tökéletes vízállóság arra késztet, hogy közvetlenül nézze, ahogy a vízcseppek leperegnek az esőben, apró gyöngyökké alakulva, amelyek nem hagynak vízfoltot a festéken. A viaszok minden festékszínhez alkalmasak. Autókon és motorkerékpárokon egyaránt használhatóak.
Katalógus szám:ILL150
MárkaAuto Finesse

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
0 %
Eddig senki nem értékelte a terméket
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.
Ez az oldal sütiket használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések személyre szabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával Ön elfogadja ezt.