Fiókom

Auto Finesse Lather pH Neutral Car Shampoo (1 L)

nagy koncentrációjú autósampon, pH semleges, 1 l
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Auto Finesse Lather pH Neutral Car Shampoo (1 L)

Auto Finesse Lather pH Neutral Car Shampoo

A biztonságos autómosás a legfontosabb lépés minden részletező számára, ami megmagyarázza, hogy az Auto Finesse gyártónál miért töltöttek annyi időt ennek a pH neutrális autósamponnak a kifejlesztésével. Az Auto Finesse Lathel egy mandarin illatú autósmapon. pH semleges, felületaktív anyagokat és nagy koncentrációjú kenőanyagokat tartalmaz. Jó mosási technikával kombinálva erőteljes tisztítási teljesítményt érhet el öblítés nélkül. Ez azt is jelenti, hogy az autósampon habja nem karosítja a viaszokat és tömítőanyagokat, hanem maximalizálja a teljesítményüket és élettartamukat. A Lather egy koncentrátum, amelyet higított formában kell alkalmazni.A Lather nem tartalmaz más, fényt befolyásoló adalékanyagokat. Használata a viaszbevonat felújítására vagy élettartamának meghosszabbítására egyaránt ajánlott. A Lather a Clay Bar kenőanyagaként is használható.
  • Ajánlott higítás 650:1 és 2000:1 arányban
Mint minden Auto Finesse termék, a Lather is egy professzionális termék, amelyet a haladó részletgazdák számára terveztek. Nagy hatékonyságának és könnyű alkalmazhatóságának köszönhetően azonban még a kezdő felhasználó is nagyszerű eredményeket érhet el ezzel a termékkel.
Katalógus szám:LAT1000
MárkaAuto Finesse

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
80 %
1 a vásárló értékelte
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.
Ez az oldal sütiket használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések személyre szabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával Ön elfogadja ezt.