Fiókom

Auto Finesse Radiance Carnauba Creme - viasz (250 ml)

szintetikus viasz, eredeti T1 karnauba tartalommal, élettartam 3 hónap, 250 ml
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Auto Finesse Radiance Carnauba Creme - viasz (250 ml)

Auto Finesse Radiance Carnauba Creme

Az Auto Finesse Radiance több éves fejlesztés eredménye, amely 2016 végén csúcsosodott ki, amikor megjelent a Phenomenon (Helloween időszak) nevű, limitált kiadású "krém" viasz. Ez teszi az Auto Finesse-t a világon teljesen egyedülálló termékké, amely egy korlátozott példányszámú terméket dob piacra, csak azért, hogy a végfelhasználóktól betekintést nyerjen. Valójában gyakorlatilag a limitált kiadásának egyetlen célja az volt, hogy kiderítsék a felhasználók igényeit, amelyeket aztán beépítették a krémviasz - Radiance - végleges formájába. 

Radiance 500 ml

A Radiance tehát egy fejlettebb evolúció, amely az eredeti változathoz képest valódi brazil T1 karnaubával gazdagodott. Ezzel lényegesen vonzóbb felületet érhetünk el, miközben a tartósság és a könnyű alkalmazhatóság megmarad.

Radiance 500 ml

A krém formájú Radiance a 2017-es év egyértelmű innovációja. A legmodernebb viasz vízlepergető technológiával, nagyszerű öntisztító hatással és exkluzív kivitelben. A Radiance tehát az egyetlen olyan szintetikus karnaubaviasz, amely fokozott és hosszan tartó védelmet biztosít. Krémes formájának köszönhetően a legkönnyebben felvihető és eloszlatható, miközben rendkívüli védelmet és mély tükörfényt biztosít.

Radiance 500 mlAz összetételének köszönhetően a viaszt nagyon könnyű alkalmazni és letörölni. Tökéletes viasz az egész éves használatra. 
Katalógus szám:RAD250
MárkaAuto Finesse

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
60 %
1 a vásárló értékelte
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.
Ez az oldal sütiket használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések személyre szabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával Ön elfogadja ezt.