Fiókom

Bilt Hamber Korrosol V2 rozsda eltávolító (1 l)

a legkedveltebb rozsdaeltávolító, savmentes, kiegyensúlyozott pH-val, 1000 ml
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Bilt Hamber Korrosol V2 rozsda eltávolító (1 l)
-20 %
Tipp

Bilt Hamber Korrosol V2 rozsda eltávolító 

A Bilt Hamber Korrosol egy pH-kiegyensúlyozott, lúgmentes rozsda eltávolító, amely kíméletesen és hatékonyan távolítja el a legtöbb autón megtelepedő repülő rozsdát. Ezek a káros szennyeződések szabad szemmel általában nem láthatók. Legközelebb, amikor lemossa az autóját, próbálja ki, hogy a kezével enyhén végigsimít a festéken. A vízszintes paneleken, például a motorháztetőn, a tetőn vagy a csomagtartón az ujjai alatt enyhe szemcsésedést érezhet. Azt hihetné, hogy ez csak a levegőben szálló por, de nem így van. Az Ön előtt haladó autó fékezése során keletkező, levegőben szálló fémrészecskék szilárdan lerakódnak autója fényezésén, és idővel ezek a részecskék korrodálják a festékfelületet, visszafordíthatatlanul károsítva a fényezést.

Hogyan károsítják ezek a szennyeződések a fényezést?

Ezek a veszélyes részecskék megtapadnak az autó fényezésén, és idővel az esővel vagy az autómosással reakcióba lépve korróziót okoznak. A rozsda lassan elkezdi erodálni a festék felső rétegét, és végül eléri a legalsó réteget. Ez a reakció visszafordíthatatlanul károsítja az autó festékének funkcionális és esztétikai aspektusait.

Hogyan működik a Bilt Hamber Korrosol?

Az olyan kemény savak, mint a foszforsav és az oxálsav, amelyek néhány hasonló típusú termékben megtalálhatók, hasonló hatásfokkal használhatók a rozsda és a szennyeződések eltávolítására. Ezek a tisztítószerek azonban károsíthatjáka festéket és a csupasz acélt vagy krómot. A Bilt Hamber Korrosol egy pH-kiegyensúlyozott termék, amely teljesen biztonságos minden típusú felületre, beleértve a polírozott alumíniumot, a krómot vagy a műanyagot és a gumit. Amikor a Korrosolt a panelre permetezzük, rövid idő elteltével a színe drámaian megváltozik, rózsaszínről vörösre változik, ami a szükséges reakciót és a vasrészecskék és az esetleges szennyeződések feloldódását okozza. 

Hogyan kell használni a Bilt Hamber Korrosol-t?

  • Először mossa le az autót (ideális esetben).
  • A rozsdaeltávolítóval való munka során viseljen gumikesztyűt.
  • A Korrosolt mindig árnyékban és hűvös karosszérián alkalmazza - soha ne hagyja a Korrosolt teljesen megszáradni a karosszérián.
  • Fokozatosan haladjon. Fújja a Korrosolt az autó egy részére (kb. 2 ajtónak megfelelően), hagyja hatni 1-2 percig, majd mossa le vízsugárral.
  • Így járja körbe az egész autót.
  • Ismételje meg az olyan területeken, ahol sok a szennyeződés (a kerekek mögött, az autó hátsó részén) a 100%-os fertőtlenítési eredmény érdekében.
  • Végül mossa le és szárítsa meg újra az autót.
  • Ügyeljen az alaposabb öblítésre - előfordul, hogy a Korrosol ott maradhat, ahol a víz megtapad, ezért az autót alaposabban és többször kell leöblíteni.
Katalógus szám:BH-0052
MárkaBilt Hamber

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
98 %
17 a vásárlók értékelték
16×
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.