Fiókom

CarPro Bug Out rovar eltávolító (1000 ml)

tisztítószer a rovarok és a nehezen eltávolítható maradványaik eltávolítására, 1000 ml
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
CarPro Bug Out rovar eltávolító (1000 ml)
-15 %
Tipp

CarPro Bug Out rovar eltávolító (1000 ml)

Az autórajongók fő problémája a rovarok és azok maradványai. Az autó elejére tapadt rovarok nem csak csúnyák, de savas összetételük miatt a festéket nagyon gyorsan lemarja. A festék kémiai károsodásának mértéke hőmérsékletfüggő, ezért (különösen forró nyári napokon) a rovarokat a lehető leghamarabb el kell távolítani a festékről. A CarPro Bug Out úgy lett kifejlesztve, hogy a legkülönbözőbb felületeken, beleértve a festéket, üveget, műanyagot, fémet és egyéb külső felületeket, biztonságos legyen. A rovarok egy koncentrált fehérjeenzimet választanak ki a járművel érintkező területen, és ha túl sokáig maradnak ott, maradandó károsodást okoznak a különböző felületeken. A CarPro Bug Out rovar eltávolító a megoldás minden autótulajdonos számára világszerte. A rovarok rendszeres eltávolításával elkerülheti az autója fényezésének maradandó károsodását. A CarPro Bug Out rovar eltávolító nagyon gyorsan és a fényezés megkarcolódásának fokozott kockázata nélkül működik.

A CarPro Bug Out termék használata

  • Fújja rá a CarPro Bug Out terméket a szennyezett felületre, néhány másodperc eltetlével a szennyeződés elkezd felengedni (a hatás időtartama 30 másodperc és 2 perc közötti).
  • Annak köszönhetően, hogy meglágyítja a rovarok maradványait, biztonságosan eltudja távolítna a festékről, a megkarcolódás veszélye nélkül. 
  • Erős víznyomással öblítse le.
  • A járművet mossa le autósamponnal, majd szárítsa meg.
  • A terméket soha ne hagyja rászáradni a felületre, ne használja közvetlen napsütésben és ne hagyja tovább hatni a megengedett időnél. 
Katalógus szám:CPBO-1000
MárkaCarPro

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
100 %
1 a vásárló értékelte
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.