Fiókom

CarPro DHydrate Dry Towel 70 x 100 cm nagy szárító törölköző

nagy méretű szárító törölköző, nagyság 70 x 100 cm
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
CarPro DHydrate Dry Towel 70 x 100 cm nagy szárító törölköző

CarPro DHydrate Dry Towel 50 x 55 cm nagy szárító törölköző

A CarPro DHydrate törülközők új koncepciót képviselnek a szárító törülközők terén. Úgy tervezték és gyártották őket, hogy megbízható száradást tegyenek lehetővé azáltal, hogy a felületre fektetve és egyetlen mozdulattal letörlik a vizet, ami jelentősen csökkenti a festékfelületen végzett mechanikus mozgások számát. A törülköző felülete hurkolt (nem nyírt), ezért a törülköző nem hullatja a szálakat. Mindazonáltal a kiváló minőségű anyagnak köszönhetően kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik. A hurok és a különleges kötési technika további előnyt jelent - a DHydrate szárítótörölköző nagyon jól siklik a festésen, és nem ragad, mint egyes hosszú bolyhos, vágott hurokkal ellátott törülközők. Ezért lehetővé teszi a szárítást azzal a módszerrel, amikor a kibontott törülközőt a nedves részre fektetjük, és a szélét simán meghúzva szárítjuk meg a felületet. A hatékony, nyomás nélküli szárítás jelentősen csökkenti a festékréteg száradás közbeni megkarcolódásának kockázatát. A törülköző hátoldalán egy teljesen befont hurok található, így kiválóan alkalmas az utolsó simításokhoz, különösen az üvegen, ahol a csíkok a legszembetűnőbbek. A törölköző kiváló minősége már első pillantásra is nyilvánvaló. Lenyűgöző a precíz, hibáktól, ráncoktól és laza szálaktól mentes kivitelezés, valamint a nagyon puha mikroszálas filccel készült precíz szegélyezés. De mindenekelőtt meggyőző teljesítményével, nagyon hosszú élettartamával és változatlan minőségével, még többszöri mosás után is.

A CarPro DHydrate Dry Towel 70 x 100 cm törölköző ápolása

  • Az első használat előtt a törölközőt mossa ki.
  • Javasoljuk, hogy minden használat után mossa ki a törölközőt, a viaszok és sealantok maradványai károsítják a mikroszálakat. 
  • Mossa ki a kendőt a mosógépben egy mikroszálas kendőkhöz használt speciális mosószerrel.
  • A törölközőket mindig külön mossa mikroszálas kendökkel és applikátorokkal.
  • 30 fokon mossa és ne használjon textilöblítőt, ezek károsítják és gyengítik a mikroszálas kendőket.
  • Soha ne szárítsa a kendőket és törölközőket a szárítóban és poros környezetben. Ideális esetben szárítsa meg felakasztva egy szobában.
  • A törölközőket és a kendőkat szárazon és zárva tárolja az eredeti csomagolásában.
  • "Hogyan válasszunk ki és használjuk helyesen a mikroszálas kendőket" című cikkünkben többet megtudhat a mikroszálas kendők típusairól, használatáról és ápolásáról.
Katalógus szám:CP_DHYDRATE 70X100
MárkaCarPro

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
0 %
Eddig senki nem értékelte a terméket
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.
Ez az oldal sütiket használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések személyre szabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával Ön elfogadja ezt.