Fiókom

CarPro UltraCut polírozó paszta (250 ml)

polírozó paszta, 250 ml
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
CarPro UltraCut polírozó paszta (250 ml)

CarPro UltraCut polírozó paszta (250 ml)

A CARPRO UltraCut polírozópaszta a CARPRO legújabb fejlesztésének eredménye a polírozópaszták területén. A cél az volt, hogy a polírozópaszta-technológiát minden lehetséges szempontból, így egyrészt a maximális csiszolási teljesítmény, másrészt a magas végső fényesség tekintetében javítsák. Egyenletes, polírozási nyomok nélküli eredmények, kompatibilitás az autófestékek széles skálájával, valamint a nagy termelékenység elérése minimális nyomással az orbitális polírozókon. Ha ehhez hozzáadjuk a nagyon alacsony portartalmat, akkor a CARPRO lakkok új zászlóshajóját kapjuk. A leggyakoribb kritika minden polírozó pasztával szemben a korrekciós hatás hiánya. Az orbitális polírozók népszerűsége, valamint a prémium személygépkocsik szegmensében a nagyon kemény átlátszó bevonatok megjelenése miatt a felhasználók végtelenül keresik a hatékony pasztát. A CARPRO meghallgatta a felhívásukat, és az Ultracut formájában egy igazán extra hatékony javító polírozó pasztát hozott, amely a kemény festéken is jól működik. Meg fog lepődni, hogy egy ilyen hatékony polírozó paszta milyen minőségű, horpadások és hologramok nélküli végső fényt tud elérni! Sok esetben az Ultracut akár egylépéses polírozópasztaként is használható. Ez a festék keménységétől és árnyalatától függ. Ahol a végső fényt fokozni kell, az Ultracut után egyszerűen használhat egy végső finom polírozó pasztát, például a kiváló CARPRO Reflect vagy CARPRO Essence pasztát. Az Ultracut kellemesen meglep a valóban széleskörű sokoldalúságával is. Nemcsak a nagy sebességű rotációs polírozógépekhez, hanem az orbitális polírozógépekhez is optimalizálták. Öntől függ, hogy melyik eszközt választja. Akár a forgó polírozógépek felülmúlhatatlan teljesítményét és termelékenységét, akár az orbitális polírozót részesíti előnyben. Minden típusú polírozónál az Ultracut a koncepcióból a lehető legtöbbet hozza ki. Az Ultracut polírozópaszta sokoldalúságát az is fokozza, hogy különböző polírozókorongokkal kombinálható. A paszta különböző keménységű gyapjú-, mikroszálas és habszivacs korongokkal működik. A lemezek kiválasztása Öntől és az Ön egyedi projektjétől függ. Az Ultracut problémamentesen kezeli a kemény és a lágy lakkokat is. A lakk keménységek és polírozókorongok széles skálájával való kompatibilitás titka a kiváló minőségű, rendkívül finomított csiszolóanyagok használatában és a polírozó emulzió gondos beállításában rejlik.

Az időtakarékos UltraCut

A CARPRO Ultracut polírozópaszta nagyon hosszú fejlesztésen és tulajdonságainak hihetetlenül pontos hangolásán ment keresztül. A CARPRO kutatói és több tucat tesztelő több ezer órányi fejlesztésének egyetlen célja volt: az ügyfelek több millió munkaórát takarítottak meg, és megerősítették a CARPRO elkötelezettségét a legjobb és leginnovatívabb technológia szállítása iránt. A CARPRO Ultracut Paste a kisebb és a legnagyobb hibák javítására szolgál, következetes munkafolyamat, minimális komplikációk és nulla frusztráció mellett. Minimálisan porzik, mégsem túlságosan zsíros, nem szennyezi a polírozó kerekeket, és könnyen letörölhető. Ideális a CARPRO polírozó korongokkal (Wool Pad, Flash Pad vagy Cool Pad) és más gyártók korongjaival való használatra.

Az UltraCut polírozó paszta használata

  • Mindig használjon a mefelelő polírozó korongot és megfelelő mennyiségű paszát.
  • A pasztát egyenletesen kenje szét.
  • Kezdje a polírozást magasabb fordulaton alacsony nyomás mellett, majd a nyomást fokozatosan növelje. 
  • Addig polírozzon míg szinte a paszta teljesen el nem tűnik.
  • Törölje le a maradék filmet és ellenőrizze az eredményt.
  • A maradék paszta eltávolítására használja a CarPro Eraser tisztító sprayt.
  • Ha szűkséges, a lépéseket ismételje meg.
  • A tökéletes végső fényességhez, a festék maximális fény élességéhez használja pl. a CarPro Reflect fényezőpasztát.
Katalógus szám:CP-UC-250
MárkaCarPro

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
0 %
Eddig senki nem értékelte a terméket
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.
Ez az oldal sütiket használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések személyre szabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával Ön elfogadja ezt.