Fiókom

Fictech Pad Black Foam Soft 135/150 polírozó korong

puha polírozó korong, Ø 135/150
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Fictech Pad Black Foam Soft 135/150 polírozó korong
Utolsó darabokFrissítve

Fictech Pad Black Foam Soft 135/150 polírozó korong

A fekete puha polírozókorong kis hologramok fényezésére szolgál. A Soft mat habsűrűsége kisebb hibás lágy lakkokhoz készült. Minden Fictech korongok van egy központi lyuk a hő elvezetésére munka közben. A hosszú élettartam érdekében rendszeresen tisztítsa meg a betétet, és használat után mossa ki a mosógépben a Poorboy's Tornado Pad Cleaner (473 ml) segítségével. A tárcsa átmérője a meghajtó esetében 135 mm, magának a polírozó felületnek pedig 150 mm.

Fictech korongok használata polírozógéppel

Az orbitális polírozók manapság egyre népszerűbbek a hobbi részletezők körében is. A tökéletes polírozási eredmény érdekében fontos a minőségi polírozó gépek kiválasztása, hanem megfelelő polírozókorongot és megfelelő polírpasztát is. A polírozókorongok a köszörülés során nehéz körülményeknek vannak kitéve. A polírozókorongnak képesnek kell lennie csiszolni, de tartósnak kell lennie, és nem kell szétmorzsolódnia. A Fictech polírozó tárcsák szigorú teszteken estek át, és több órányi járműfényezést is kibírnak, természetesen nagy hatékonysággal. A polírozó pasztákat mindig a hab keménysége szerint válasszuk, a kemény csiszolókorongokhoz a csiszolópasztákat, a puha habokhoz pedig a befejező pasztákat.

A Fictech polírozókorongok minősége

A Fictech polírozó korongok a legújabb habszerkezetet, a nyitott cellás habot használják. Az orbitális polírozó oszcilláló és körkörös mozgása rendkívül megterheli a polírozókorong felületét, amely fokozatosan felmelegszik, meglágyul és a fordulatok hatására elfáradhat, morzsolódik. A Fictech polírozókorongok azonban habból készülnek, amely a közönséges korongokkal ellentétben nyitott cellás szerkezetű. A gépi polírozás során a levegő áramlik át a habkorongon, ami belülről lehűti az anyagot és így csökkenti annak kopását. A Fictech polírozótárcsák központi furattal rendelkeznek, amely több funkciót is ellát. Igen, az egyik jellemző a polírozó középső rögzítéséről a hőelvonás, ami felmelegszik, majd a lyuk csökkenti a polírozókorong hajlamát abbahagyni az oszcillációt, ami orbitális polírozóknál elég gyakran előfordul. Egy másik sajátosság a kúpos forma, amely segíti a tárcsa pontosabb vezetését a karosszérián a nagy elmozdulású polírozóknál. A kúpos kialakítás a gépi köszörülés során is jobb nyomáseloszlást tesz lehetővé, a tárcsa éle is kúpos. A tépőzáras rögzítőket az igényes műveletekhez is igazították az orbitális polírozóval, amelyet a tárcsa hordozóhoz való rögzítésére használnak. A Fictech korongok tépőzára hosszabb és és vastagabb halommal rendelkezik, így nem áll fenn a veszély, hogy a tárcsa magától elrepül. A tépőzár csatlakoztatása a habbal egy speciális funkcionális ragasztó segítségével történik, amely még nagyon magas hőmérsékletet is bír. 
Katalógus szám:7231094/BLACK
MárkaFictech
Hivatkozások:Hivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
0 %
Eddig senki nem értékelte a terméket
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.