Fiókom

Fresso Gentleman autó parfüm

Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Fresso Gentleman autó parfüm

Fresso "Gentleman" parfüm az autóba

Az illat a természet egyik lenyűgöző rejtélye. Nem láthatjuk vagy érinthetjük, de mélyreható hatással van az érzelmeinkre és a jólétünkre. Olyan emlékekkel kapcsolatos, amelyek múltbeli eseményeket idéznek fel. Egész életünkben emlékszünk a rózsa illatára, amit egy szerettünknek adtunk, vagy a parfümre, amit az első randin viseltünk. A lenyűgöző és gazdag illat a sikerhez és az örömhöz kapcsolódik. A Fresso lehetőséget ad arra, hogy minden nap élvezze ezt a luxust. A Fresso parfümöt egyszerűen a kárpitra vagy egy Fresso fa függőre fújhatja. Térfogat 50 ml.

A Fresso "Gentleman" illat

A "Gentleman" illat vibráló fűszerek és gyógynövények aromás keveréke arisztokratikus, pihentető levendula, zsázsa és egzotikus fák formájában. Az édes vanília és a pacsuli forró jellege teszi ezt a csípős kompozíciót nagyon magával ragadó illattá. Minden nap körülveheti magát egy olyan illattal, amely pozitív energiát sugároz.
Katalógus szám:F-008
MárkaFresso

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
97 %
30 a vásárlók értékelték
26×
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.
Ez az oldal sütiket használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések személyre szabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával Ön elfogadja ezt.