Fiókom

Fresso Gentleman felakasztható illatosító

fából készült felakasztható autóillatosító
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Fresso Gentleman felakasztható illatosító

Fresso "Gentleman" felakasztható autóillatosító

Elegáns fa autóillatosító "Gentleman" illattal, amely egy bőrből fonott zsinórral az autó visszapillantó tükrére akasztható. Ez egy kifinomult kiegészítő, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen autó belsejébe. A Fresso meglepi Önt kivételes formájával és illatával, amely tartós és zseniálisan megkomponált. Természetes eredetüknek köszönhetően az illatosítók megjelenésükben kissé eltérnek egymástól, miközben kivételes hangulatot teremtenek az autójában. A Fresso illatok egyedülálló receptje értékes összetevőkön alapul, amelyeket zseniálisan állítanak össze. Ez az illat aztán akár 31 napig is érezhető. A Fresso finom illatjegyei folyamatosan és ellenőrzött módon szabadulnak fel. Elsőre nincs túl intenzív illat, ami gyakran zavaró, mint más autós illatoknál. Az illat a zsinór használatának köszönhetően szinte a teljes ideje alatt stabil marad. A illatosító mérete 115 x 50 mm.

A Fresso "Gentleman" illat

A "Gentleman" illat vibráló fűszerek és gyógynövények aromás keveréke arisztokratikus, pihentető levendula, zsázsa és egzotikus fák formájában. Az édes vanília és a pacsuli forró jellege teszi ezt a csípős kompozíciót nagyon magával ragadó illattá. Minden nap körülveheti magát egy olyan illattal, amely pozitív energiát sugároz.
Katalógus szám:F-004
MárkaFresso

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
95 %
85 a vásárlók értékelték
70×
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.
Ez az oldal sütiket használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések személyre szabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával Ön elfogadja ezt.