Fiókom

Gyeon Q2 AntiFog párásodás ellen (120 ml)

az üveg párásodása elleni termék, 2 hónapi tartósság, 120 ml
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Gyeon Q2 AntiFog párásodás ellen (120 ml)

Gyeon Q2 AntiFog párásodás ellen 120 ml

Nagyon könnyen alkalmazható, hatékony páramentesítő termék. A bepárásodott oldalsó és első ablakok bosszantóak és rendkívül veszélyesek lehetnek. A Q² AntiFog gyorsan és egyszerűen megoldja ezt a problémát, az üveg teljesen átlátszóvá válik, és tökéletes látási viszonyokat biztosít. A páralecsapódást vagy "ködöt" elsősorban a járműben lévő páratartalom vagy a belső és külső környezet közötti nagy hőmérsékletkülönbség okozza. A Q² AntiFog egyetlen alkalmazással megoldja ezeket a problémákat, és legalább 2 hónapig megakadályozza, hogy az ablakok újra bepárásodjanak. Az üveget a felhordás előtt jól tisztítsa meg. Egy gyors tisztítás mikroszálas anyaggal és üvegtisztítóval nem biztos, hogy elegendő a zsír vagy a cigarettafüst lerakódásainak eltávolításához. Vigyen fel egy kis mennyiségű terméket az alkalmazó kendőre, és dörzsölje be az üveg felületét, amíg csak egy nagyon enyhe fátyolfelhő marad. Ezután a mellékelt mikroszálas kendővel törölje le a maradékot.

Növeli a biztonságot

Az üvegek párásodása leginkább télen fordul elő, amikor a hőmérséklet csökken és a páratartalom megnő. De egész évben gondot okozhatnak - ezért ajánljuk a Q² AntiFog páramentes belső ablaktörlők és a Q² View "folyékony ablaktörlők" kombinációját az ablakok külső részére. Ez tökéletesen megküzd az időjárási körülményekkel, és maximális biztonságot és láthatóságot biztosít vezetés közben - a páralecsapódásnak, ködnek és esőnek esélye sem lesz!

Alacsony fogyasztás

Egy 120 ml-es flakon Q² AntiFog elegendő ahhoz, hogy több járműben több mint egy téli szezonon át védje az összes üvegfelületet. 6 nagyméretű ablak esetében alkalmazásonként legfeljebb 20 ml terméket kell használni.

A Gyeon Q2 AntiFog 120 ml további tulajdonságai

 • Fogyasztás: 10-15 ml / autó.
 • Nedvesítési szög: 10° alatt.
 • Élettartam: min. 2 hónap.
 • 120 ml kiszerelés.
 • Súly: 0,15 kg.

A Gyeon Q2 AntiFog 120 ml csomag tartalma

 • Gyeon Q2 AntiFog 120 ml
 • Gyeon kendő a felholdásra (4 db)
 • Gyeon applikátor (1 db)
 • Gyeon Q2M Suede 20 x 20 cm (1 db)
Katalógus szám:G25999
MárkaGyeon

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
76 %
5 a vásárlók értékelték
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.
Ez az oldal sütiket használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések személyre szabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával Ön elfogadja ezt.