Fiókom

Gyeon Q2 View kerámia bevonat az ablakokra (20 + 20 ml)

folyékon ablaktörlők, élettartam 1 év, 20 + 20 ml
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Gyeon Q2 View kerámia bevonat az ablakokra (20 + 20 ml)
-10 %
Utolsó darabok

Gyeon Q2 View kerámia bevonat az ablakokra 20 + 20 ml

Védő bevonat az ablakokra, tartós vízlepergető hatással. A piacon számos hidrofób bevonat kapható, de a tartósság nem az erősségük. A Q2 View egyesíti az ilyen típusú termékek két legkívánatosabb tulajdonságát. Akár 12 hónapig is megmarad a leginkább igénybe vett szélvédőn, miközben ugyanolyan vízlepergető képességet biztosít. Oldalablakokon akár 36 hónapig is eltarthat. A felület előkészítése alapvető fontosságú. A Gyeon Q² View készlet két termékből áll, nevezetesen a Q² Cleanse (üvegfényező) és a Q² Repel (maga a hidrofób bevonat). Soha ne hagyja ki a zsírtalanítási folyamatot a Q² Cleanse segítségével, amely nemcsak tisztítószer, hanem egy ragasztóréteget is létrehoz, amely garantálja a védelem tökéletes tapadását az üveghez. A felhordás előtti megfelelő előkészítés nélkül soha nem fogja elérni a várt élettartamot! Csak kis mennyiségű Q² Cleanse-t használjon, és kis szakaszokban (30 x 30 cm) dolgozzon. Alkalmazza a Q² Repelt körkörös mozdulatokkal. Különösen a szélvédőkön javasoljuk, hogy egynél több rétegben alkalmazza. A maradékot nedves ruhával távolítsa el.

Növeli a láthatóságot rossz időjárási körülmények között

A Q² View fő célja, hogy növelje az Ön biztonságát és kényelmét, amikor nehéz útviszonyok között vezet. Feltételezzük, hogy minél rosszabbak az útviszonyok, annál jobban kell a járművezetőnek a jármű vezetésére koncentrálnia. A View Q² sokkal jobb kilátást biztosít az útra azáltal, hogy tisztán tartja az ablakokat, taszítja a vizet és a szennyeződéseket, és növeli a láthatóságot.

Öntisztító képesség

A Q² View taszítja a vizet és a szennyeződéseket az üvegfelületen. Esős vagy éjszakai körülmények között felbecsülhetetlen segítséget nyújt, mivel a vezető sokkal hamarabb észreveszi az akadályokat vagy veszélyeket.

A Gyeon Q2 View 20 + 20 ml további tulajdonságai

  • Fogyasztás: 20 ml / jármű
  • pH tolerancia: 2-11
  • Hatás: 50 km/h-tól 
  • Ellenáll az alkohol tartalmú szereknek.
  • Élettartam: >12 hónap / 30 000 km
  • Súly: 0,3 kg.

A Gyeon Q2 View 20 + 20 ml csomag tartalma

A márkáról

A Gyeon (ejtsd: "dzsion") márka Dél-Koreából származik, ahol számos, kiváló minőségű és innovatív autókozmetikumokkal foglalkozó globális márka jött létre. A dél-koreaiak köztudottan nagyon precízek és szorgalmasak, és ezek a tulajdonságok tökéletesen tükröződnek a márka termékeiben. Már a termékeik dizájnját elnézve is nyilvánvaló, hogy nagy gondossággal dolgoztak. De a szép csomagolás nem minden. Ezek az autóápolási termékek fejlett technológiát kínálnak versenyképes áron. A Gyeon szinte minden terméket saját dél-koreai laboratóriumában és üzemében fejleszt és gyárt, az autóápolási ipar legjobb tudósainak és szakértőinek segítségével. Ezt a folyamatot alapos kutatás, intenzív tesztelés és a megszállott vágy támogatja, hogy mindent, amit gyártanak, tökéletesítsenek. Ez a megközelítés a minőség, a tartósság és a könnyű használat szempontjából kivételes termékeket eredményez. A Gyeon mindig is egyedülálló volt, és folyamatosan arra törekszik, hogy egy lépéssel előrébb járjon, és a vállalkozásuk minden területén győzni akar. A szenvedély és a tapasztalat tartja őket ezen az úton, és soha nem kötnek kompromisszumot. Európában ezt az autókozmetikát nagy tisztelet övezi. Ma a Gyeont 6 kontinensen és több mint 100 országban árulják világszerte.
Katalógus számG26000
MárkaGyeon
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
100 %
8 a vásárlók értékelték
Névtelen felhasználó
25. 5. 2024

Könnyű felkenés és a visszatörlés is, várjuk az esőt , és a visszajelzéseket.

Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.