Fiókom

Gyeon Q2M Cure kerámia sealant sprayben (250 ml)

sealant SiO₂ tartalommal, a kerámia bevonat karbantartásához, 250 ml
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Gyeon Q2M Cure kerámia sealant sprayben (250 ml)

Gyeon Q2M Cure kerámia sealant sprayben 250 ml

A Q²M Cure egy innovatív spray-t fejlesztettek ki a szilícium-dioxid-alapú kerámiabevonatok karbantartására. Meghosszabbítja a tartósságot, és növeli a fényt és a fényvisszaverő képességet. Rendszeres használata lehetővé teszi a hidrofób tulajdonságok tartósságának akár 90%-os meghosszabbítását. A Q²M Cure egy kiváló spray bevonat, amely még a kezeletlen festékeknek is védelmet nyújt. A Q²M Cure drámaian növeli a festék fényét és simaságát. Sötétítő hatása is van, bármilyen festéktípuson látható. (Ha a Q²M Cure-t sötét festékeken használja, hígítsa a terméket 1:1 arányban desztillált vízzel. Így könnyebb lesz letörölni anélkül, hogy csíkokat okozna).

A Gyeon Q2M kúra hatékonysága

A hatékonyság az egyik legfontosabb jellemzője minden Gyeon terméknek, és a Q²M Cure nagyon szemléletesen mutatja ezt. Egy vagy két permetezés elegendő egy ajtó méretű panel kezeléséhez. Az alacsony fogyasztás nagyszerű értéket jelent ennek a kvarc alapú részletezőnek a minőségéért.

A vízkőfoltok megelőzése

A felhordást követő első néhány hétben a kerámiabevonatok hajlamosak a vízkőfoltokra. A Q²M Cure használata közvetlenül az alapozás után teljesen kiküszöböli ezt a kockázatot. A termék Quick Detailer-ként is csodálatos, eltávolítja az összes lehetséges csíkot és vízmaradványt. Ragyogó fényt ad a festéknek, és helyreállítja a megjelenését. 

A Gyeon Q2M Cure 250 tulajdonságai

  • Ajánlott fogyasztás: 30 ml / autó
  • pH tolerancia: 4-9
  • SiO₂ tartalom: >5%
  • Nedvesítési szög: >80°.
  • Minimális élettartam egy használat után: > 6 hét
  • 250 ml kiszerelés.
  • Súly: 0,4 kg.
Katalógus szám:G25958
MárkaGyeon

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
80 %
1 a vásárló értékelte
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.
Ez az oldal sütiket használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések személyre szabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával Ön elfogadja ezt.