Fiókom

Gyeon Q2M Foam aktív hab (1000 ml)

aktív hab, koncentrátum, 1000 ml
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Gyeon Q2M Foam aktív hab (1000 ml)

Gyeon Q2M Foam aktív hab 1000 ml

Sűrű aktív hab, amely alkalmas minden típusú felületre és a szilícium-dioxid nanobevonattal kezelt autók karbantartására. Az előmosás, különösen azokon a járműveken, ahol színkorrekciót végeztek, nagyon fontos a legjobb vizuális hatás fenntartása érdekében. A Q²M Foam rendkívül hatékony első lépést biztosít a tisztítási folyamat során, mivel segít csökkenteni a normál kesztyűmosással eltávolítandó szennyeződés mennyiségét, minimalizálva az új mikrokarcolások kockázatát.

Hogyan kell használni a Gyeon Q2M Foam-ot?

Használat előtt a Q2M Foamot vízzel hígítsa fel. Attól függően, hogy mennyire szennyezett az autója, 1:5 és 1:15 közötti arányban hígíthatja. Soha ne dolgozzon közvetlen napfényben - ne hagyja, hogy a termék a felületre száradjon! Hagyja rajta legalább 1 percig, majd öblítse le magasnyomású mosóval.

Biztonságos minden felülethez és kerámia bevonathoz

A Q²M Foam érintésmentes mosási lehetőséget biztosít még háztartási környezetben is. Feloldja a szennyeződéseket és a koszt, és kíméletes mosást biztosít. Az Active Q²M Foam nem csak a kerámiával kezelt fényezéshez, hanem a nem védett autókhoz és minden felülethez, például a fényezett alkatrészekhez vagy a külső műanyagokhoz is teljesen biztonságos.

Erős és sűrű Q2M Foam

A sűrű hab a kiváló minőségű aktív habok egyik fő előnye. A Q²M Foam vastag és sűrű habot termel, amely megtapad a piszkos felületeken, ezáltal feloldja a szennyeződéseket és a koszt. A habot a száradás megkezdése előtt magasnyomású mosóval le kell öblíteni.

A Gyeon Q2M Foam további tulajdonságai

  • Ajánlatt fogyasztás: 50 ml / jármű
  • Higítás: 1:5 - 1:15
  • 1000 ml kiszerelés
  • Súly: 1,2 kg
Katalógus szám:G25960
MárkaGyeon

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
80 %
2 a vásárlók értékelték
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.
Ez az oldal sütiket használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések személyre szabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával Ön elfogadja ezt.