Fiókom

Gyeon Q2M Iron repülőrozsda eltávolító (1000 ml)

repülőrozsda eltávolító, pH semleges, 1000 ml
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Gyeon Q2M Iron repülőrozsda eltávolító (1000 ml)

Gyeon Q2M Iron repülőrozsda eltávolító 1000 ml

A Gyeon Q²M Iron az egyik leghatékonyabb, leggyorsabban ható rozsda eltávolító a piacon. Ezt a terméket kifejezetten a vasszennyeződések, például a fékpor és a repülőrozsda eltávolítására fejlesztették ki. A Q²M Iron olyan intenzív, hogy a tisztítás a deteiler rajongóknak és a profi detailerek számára egyaránt könnyű. A Q²M Iron alkalmas a mosás utáni azonnali vegyszeres dekontaminálásra. Hideg felületeken használja, és kerülje a közvetlen napfényben történő alkalmazást. Forró napokon ne hagyja a terméket megszáradni. A Q²M Iron nagyon csúszós, és ideális kenőanyagként az agyaggal történő dekontamináláskor. Ez tovább gyorsíthatja és fokozhatja a dekontaminációs folyamatot.

Biztonságos és pH semleges

A termék magas reakcióképessége nem befolyásolta a pH-értékét. Semleges pH-értéke miatt a Q²M Iron minden felületen használható, még az olyan érzékeny felületeken is, mint a polírozott kerekek. Nem károsítja a gumitömítéseket vagy a kabriótetőket. A Q²M Iron-t úgy fejlesztették ki, hogy a legszélesebb körű alkalmazást biztosítsa, biztonságosan alkalmazhatja még a nagyon érzékeny anyagokon is.

Erős színváltó hatás

Az anyag erős lila elszíneződése nagyon pontosan jelzi, hogy mennyi szennyezés halmozódott fel. Más kereskedelmi termékekkel ellentétben ez a termék nem a foltképződésre, hanem a tisztítási képességekre összpontosít. A színezés csak szemléltető jellegű, hogy tájékoztassa a felhasználót a tényleges szennyeződésről és a reakció erősségéről.

A Gyeon Q2M Iron 1000 további tulajdonságai

  • Ajánlott fogyasztás: 150 ml / autó.
  • pH 6
  • 1000 ml kiszerelés.
  • Súly 1,2 kg.
Katalógus szám:G25975
MárkaGyeon

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
95 %
4 a vásárlók értékelték
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.
Ez az oldal sütiket használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések személyre szabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával Ön elfogadja ezt.