Fiókom

Gyeon Q2M Leather Set Mild bőrtisztitó és impregnáló készlet

bőrtisztitó és impregnáló készlet
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Gyeon Q2M Leather Set Mild bőrtisztitó és impregnáló készlet
-10 %

Gyeon Q2M Leather Set Mild bőrtisztitó és impregnáló készlet 

Teljes készlet az autó bőrfelületeinek rendszeres karbantartásához. A Q²M LeatherCleaner Mild biztosítja a könnyű szennyeződések, olajos maradványok eltávolítását, és a legjobb előkészítést biztosítja a védelemhez. Az új Q²M LeatherCleaner Mild adagoló hatékonyabb és könnyebben alkalmazható habot állít elő. A Q² LeatherCoat hosszú távú védelmet biztosít és megkönnyíti a későbbi karbantartást. A készlet tartalmazza a vadonatúj Q²M LeatherBrush & Q²M MF Applicator-t és egy mikroszálas kendőt. 
A Q²M LeatherCleaner Mild tökéletes megoldás a bőrkárpitok napi karbantartására és előkészítésére. Nem tartalmaz lágyító adalékanyagokat, és nem hagy olyan maradékot, amely veszélyeztetné a szilikabevonat minőségét. A Q²M LeatherCleaner Mild teljesen matt felületet hagy, és minden modern bőrtípushoz alkalmas. A tisztítószer már felhordott védelemmel ellátott bőr tisztítására is használható. A készlet elegendő 2-3 jármű teljes tisztításához és védelméhez.

A Gyeon Q2M Leather Set Mild készlet tartalma

A márkáról

A Gyeon (ejtsd: "dzsion") márka Dél-Koreából származik, ahol számos, kiváló minőségű és innovatív autókozmetikumokkal foglalkozó globális márka jött létre. A dél-koreaiak köztudottan nagyon precízek és szorgalmasak, és ezek a tulajdonságok tökéletesen tükröződnek a márka termékeiben. Már a termékeik dizájnját elnézve is nyilvánvaló, hogy nagy gondossággal dolgoztak. De a szép csomagolás nem minden. Ezek az autóápolási termékek fejlett technológiát kínálnak versenyképes áron. A Gyeon szinte minden terméket saját dél-koreai laboratóriumában és üzemében fejleszt és gyárt, az autóápolási ipar legjobb tudósainak és szakértőinek segítségével. Ezt a folyamatot alapos kutatás, intenzív tesztelés és a megszállott vágy támogatja, hogy mindent, amit gyártanak, tökéletesítsenek. Ez a megközelítés a minőség, a tartósság és a könnyű használat szempontjából kivételes termékeket eredményez. A Gyeon mindig is egyedülálló volt, és folyamatosan arra törekszik, hogy egy lépéssel előrébb járjon, és a vállalkozásuk minden területén győzni akar. A szenvedély és a tapasztalat tartja őket ezen az úton, és soha nem kötnek kompromisszumot. Európában ezt az autókozmetikát nagy tisztelet övezi. Ma a Gyeont 6 kontinensen és több mint 100 országban árulják világszerte.
Katalógus számG32412
MárkaGyeon
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
95 %
4 a vásárlók értékelték
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.