Fiókom

Gyeon Q2M LeatherCleaner Strong bőr tisztítószer (500 ml)

erős bőrtisztító, 500 ml
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Gyeon Q2M LeatherCleaner Strong bőr tisztítószer (500 ml)

Gyeon Q2M LeatherCleaner Strong bőr tisztítószer (500 ml)

A Gyeon Q2M LeatherCleaner Strong extra hatékony tisztítószer bőrfelületekhez. A Gyeon Q² LeatherShield prémium védelemmel együtt fejlesztették ki. Ez a bőr végső előkészítése a védőbevonatok felhordása előtt. Eltávolítja a szennyeződéseket, olajos maradványokat és elszíneződéseket. A legtöbb bőrtisztítószertől eltérően a LeatherCleaner Strong formula nem tartalmaz lágyító vagy tartósító adalékanyagokat, így a felület a tisztítás után azonnal készen áll a tömítőanyag vagy a kerámiavédelem felvitelére.

Tippek a Gyeon Q2M LeatherCleaner Strong használatához

A bőr felületet a használat előtt alaposan porszívózza ki és távolítsa el a nagyobb szennyeződéseket. A Gyeon Q2M LeatherCleaner Strong terméket vízzel együtt használja, hogy hab képződjön. Ezzel jobban elősegíti a Gyeon Q2M LeatherCleaner Strong termék szétterjedését a felületen. A tisztításhoz használja a Q²M Leather Brush kefét. A szennyeződéseket mindig egy irányba törölje le egy mikroszálas kendővel. Használjon minimálisan 3 kendőt: egyet a tisztításhoz, másodikat nedvesítse be a hab eltávolításához a harmadikkal pedig szárítsa meg a felületet.

Erős tisztítószer minden bőr felülethez

A Q²M LeatherCleaner Strong tökéletes megoldás a bőrkárpitok tisztítására és előkészítésére a kerámiabevonat előtt. Nem tartalmaz lágyító adalékanyagokat, és nem hagy olyan maradékot, amely befolyásolná a kerámiabevonatok vagy tömítőanyagok minőségét. A Q²M LeatherCleaner Strong teljesen matt felületet hagy, és minden modern bőrtípushoz alkalmas.

A Gyeon Q2M LeatherCleaner Strong további tulajdonságai

  • Átlagos fogyasztás: 100 ml egy járműre.
  • pH: 10.
  • Térfogat: 500 ml.
  • Súly: 0,56 kg.
Katalógus szám:G32413
MárkaGyeon

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
100 %
2 a vásárlók értékelték
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.
Ez az oldal sütiket használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések személyre szabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával Ön elfogadja ezt.