Fiókom

Gyeon Q2M Tar aszfalt és organikus anyag eltávolító (500 ml)

pH semleges aszfalt és organikus anyag eltávolító, 500 ml
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Gyeon Q2M Tar aszfalt és organikus anyag eltávolító (500 ml)

Gyeon Q2M Tar aszfalt és organikus anyag eltávolító 500 ml

Rendkívül hatékony és pH-semleges aszfalt- és szerves szennyeződés eltávolító. A legtöbb kátrányeltávolítóval ellentétben a Q²M Tar nem károsítja a külső felületeket, és biztonságos a karosszériához. Használható sealantokra vagy kerámia védelemre, üvegre és műanyagokra (festett és festetlen). Mivel pH-semleges, az aszfalt eltávolítására is használható a fényezetlen, polírozott keréktárcsákról, ahol a hagyományos eltávolítók foltot hagynak. A Q²M Tar nem csak aszfalteltávolító, hanem hatékonyan oldja a szerves szennyeződéseket vagy ragasztókat, gyantákat (szurok) és egyéb szennyeződéseket is.

Meggyorsítja a dekontaminációs folyamatot

Az autók a mindennapi használat során általában nagy mennyiségű kátrányt és aszfaltot gyűjtenek. Minél nagyobb teljesítményű az autó, és minél agresszívabban vezetik, annál nagyobb a szennyezés kockázata. A Q²M Tar lehetőséget nyújt a dekontaminálási folyamat felgyorsítására. A legtöbb szennyeződés egyszerűen feloldódik, így nagyon rövid idő alatt tiszta és sima felületet kaphat.

Megelőzi az agyaggal történő károsítást

A puha vagy közepesen kemény lakkokon még a puha agyag használata is károsodást okozhat. Mivel a legtöbb szennyeződés a Q²M Tar és a Q²M Iron kombinált használatával feloldható, ez a termék kiváló eszköz új autók vagy olyan autók karbantartására, amelyeknél már elvégezték a festékjavítást. Ez lehetővé teszi a szennyeződések eltávolítását anélkül, hogy újabb karcolások keletkeznének, amelyeket egyébként ki kellene csiszolni. A Q²M Tar nem károsítja a bevonatokat, és nem befolyásolja azok hidrofób tulajdonságait és tartósságát.

A Gyeon Q2M Tar 500 további tulajdonságai

  • Fogyasztás: 100 ml / autó.
  • pH semleges: igen.
  • 500 ml kiszerelés.
  • Súly: 0,56 kg.
Katalógus szám:G25982
MárkaGyeon

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
93 %
8 a vásárlók értékelték
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.
Ez az oldal sütiket használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések személyre szabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával Ön elfogadja ezt.