Fiókom

JL Audio 8W3v3-4 subwoofer

8", 250 W RMS, 83,2 dB (1W/1m), 4 Ω
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
JL Audio 8W3v3-4 subwoofer
Tipp

JL Audio 8W3v3-4 subwoofer

A JL Audio W3v3 subwooferek fenomenális hangminőséget kínálnak középkategóriás teljesítményszinteken, anélkül, hogy terjedelmes hangszóróházakra lenne szükség. Ez a legújabb generációs W3 egy sor fejlett technológiát használ, amelyeket eredetileg a JL Audio zászlóshajójához, a W7-hez fejlesztettek ki. Az optimalizált hosszú lineáris mozgási képesség minimalizálja a torzítást és fokozza a teljesítményt, míg számos szabadalmaztatott technológia biztosítja a magas minőséget és a subwoofer megbízhatóságát. Ezek a fejlesztések a v3-at az eddigi legjobban hangzó és legmegbízhatóbb W3-assá teszik. A JL Audio logóval ellátott, ásványi anyaggal töltött polipropilén membrán egyszerű és elegáns megjelenést biztosít. A subwoofer körüli levehető és testre szabható díszítőgyűrű lehetővé teszi a védőrács felszerelését, amely a subwooferekkel együtt megvásárolható. A W3v3-at a floridai Miramar gyárban, globális alkatrészekből, szigorú minőségi szabványok szerint gyártják, és öt méretben, 6,5"-től 13,5"-ig kínálják. Ha olyan nyolc hüvelykes subwooferre van szüksége, amely lehetővé teszi a kiváló minőségű basszusösszetevőt rendkívül kis hangszóróházakban, a 8W3v3 megteszi, és meglepi teljesítményével és pontosságával. Ugyanazt a technológiát használja, mint nagyobb átmérőjű testvérei, hogy hihetetlen 10 mm-es szabályozott, egyirányú, lineáris eltérítést érjen el. A 8W3v3-4 75 és 250 watt RMS közötti erősítőkkel működik a legjobban, és kis, 8,5 literes zárt hangszekrényekben való működésre optimalizált. A mélysugárzót egy 9,9 literes basszusházba is beillesztheti. Nagyszerű választás hangminőség-orientált telepítésekhez és olyan autókhoz, amelyekben nincs hely egy nagyméretű hangszóróháznak.

A JL Audio 8W3v3-4 subwoofer fő tulajdonságai

 • 8" subwoofer 250 W RMS teljesítménnyel és 4 Ω impedanciájú tekerccsel.
 • FCAM™ technológia a jobb elhajlásszabályozás és a dinamikus tekercsigazítás érdekében.
 • Szabadalmaztatott DMA rendszerrel optimalizált mélynyomó motor.
 • Szabadalmaztatott Elevated Frame Cooling kialakítás a jobb teljesítménykezelés érdekében.
 • A VRC® rendszer javítja a membrán, a pók és a hangtekercs csatlakozások merevségét és stabilitását. 
 • Kivehető dekoratív szalag a telepítés tervezési testreszabásához.
 • Kis hangerejű hangrendszerekhez optimalizált.
 • Ásványi anyagokkal töltött szilárd polipropilén membrán.
 • Opcionális kialakítású rács a subwoofervédelmére (nem tartozék).
 • A legmodernebb technológiával gyártják a JL Audio floridai (USA) gyárában.

A JL Audio márkáról

A JL Audio egy amerikai fogyasztói audioberendezések gyártója, amely az otthoni, járművekre és hajókra szánt hangrendszerekre specializálódott. A járműhangrendszerek egyik fő úttörője, és kétségtelenül a legjobban a csúcskategóriás mélynyomóiról ismert. Az 1975-ben alapított vállalat az iparág egyik legrégebbi gyártója. Eredetileg az otthoni hangrendszerekre összpontosítottak, de az 1970-es évek végén és az 1980-as évek elején már elkezdtek az akkoriban gyorsan növekvő népszerűségnek örvendő autós hangrendszerek szegmensébe is belevágni. A JL Audio gazdag története során számos teljesen egyedi és szabadalmaztatott mélysugárzót gyártott, amelyeknek akkoriban szinte semmi versenytársa nem volt. És ez ma is így van. Ennek a gyártónak a mélysugárzói lenyűgöznek teljesítményükkel és ugyanakkor abszolút csúcsminőségű hangminőségükkel, egyedi szabadalmaikkal és kiváló kivitelezésükkel. Különösen a W6 és W7 csúcsszériák régóta a legizgalmasabb termékek közé tartoznak a piacon. A forradalmi TW1 és TW3 sorozatú lapos mélysugárzók, valamint a tökéletesen hangolt mélysugárzó szekrények azonban szintén lenyűgözőek. Ugyanezt a minőséget várhatja el az erősítők esetében is, és érdemes megemlíteni a gyári audiorendszerekbe való integrálásra tervezett csúcskategóriás termékeket is. A JL Audio termékekkel egyszerűen nem lehet hibázni, és mindig számíthat a magas minőségükre és egyediségükre.

 
 
Katalógus szám:8W3V3-4
MárkaJL Audio
Hivatkozások:Hivatalos weboldal (angol)
RMS teljesítményA mélysugárzó RMS teljesítménye a mélysugárzó folyamatos használatának állandó kimeneti teljesítménye. Ha a kimeneti teljesítményt hosszabb ideig túllépi, visszafordíthatatlan károsodás vagy a mélysugárzó hangtekercsének megégése következhet be. 250 W
Érzékenység (SPL 1W/1m)A mélysugárzó érzékenysége vagy hatékonysága.

A mélynyomó érzékenységét decibelben (dB) adják meg, és egyszerűbben fogalmazva azt jelenti, hogy minél magasabb az érték, annál kisebb az erősítő teljesítményigénye. Ez egy de facto minősítés arra vonatkozóan, hogy a mélynyomó hogyan alakítja át a wattokat hanggá. Az érzékenységi értékek a mélysugárzótól 1 méterre mért zajszintek 1 W (watt teljesítmény) vagy 2,83 voltos feszültséggel a forrásnál 1 méteren mért zajszintek.

A magasabb decibelszint azt jelenti, hogy a mélynyomó hangosabb, de kevesebb teljesítmény mellett. Az érzékenység minden 3 dB-es növekedése esetén a mélynyomónak fele akkora teljesítményre van szüksége ugyanannak a hangerőnek a reprodukálásához. Ha például egy 88 dB-es mélynyomónak 300 wattra van szüksége egy bizonyos hangerő előállításához, akkor egy 91 dB-es érzékenységű mélynyomónak csak 150 wattra van szüksége ugyanahhoz a hatékonysághoz.
83,24 dB
ImpedanciaImpedancia - az elektromos ellenállás mérése. A mélynyomó vásárlásakor mindenki számára nagyon fontos, hogy az impedancia összhangban legyen a hozzá csatlakoztatott erősítővel. A kettős hangtekercses mélysugárzók esetében javasoljuk, hogy kövesse a tanácsadásban foglaltakat!

Példa:
Egy 2 Ohm-os mélynyomó nem csatlakoztatható olyan erősítőhöz, amely csak 4 Ohm-ig stabil. 4 Ohm-os mélynyomó könnyen használható olyan erősítőhöz, amely 2 Ohm-ig stabil. Egy 4 Ohm-os mélynyomó csatlakoztatása egy 4 Ohm-ig stabil erősítőhöz szintén nem jelent problémát. A leggyakoribb mélynyomó impedancia 4 Ohm.
4 Ω
Subwoofer átmérőjeA mélysugárzó átmérője csavarfuratonként van megadva. A mélysugárzó teljes külső átmérője általában 1-2 cm-rel szélesebb, a mélysugárzó méretkategóriájától függően. Egy 30 cm-es mélynyomó esetében a külső átmérő a védőgumival együtt 31,8 cm, egy 25 cm-es mélynyomó esetében pedig 26,5 cm a védőgumival együtt. 200 mm (8")
A mélysugárzó beépítési mélységeA mélysugárzó beépítési mélységét a mágnes legalsó szélétől a fém vagy öntött mélysugárzó kosár alsó széléig kell mérni. 118 mm
A zárt hangdoboz ajánlott hangerejeA Closed Soundbox készüléket egyszerű kialakítása jellemzi. A zárt hangfalak általában kisebbek, mint a bassz-reflex hangfalak, és speciális csillapítóvászonnal csillapítják őket.

A zárt hangfalak előnye, hogy megakadályozzák az akusztikus rövidzárlatot a mélysugárzó membránjának elülső és hátsó része között. Hátránya, hogy a zárt hangfal megemeli a használt mélynyomó természetes rezonanciafrekvenciáját, és így az alsó határfrekvenciát is. Ez azért van, mert a membrán hátulja arra kényszerül, hogy a mélynyomó sugárzása során a zárt hangdobozban lévő levegőt összenyomja és felhígítsa. Ez a mélysugárzók rezgési rendszerének inherens merevségéhez hozzáadja a zárt hangkamra levegőjének merevségét. Ez a rezgési rendszer merevségének növekedését és ezáltal az egész rendszer rezonanciafrekvenciájának növekedését okozza: mélynyomó -> hangfal.

A rezonanciafrekvencia növekedése egy adott mélynyomó esetében annál nagyobb, minél kisebb a zárt hangfalban lévő levegő térfogata. A házban lévő viszonylag kis légmennyiség akusztikus rugóként hat a mélynyomóra, mivel a membrán hátulja a házba sugárzik.

HASZNÁLAT: Elsősorban minőségi basszushallgatásra a teljes tartományban, a hangsúlyt a részletekre és a pontos reprodukcióra helyezve az alsó tartományban.

Előnyei és hátrányai:
+ tiszta reprodukció
+ kis szekrények
+ könnyebb hangolás
- alacsony hatékonyság a mély basszusban
- hangerő csak a membrán hatalmas elhajlásának árán
- nem várható jelentős hangnyomás
8,5 l
A bassreflex hangdoboz ajánlott hangerejeA Bassreflex hangfal ugyanúgy van kialakítva, mint a zárt hangfal, de van rajta egy úgynevezett bassreflex hüvely, vagy "bassreflex", vagy rés. A bassreflex hangfal csillapítására tűs habot használnak.

HASZNÁLAT:
Az ideális használat akkor, ha a hallgató nagy hangerőt és jó hangnyomásszintet szeretne elérni. Ez a legjobb kompromisszum a hangminőség és a teljesítmény között, és ez a leggyakrabban használt

.Előnyei és hátrányai:
+ jó hatékonyság a mély basszusban
+ kis membrán kitérés elegendő a nagy hangerőhöz
- a reprodukció kevésbé pontos, mint a zárt dobozok esetében
9,9 l
Basserflex nagyságaA terelőlemez vagy bassreflex a bassreflex hangszórók építésénél használatos. A bassreflex hossza és átmérője nagyon fontos paraméter, és a mélynyomó gyártójának ajánlása alapján kell meghatározni. Erősen javasoljuk, hogy csak márkás és minőségi bassreflexeket vásároljon, amelyeknek a bassreflex végén ív van. Ha a bassreflexet egyenes csővel zárják le, akkor a mélysugárzó úgynevezett "fingása" következik be, amikor a bassreflexből kifújó levegő a bassreflex éles végét súrolja. 51 x 457 mm
Fs - rezonancia frekvenciaFs - rezonancia frekvenciaFs - az alsó rezonancia frekvencia. Ez a paraméter a mélysugárzó de facto szabad levegő rezonancia frekvenciája. Egyszerűen fogalmazva, ez az a pont, ahol a mélysugárzó mozgó alkatrészeinek súlya megegyezik a mélysugárzó felfüggesztésének erejével, amikor az mozgásban van. Ha látott már valaha egy darab húrt kontrollálatlanul zúgni a szélben, akkor láthatta, hogy milyen hatással van a rezonancia frekvencia elérése.

A mozgó alkatrészek súlya és a felfüggesztés (surround és spider ) merevsége kulcsfontosságú elemek, amelyek befolyásolják a rezonancia frekvenciát. Általános szabályként az alacsonyabb Fs olyan mélysugárzót jelez, amely jobban alkalmas az alacsony frekvenciák lejátszására, mint egy magasabb Fs értékű mélysugárzó. Ez azonban nem mindig van így, mivel a mélynyomó más fontos paraméterei is beleszólnak az eredményül kapott hangzásba.
35,14 Hz
Vas - ekvivalens légtérfogatVas - azt a levegőmennyiséget jelenti, amely egy köbméterre összenyomva ugyanazt az erőt fejti ki, mint a compliance (CMS), az adott mélysugárzó felfüggesztése. A Vas az egyik legbonyolultabb mérhető paraméter, mivel a relatív páratartalom és a hőmérsékleti viszonyok befolyásolják a légnyomás változásait.

Egy másik módja annak, hogy leírjuk, mi a VAS: próbáljunk meg egy mélynyomót használni, és keressünk egy olyan hangfalat, amely megfelelő méretű ahhoz, hogy a levegőt azonos merevséggel ugyanarra a rezonanciára juttassa vissza. Ennek a doboznak a mérete Vas. Természetesen vannak más paraméterek is, de ezek nem annyira szükségesek a hangdoboz pontos kiszámításához. A rezonanciafrekvencia és a Q-paraméterek értékei szintén fontosak a hangdobozok építésénél.
15,29 l
Xmax + -Xmax - a mélysugárzó membránjának maximális kihajlása egy irányban - nem összeg, vagy a maximális lineáris kihajlás rövidítése is. A mélynyomó kimenete nem lineárissá válik, amikor a hangtekercs elkezdi elhagyni a mágneses rést. 10 mm

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
100 %
1 a vásárló értékelte
Értékelje a terméket:

Termékek installációja

Érdekelheti még

JL Audio CP106LG-W3v3 Ingyenes kiszállításJL Audio CP106LG-W3v3 subwooferTippGyors előnézet6,5", 150 W RMS, 4 Ω, basszreflex mélyláda166.500 FtRaktáronJL Audio CP208LG-W3v3 Ingyenes kiszállításJL Audio CP208LG-W3v3 subwooferTippGyors előnézet2 x 8", 500 W RMS, 2 Ω, basszreflex mélyláda358.170 FtHamarosan (új)JL Audio CP108LG-W3v3 Ingyenes kiszállításJL Audio CP108LG-W3v3 subwooferTippGyors előnézet8", 250 W RMS, 4 Ω, basszreflex mélyláda191.500 FtRaktáronJL Audio HO112RG-W3v3 Ingyenes kiszállításJL Audio HO112RG-W3v3 subwoofer boxbanTippGyors előnézet12", 500 W RMS, 2 Ω, 87,1 dB, basszreflex mélyláda316.500 FtRaktáronJL Audio HO110RG-W3V3 Ingyenes kiszállításJL Audio HO110RG-W3V3 subwoofer boxbanTippGyors előnézet10", 500 W RMS, 2 Ω, 85,3 dB, basszreflex mélyláda291.500 FtRaktáronJL Audio 13W3v3-2 Ingyenes kiszállításJL Audio 13W3v3-2 subwooferTippGyors előnézet13,5", 600 W RMS, 87,6 dB (SPL 1W/1m), 2 Ω199.830 Ft1 - 4 hétJL Audio 13W3v3-4 Ingyenes kiszállításJL Audio 13W3v3-4 subwooferTippGyors előnézet13,5", 600 W RMS, 87,9 dB (SPL 1W/1m), 4 Ω199.830 Ft1 - 4 hétJL Audio 6W3v3-4 Ingyenes kiszállításJL Audio 6W3v3-4 subwooferTippGyors előnézet6", 150 W RMS, 80,4 dB (SPL 1W/1m), 4 Ω108.170 FtRaktáronJL Audio ACP208LG-W3v3 Ingyenes kiszállításJL Audio ACP208LG-W3v3 aktív subwooferTippGyors előnézetaktív subwoofer, 2 x 8", 500 W RMS, basszreflex hangfal449.830 FtHamarosan (új)JL Audio ACP108LG-W3v3 Ingyenes kiszállításJL Audio ACP108LG-W3v3 aktív subwooferTippGyors előnézetaktív subwoofer, 8", 250 W RMS, basszreflex hangfal283.170 FtRaktáronJL Audio 12W3v3-2 Ingyenes kiszállításJL Audio 12W3v3-2 subwooferTippGyors előnézet12", 500 W RMS, 87,1 dB (SPL 1W/1m), 2 Ω166.500 FtRaktáronJL Audio 12W3v3-4 Ingyenes kiszállításJL Audio 12W3v3-4 subwooferTippGyors előnézet12", 500 W RMS, 87,1 dB (SPL 1W/1m), 4 Ω166.500 FtRaktáronJL Audio 10W3v3-2 Ingyenes kiszállításJL Audio 10W3v3-2 subwooferTippGyors előnézet10", 500 W RMS, 85,3 dB (SPL 1W/1m), 2 Ω149.830 FtRaktáronJL Audio 10W3v3-4 Ingyenes kiszállításJL Audio 10W3v3-4 subwooferTippGyors előnézet10", 500 W RMS, 84,87 dB (SPL 1W/1m), 4 Ω149.830 FtRaktáron
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.