Fiókom

JL Audio HO110RG-W3V3 subwoofer boxban

10", 500 W RMS, 2 Ω, 85,3 dB, basszreflex mélyláda
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
JL Audio HO110RG-W3V3 subwoofer boxban
Tipp

JL Audio HO110RG-W3V3 subwoofer boxban

Subwoofer rendszer JL Audio 10W3v3-2 subwooferrel, 500 W RMS teljesítménnyel, bassreflex hangszekrényben. A JL Audio H.O. hangszórók a "High Output" (nagy teljesítmény) rövidítése, és pontosan ezt fogja hallani és érezni. A szabadalmaztatott High Output hangszóróházakat úgy tervezték, hogy a kiváló hangminőség és a lenyűgöző teljesítmény ritka kombinációjával a végső, nagy teljesítményű basszus élményét nyújtsák. A JL Audio mérnökei a HO110RG-W3v3-t úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a nagy teljesítményű 10"-os JL Audio W3v3 subwooferhez, így maximális teljesítményre számíthat. A mélysugárzó egy süllyesztett hangszekrényben van elhelyezve, amely a hangszekrényen belül egy külön kamra része. A JL Audio szabadalmaztatott kamrás portkialakítása körbeöleli a hangszekrény belső határait, és a woofer egyik oldalán végződik, összekötve a port kimenetét a subwoofer közvetlen kimenetével. Emellett biztosítja a szükséges portfelületet és hosszúságot a JL Audio W3v3 subwoofer teljesítményének maximalizálásához. A JL Audio a legmodernebb automatizált famegmunkáló berendezéseket használja a kiváló minőségű MDF-szekrény gyártásához, tartós autóipari minőségű szőnyeggel, acélrácsos ráccsal, 5-ös kötőoszlopokkal és szilárd belső kábelezéssel. A hangszekrényt kézzel készítik és ellenőrzik egy floridai gyártóüzemben, hogy biztosítsák a JL Audio-tól elvárt basszust. A vonzó, tömör alumínium burkolati rudakat a H.O. autóipari minőségű szürke Wedge szőnyeggel egészíti ki, amely radikális megjelenést kölcsönöz a rendszernek, miközben védi az MDF hangfalat. A ferde hátsó kialakítás értékes helyet takarít meg a csomagtartóban, míg az erős belső merevítések és a süllyesztett szerelőlemez megőrzi a ház integritását és védi a subwoofert.

A JL Audio HO110RG-W3V3 subwoofer fő tulajdonságai

 • 10" subwoofer 500 W RMS teljesítménnyel, bassreflex házban.
 • Kiváló minőségű, szürke színű autóipari szőnyeggel borítva.
 • Ezüst JL Audio hímzés a subwoofer tetején.
 • Tartalmaz egy acélrácsot a subwoofer védelmére.
 • A szabadalmaztatott HO (High Output) kialakítás nagy SPL-t biztosít, miközben kiváló hangminőséget biztosít.
 • V-Groove technológiával készült, kiváló minőségű, CNC vágott MDF-ből készült hangszóróház.
 • FCAM™ technológia a jobb elhajlásszabályozás és a dinamikus hangtekercs-kiigazítás érdekében.
 • Szabadalmaztatott DMA rendszerrel optimalizált mélynyomó motor.
 • Szabadalmaztatott Elevated Frame Cooling kialakítás a jobb teljesítménykezelés érdekében.
 • A VRC® rendszer javítja a membrán, a pók és a hangtekercs csatlakozások merevségét és stabilitását. 
 • A legmodernebb technológiával gyártják a JL Audio floridai gyárában, az USA-ban.

A JL Audio márkáról

A JL Audio egy amerikai fogyasztói audioberendezések gyártója, amely az otthoni, járművekre és hajókra szánt hangrendszerekre specializálódott. A járműhangrendszerek egyik fő úttörője, és kétségtelenül a legjobban a csúcskategóriás mélynyomóiról ismert. Az 1975-ben alapított vállalat az iparág egyik legrégebbi gyártója. Eredetileg az otthoni hangrendszerekre összpontosítottak, de az 1970-es évek végén és az 1980-as évek elején már elkezdtek az akkoriban gyorsan növekvő népszerűségnek örvendő autós hangrendszerek szegmensébe is belevágni. A JL Audio gazdag története során számos teljesen egyedi és szabadalmaztatott mélysugárzót gyártott, amelyeknek akkoriban szinte semmi versenytársa nem volt. És ez ma is így van. Ennek a gyártónak a mélysugárzói lenyűgöznek teljesítményükkel és ugyanakkor abszolút csúcsminőségű hangminőségükkel, egyedi szabadalmaikkal és kiváló kivitelezésükkel. Különösen a W6 és W7 csúcsszériák régóta a legizgalmasabb termékek közé tartoznak a piacon. A forradalmi TW1 és TW3 sorozatú lapos mélysugárzók, valamint a tökéletesen hangolt mélysugárzó szekrények azonban szintén lenyűgözőek. Ugyanezt a minőséget várhatja el az erősítők esetében is, és érdemes megemlíteni a gyári audiorendszerekbe való integrálásra tervezett csúcskategóriás termékeket is. A JL Audio termékekkel egyszerűen nem lehet hibázni, és mindig számíthat a magas minőségükre és egyediségükre.

Katalógus számHO110RG-W3V3
MárkaJL Audio
HivatkozásokHivatalos weboldal (angol)
RMS teljesítményA mélysugárzó RMS teljesítménye állandó teljesítmény. Ez egyben a mélynyomó folyamatos használatának teljesítménye is. Ha a teljesítményt hosszabb ideig túllépi, a mélysugárzó hangtekercse visszafordíthatatlanul károsodhat vagy megéghet! A mélynyomó membrán rezgéséből lehet megállapítani, ha a mélynyomó túlterhelt. 500 W
Subwoofer átmérője a boxban250 mm (10")
Érzékenység (SPL 1W/1m)A mélysugárzó érzékenysége vagy hatékonysága.

A mélynyomó érzékenységét decibelben (dB) adják meg, és egyszerűbben fogalmazva azt jelenti, hogy minél magasabb az érték, annál kisebb az erősítő teljesítményigénye. Ez egy de facto minősítés arra vonatkozóan, hogy a mélynyomó hogyan alakítja át a wattokat hanggá. Az érzékenységi értékek a mélysugárzótól 1 méterre mért zajszintek 1 W (watt teljesítmény) vagy 2,83 voltos feszültséggel a forrásnál 1 méteren mért zajszintek.

A magasabb decibelszint azt jelenti, hogy a mélynyomó hangosabb, de kevesebb teljesítmény mellett. Az érzékenység minden 3 dB-es növekedése esetén a mélynyomónak fele akkora teljesítményre van szüksége ugyanannak a hangerőnek a reprodukálásához. Ha például egy 88 dB-es mélynyomónak 300 wattra van szüksége egy bizonyos hangerő előállításához, akkor egy 91 dB-es érzékenységű mélynyomónak csak 150 wattra van szüksége ugyanahhoz a hatékonysághoz.
85,37 dB
ImpedanciaImpedancia - az elektromos ellenállás mérése. A mélynyomó vásárlásakor mindenki számára nagyon fontos, hogy az impedancia összhangban legyen a hozzá csatlakoztatott erősítővel. A kettős hangtekercses mélysugárzók esetében javasoljuk, hogy kövesse a tanácsadásban foglaltakat!

Példa:
Egy 2 Ohm-os mélynyomó nem csatlakoztatható olyan erősítőhöz, amely csak 4 Ohm-ig stabil. 4 Ohm-os mélynyomó könnyen használható olyan erősítőhöz, amely 2 Ohm-ig stabil. Egy 4 Ohm-os mélynyomó csatlakoztatása egy 4 Ohm-ig stabil erősítőhöz szintén nem jelent problémát. A leggyakoribb mélynyomó impedancia 4 Ohm.Példa:
Egy 2 Ohm-os mélynyomó nem csatlakoztatható egy olyan erősítőhöz, amely csak 4 Ohm-ig stabil! Egy 4 Ohm-os mélysugárzó gond nélkül használható egy olyan erősítőn, amely 2 Ohmig stabil. A mélysugárzók leggyakoribb impedanciája 1 x 4 Ohm.
2 Ω
Hangdoboz típusaA Closed Soundbox készüléket egyszerű kialakítása jellemzi. A zárt hangfalak általában kisebbek, mint a bassz-reflex hangfalak, és speciális csillapítóvászonnal csillapítják őket.

A zárt hangfalak előnye, hogy megakadályozzák az akusztikus rövidzárlatot a mélysugárzó membránjának elülső és hátsó része között. Hátránya, hogy a zárt hangfal megemeli a használt mélynyomó természetes rezonanciafrekvenciáját, és így az alsó határfrekvenciát is. Ez azért van, mert a membrán hátulja arra kényszerül, hogy a mélynyomó sugárzása során a zárt hangdobozban lévő levegőt összenyomja és felhígítsa. Ez a mélysugárzók rezgési rendszerének inherens merevségéhez hozzáadja a zárt hangkamra levegőjének merevségét. Ez a rezgési rendszer merevségének növekedését és ezáltal az egész rendszer rezonanciafrekvenciájának növekedését okozza: mélynyomó -> hangfal.

A rezonanciafrekvencia növekedése egy adott mélynyomó esetében annál nagyobb, minél kisebb a zárt hangfalban lévő levegő térfogata. A házban lévő viszonylag kis légmennyiség akusztikus rugóként hat a mélynyomóra, mivel a membrán hátulja a házba sugárzik.

HASZNÁLAT: Elsősorban minőségi basszushallgatásra a teljes tartományban, a hangsúlyt a részletekre és a pontos reprodukcióra helyezve az alsó tartományban.

Előnyei és hátrányai:
+ tiszta reprodukció
+ kis szekrények
+ könnyebb hangolás
- alacsony hatékonyság a mély basszusban
- hangerő csak a membrán hatalmas elhajlásának árán
- nem várható jelentős hangnyomás

A Bassreflex hangfal ugyanúgy van kialakítva, mint a zárt hangfal, de egy "bassreflex" csővel is rendelkezik. A bassreflex hangfal csillapítására tűs habot használnak.

HASZNÁLATOK:
Az ideális használat akkor, ha a hallgató nagy hangerőt és jó hangnyomásszintet szeretne elérni. Ez a legjobb kompromisszum a hangminőség és a teljesítmény között, és ez a leggyakrabban használt

.Előnyei és hátrányai:
+ jó hatékonyság a mély basszusban
+ kis membrán kitérés elegendő a nagy hangerőhöz
- a reprodukció kevésbé pontos, mint a zárt dobozok esetében
Bassreflex
Miből készül a hangdobozA mélynyomó hangszekrényeket általában 18-22 mm-es MDF-lapból vagy préselt forgácslapból készítik. Az MDF nagyobb szilárdsága miatt jobb anyag, mint a közönséges forgácslap. MDF
Box méreteiA hangfal méreteit magasság, szélesség és mélység formájában adják meg, amely gyakran hosszabb az alsó szélénél, mint a felső szélénél, a hátfal ferdeségéből adódóan. 749 x 343 x 305/191 mm
Box súlya a subwooferrel15,74 Kg
Hátsó fal ferdeségA hátsó fal ferdeségének beállítása lényeges paraméter, ha a mélysugárzót a csomagtérben, a hátsó ülés hátsó falának helyén kívánja elhelyezni. Ezzel több centiméternyi helyet takaríthat meg az autó csomagtartójában. Ano

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
0 %
Eddig senki nem értékelte a terméket
Értékelje a terméket:

Érdekelheti még

JL Audio CP106LG-W3v3 Ingyenes kiszállításJL Audio CP106LG-W3v3 subwooferTippGyors előnézet6,5", 150 W RMS, 4 Ω, basszreflex mélyláda161.130 FtRaktáronJL Audio CP208LG-W3v3 Ingyenes kiszállításJL Audio CP208LG-W3v3 subwooferTippGyors előnézet2 x 8", 500 W RMS, 2 Ω, basszreflex mélyláda346.610 FtHamarosan (új)JL Audio CP108LG-W3v3 Ingyenes kiszállításJL Audio CP108LG-W3v3 subwooferTippGyors előnézet8", 250 W RMS, 4 Ω, basszreflex mélyláda185.320 FtRaktáronJL Audio HO112RG-W3v3 Ingyenes kiszállításJL Audio HO112RG-W3v3 subwoofer boxbanTippGyors előnézet12", 500 W RMS, 2 Ω, 87,1 dB, basszreflex mélyláda306.290 FtRaktáronJL Audio 13W3v3-2 Ingyenes kiszállításJL Audio 13W3v3-2 subwooferTippGyors előnézet13,5", 600 W RMS, 87,6 dB (SPL 1W/1m), 2 Ω193.390 Ft1 - 4 hétJL Audio 13W3v3-4 Ingyenes kiszállításJL Audio 13W3v3-4 subwooferTippGyors előnézet13,5", 600 W RMS, 87,9 dB (SPL 1W/1m), 4 Ω193.390 Ft1 - 4 hétJL Audio 6W3v3-4 Ingyenes kiszállításJL Audio 6W3v3-4 subwooferTippGyors előnézet6", 150 W RMS, 80,4 dB (SPL 1W/1m), 4 Ω104.680 FtRaktáronJL Audio ACP208LG-W3v3 Ingyenes kiszállításJL Audio ACP208LG-W3v3 aktív subwooferTippGyors előnézetaktív subwoofer, 2 x 8", 500 W RMS, basszreflex hangfal435.320 FtÁltalában 1-2 munkanap alatt feltöltjük a készleteinketJL Audio ACP108LG-W3v3 Ingyenes kiszállításJL Audio ACP108LG-W3v3 aktív subwooferTippGyors előnézetaktív subwoofer, 8", 250 W RMS, basszreflex hangfal274.030 FtRaktáronJL Audio 8W3v3-4 Ingyenes kiszállításJL Audio 8W3v3-4 subwooferTippGyors előnézet (1 értékelés)8", 250 W RMS, 83,2 dB (1W/1m), 4 Ω120.810 FtRaktáronJL Audio 12W3v3-2 Ingyenes kiszállításJL Audio 12W3v3-2 subwooferTippGyors előnézet12", 500 W RMS, 87,1 dB (SPL 1W/1m), 2 Ω161.130 FtRaktáronJL Audio 12W3v3-4 Ingyenes kiszállításJL Audio 12W3v3-4 subwooferTippGyors előnézet12", 500 W RMS, 87,1 dB (SPL 1W/1m), 4 Ω161.130 FtRaktáronJL Audio 10W3v3-2 Ingyenes kiszállításJL Audio 10W3v3-2 subwooferTippGyors előnézet10", 500 W RMS, 85,3 dB (SPL 1W/1m), 2 Ω145.000 FtRaktáronJL Audio 10W3v3-4 Ingyenes kiszállításJL Audio 10W3v3-4 subwooferTippGyors előnézet10", 500 W RMS, 84,87 dB (SPL 1W/1m), 4 Ω145.000 FtRaktáron
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.