Fiókom

Meguiar's NXT Generation Tech Wax 2.0 Paste szilárd szintetikus viasz (311 g)

szilárd szintetikus viasz
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Meguiar's NXT Generation Tech Wax 2.0 Paste szilárd szintetikus viasz (311 g)
-25 %

Meguiar's NXT Generation Tech Wax 2.0 Paste szilárd szintetikus viasz (311 g)

A Meguiar's NXT Generation Tech Wax 2.0 egy prémium minőségű, teljesen szintetikus viasz, amely hosszantartó fényvédelmet biztosít a festéknek és fokozza a karosszéria fényét. Felhordása és az azt követő törlés nagyon egyszerű, gyors és egyáltalán nem fáradságos. Viaszozza le autóját az NXT prémium viasszal kevesebb mint fél óra alatt, és élvezze a védelmet és a megfelelő ápolás mellett hosszú hónapokig tartó hatást. A csomag tartalmaz egy hab applikátort is a viasz felviteléhez, amely limitált kiadású, lila színű, kizárólag ezzel a viasszal együtt kapható készletben.

A Meguiar's NXT Generation Tech Wax 2.0 egy tudományos áttörés, amely új dimenziót hoz a festékfény és a védelem terén. Ez a továbbfejlesztett formula hihetetlenül mély, gazdag és élénk színeket eredményez. Az új HPT (Hydrophobic Polymer Technology) technológia taszítja a vizet, és hosszú távon véd az oxidáció, a korrózió, az UV-sugárzás és a felületi degradáció ellen. A hidrofób, azaz víztaszító technológia elképesztő védelmet és felületi réteget hoz létre, amely tökéletesen taszítja a vizet. A vízcseppek többszöri mosás után is leperegnek a festékről.

Tippek a viaszolásra és védelemre

 • Érintésre a karosszériának hűvösnek kell lennie.
 • A felületnek tisztának és száraznak kell lennie. Ha szükséges, akkor dekontaminálja a felületet a Meguiar's claye segítségével - így tükörsima felületet érhet el, amelyen a védelem sokkal tovább kitart.
 • Ha szükséges távolítsa el a festék hibáit (karcolások, foltok, oxidáció, stb.), a maximális fényességet pedig valamelyik Meguiar's polírozó termékünkkel érheti el.
 • Használjon nagyon kevés mennyiséget - minnél nagyobb a viasz rétege, annál bonyolultabb a letörlése és gyorsabb a fogyasztása. A nagyobb mennyiség nem növeli meg a védelmet.
 • Egy csomag viasz, legyen az szilárd vagy folyékony, a megfelelő használat mellett elegendőnek kell lennie  20 - 25 személyautó ápolására. 
 • A Meguiar's szilárd és folyékony viaszok közötti külömbségek csak a személyes preferenciáktól függenek. Mind a két típus egyforma védelmet nyújt az autójának, ezért azt válassza, amellyel Önnek kényelmesebb és egyszerűbb lesz a munka. 
 • A viaszok fokozhatják és kiemelhetik a fényezést és a fényezés mélységét, amelyet a korábbi polírozással ért el. Viszont nem alkalmasak arra, hogy a megsötétedett és oxidálódott festék fényességt kialakítsák. Ezt csak a polírozással érheti el.
 • A legegyszerűbb alkalmazás, hogy ha a viaszt felviszi az egész karosszériára. Addig a viasz megszárad és lecserélheti az applikátort egy mikroszálas kendőre és elkezdheti a viaszt alaposan törölni. Ez a módszer egy személyautón 20-30 percet vesz igénybe nagyobb erőlködés nélkül.
 • A viasz a száradás során enyhén befehéredik. Amennyiben nem biztos benne, hogy a viasz elegendően száraz ahhoz, hogy elkezdje törölni, tesztelje le az ujjával. Az újjával próbálja letörölni a viaszt - ha a viaszt a felületen szétmaszatoja, akkor hagyja még száradni, viszont ha már nem törli le a viaszt az ujjával, akkor elkezdheti fényesíteni a felületet.
 • Kerülje a műanyag és gumis felületeket, mivel a viasztól fehér foltok maradhatnak.
 • A Meguiar's samponok rendszeres használatával jelentősen meghosszabbíthatja a viaszréteg tartósságát és a víztaszító vagy "gyöngyöző" hatást (az úgynevezett hidrofób hatást). A rendszeres mosások között a legjobb karbantartást a Meguiar's részletező használata biztosítja.
 • Ne használjon agresszív és mosószeres termékeket, zsírtalanítókat (tipikus mosogatószerek stb.) vagy aktív tisztítószereket és habokat az autó mosásához - ezek a termékek nem kíméletesek a viaszréteggel, és nagyon jelentősen gyengítik azt, egyes esetekben teljesen eltávolíthatják a viaszt a festékfelületről, valamint a fényező olajokat, amelyek táplálják a fényezést. Az eredmény egy kiszáradt és szabadon hagyott festékréteg lesz, amely felületileg nagyon gyorsan romlani kezd, és mechanikusan és kémiailag könnyen sérül, amíg a festékréteget nem védi újból egy új viaszréteggel vagy más megfelelő védelemmel.

A viaszolás menete

 • Csak olyan karosszérán dolgozzon, amely árnyékban van és érintésre hűvös.
 • A hab applikátorral, amely a csomag része egy kis mennyiséget vegyen fel. 
 • Körkörös mozdulatokkal és nyomás nélkül hagyja a felületen az applikátort csúszni.
 • Vigyen fel egy nagyon vékony matt film réteget, látható a fény ellenében.
 • A viaszt kis mennyiségben adagolja, (cseresznyemag mennyiség) abban az esetben, ha az applikátorral nem visz fel elegendő mennyiséget a vékony viaszréteghez, mint a munka elején.
 • A vastagabb viasz réteg nem növeli a védelmet! Ha a viaszból többett használ, akkor nehezebb lesz letörölni és hamarabb kifogy a csomag.
 • A viaszt hagyja a felületen száradni néhány percig (függ a környezettől, ahol dolgozik - hőmérséklet, pára tartalom).
 • A száradás után a viaszt könnyedén törlölje le mikroszálas kendővel: X1801 Meguiar's Finishing Towel, X2010 Meguiar's Supreme Shine Microfiber Towel vagy E101 Meguiar's Ultimate Microfiber Towel.

A csomagolás része:

Katalógus szám:G12711
MárkaMeguiar's

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
100 %
3 a vásárlók értékelték
Értékelje a terméket:

Érdekelheti még

Meguiar's Soft Foam Applicator PadsMeguiar's Soft Foam Applicator Pads - hab applikátor-25 %Gyors előnézet (14 értékelés)hab applikátor, 2 db2.370 Ft3.160 Ft RaktáronMeguiar's Even Coat Microfiber Applicator PadsMeguiar's Even Coat Microfiber Applicator Pads - mikroszálas applikátor-25 %Gyors előnézet (8 értékelés)mikroszálas applikátor, 2 db3.200 Ft4.270 Ft RaktáronMeguiar's Supreme Shine Microfiber TowelMeguiar's Supreme Shine Microfiber Towel - mikroszálas kendő-25 %Gyors előnézet (12 értékelés)mikroszálas kendő (40 x 60 cm)4.040 Ft5.380 Ft RaktáronDodo Juice Supernatural Microsuede Buffing Cloth Twin PackDodo Juice Supernatural Microsuede Buffing Cloth Twin Pack kendők a végső fényesítéshezGyors előnézet (8 értékelés)mikroszálas kendő a végső fényesítéshez, méret 40 x 40 cm, 2 db3.480 FtRaktáronDodo Juice Supernatural Finger Mitt 2 PackDodo Juice Supernatural Finger Mitt 2 Pack hab applikátorGyors előnézet (1 értékelés)hab applikátor ujjakra, 2 darab5.540 FtRaktáronDodo Juice Supernatural Finger MittDodo Juice Supernatural Finger Mitt hab applikátorGyors előnézet (3 értékelés)hab applikátor az ujjakra, 1 db3.480 FtRaktáronDodo Juice Supernatural Buffing ClothDodo Juice Supernatural Buffing Cloth mikroszálas kendőGyors előnézet (2 értékelés)mikroszálas kendő, 40 x 40 cm, súly 500 gsm, 1 db3.480 FtRaktáronDodo Juice WaxApp Triple Pack - ApplicatorDodo Juice WaxApp Triple Pack - Applicator készletGyors előnézet (2 értékelés)hab applikátor, 2-4 ujjra a viasz felviteléhez, 3 darab6.490 FtRaktáronDodo Juice Fantastic Fur - Buffing Cloth Triple PackDodo Juice Fantastic Fur - Buffing Cloth Triple Pack polírozó kendőkGyors előnézet (7 értékelés)mikroszálas kendők, méret 40 x 40 cm, súly 500 gsm, 3 db9.830 FtRaktáronDodo Juice WaxApp - ApplicatorDodo Juice WaxApp - ApplicatorGyors előnézet (17 értékelés)hab applikátor, 2-4 ujjra a viasz felviteléhez, 1 db2.680 FtÁtmenetileg nem elérhetőDodo Juice Basics Of Bling Buffing & Polishing ClothDodo Juice Basics Of Bling Buffing & Polishing Cloth mikroszálas törölközőUtolsó darabokGyors előnézet (22 értékelés)mikroszálas törölköző, 40 x 40 cm, súly 380 gsm, db2.050 FtRaktáronDodo Juice Blue Roo - ApplicatorDodo Juice Blue Roo - Applicator mikroszálas applikátorTippGyors előnézet (99 értékelés)nagy mikroszálas applikátor2.680 FtRaktáron
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.