Fiókom

RUPES BigFoot LHR 21ES STD - gépi orbitális polírozógép 21 mm kilengéssel

gépi orbitális polírozógép 21 mm kilengéssel
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
RUPES BigFoot LHR 21ES STD - gépi orbitális polírozógép 21 mm kilengéssel
-22 %
Utolsó darabok

RUPES BigFoot LHR 21ES STD - gépi orbitális polírozógép 21 mm kilengéssel

A RUPES LHR 21ES polírozó úgynevezett "orbitális" mozgást végez, amely lényegesen kíméletesebb, mint a klasszikus forgó mozgás, és jobb végső megjelenést (úgynevezett "finish") biztosít a festéknek. Használata nagyon egyszerű és hatékony. A polírozó lehetővé teszi a sebesség 6 fokozatban történő beállítását a problémamentes munkavégzéshez minden helyzetben. Alkalmas autók, hajók, lakókocsik, lakóautók, repülőgépek és motorkerékpárok minden típusú festett és üvegezett felületének polírozására. A nagyobb lökettérfogat gyorsabb munkát biztosít hatékonyságvesztés nélkül, különösen nagy felületeken és alkatrészeken, például furgonok, buszok, lakókocsik, hajók és repülőgépek esetében. Ezzel szemben nem alkalmas a kontúrok és nehezebben hozzáférhető területek polírozására. Ezekre a célokra egy kisebb teljesítményű polírozót ajánlunk, pl. Meguiar's MT310 DA polírozó 3" tárcsával (20427).

Az orbitális / DA polírozógépek előnyei a rotációs polírozógépekkel szemben:

 • Biztonságos és kíméletes - az orbitális/DA polírozó nem termel akkora hőt, mint a rotációs polírozó, így nem áll fenn a magas hőmérséklet okozta visszafordíthatatlan festékkárosodás (ún. "festékégés") vagy a festékréteg kilyukadásának veszélye.
 • Nincsenek hologramok - az orbitális/DA mozgatás nem hoz létre hologramokat, amelyek a rotációs polírozóval való munka mellékhatásai. A hologramokat ezután a következő polírozási lépések részeként el kell távolítani, ami időigényes és technikailag igényes feladat lehet a tökéletes fényezés eléréséhez. Az ilyen javítások még egy szakembernek is több órát vehetnek igénybe.
 • Egyszerűség - az alapvető munkafolyamatok ismertetése után az orbitális / DA polírozóval szó szerint néhány perc alatt elsajátíthatja a munkát, a rotációs polírozóval ajánlott szakmai képzésen részt venni, és ezt követően legalább több hónapos tapasztalatot gyűjteni, mielőtt elkezdené az autó festékének felújítását.
 • Tökéletes felület - az orbitális/DA polírozók kevésbé "agresszív" jellege hozzájárul a simább és jobb végeredményhez és a magasabb fényességhez, a festék további sérülésének lényegesen kisebb kockázata mellett.
 • Meguiar's DA Microfiber Correction System - A Meguiar's kifejlesztette ezt a forradalmi festékfelújító, polírozó és viaszoló rendszert, amely fokozatosan felváltja a hagyományos gépi festékfelújítási módszereket, és amelyet kizárólag az orbitális/DA polírozókkal való biztonságos és kíméletes használatra terveztek, miközben 100%-os hatékonyságot biztosít.
 • A korszerű részletezési technikák - az orbitális/DA polírozók a részletezés jövőjét jelentik, és a festékápolás széles és eddig soha nem látott lehetőségeit nyitják meg az amatőrök, az alkalmi felhasználók és a tapasztalt szakemberek számára egyaránt.

Műszaki paraméterek

 • A tárcsa átmérője: 6" / 150 mm.
 • Kilengés: 21 mm.
 • Teljesítmény: 500 W.
 • Fordulatszám ("orbit"): 2000 - 4200 OPM.
 • Súly: 2,6 kg.
Katalógus szám:LHR21ES_STD
MárkaRupes

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
90 %
2 a vásárlók értékelték
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.