Fiókom

Sorbeo M4 rezgéscsillapító anyag

rezgéscsillapító anyag, 700 x 500 mm, vastagság 4 mm, MLF 0,42
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Sorbeo M4 rezgéscsillapító anyag

Sorbeo M4 rezgéscsillapátó anyag

4 mm vastagságú rezgéscsillapító anyag, amely öntapadó butilgumi rétegből és alumíniumfóliából áll, négyzet alakú préselt szerkezettel. A 2020/2021-es szezonban újdonságként különösen magas hatékonysága miatt tűnik ki, miközben nagyon alacsony súlya és a fémhez való nagymértékű tapadása a konkurens gyártók prémium kategóriás anyagaihoz hasonló. További jellemzői közé tartozik a vízzel, nedvességgel, olajjal és szélsőséges hőmérsékletekkel szembeni ellenállás, valamint a korróziógátló tulajdonságok. Természetesen az anyag rendkívül rugalmas, és könnyen, fűtés nélkül is könnyen felhordható. A jármű hangszigetelésének első rétegeként a karosszéria rezgéseinek megakadályozására, vagy a hangszórók cseréjekor az ajtók csillapításánál az ideális akusztikai feltételek biztosítására használják. A Sorbeo rezgéscsillapító anyagok 500 x 700 mm-es méretben és négy különböző vastagságban vásárolhatók meg.

A Sorbeo M4 rezgéscsillapátó anyag műszaki paraméterei

  • Vastagság: 4 mm
  • Méretek: 700 x 500 mm
  • Súly: ? g
  • Mért súly: ? / m² 
  • Akusztikai vesztesék tényező (MLF): 0,42
  • Tapadás: 6 - 8 N / cm
  • Szín: ezüstös kék
  • 1 darab ára!
Katalógus szám:SORBEO M4
MárkaSorbeo
Anyag típusaAntivibrační
Vastagság4 mm
Méret700 x 500 mm
1 darab tömege? g
Területi tömeg? Kg / m²
Akusztikai veszteségtényező (MLF)Az akusztikai veszteségtényező (mechanikai veszteségtényező) kifejezi az anyag azon képességét, hogy elnyelje a terjedő hangot, és a hang által keltett rezgések energiáját hőenergiává alakítsa. Az elméleti maximális veszteségtényező 1, ami azt jelenti, hogy nincs rezgés. Például egy 1 mm vastag, nem tükröződő acélnak 200 Hz-en körülbelül 0,001-es veszteségtényezője van. Ezért minél magasabb a veszteségtényező, annál jobb. A szigetelő anyagok kombinálásával a veszteségtényező jelentősen növelhető, és megközelítheti az 1-et. 0,42
Tapadás6 až 8 N / cm
VízállóAno
SzínStříbrná s modrým potiskem
Ár1 kus
Rétegek sorrendjeAno

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
100 %
1 a vásárló értékelte
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.
Ez az oldal sütiket használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések személyre szabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával Ön elfogadja ezt.