Fiókom

Stjärnagloss Decon Kit dekontaminációs készlet

teljes készlet a jármű dekontaminálásához
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Stjärnagloss Decon Kit dekontaminációs készlet
-17 %
Utolsó darabok

Stjärnagloss Decon Kit dekontaminációs készlet

Ennek a készletnek köszönhetően könnyedén megbírkózik bármilyen szennyeződéssel. Eltávolítja az erősebb szennyeződéseket - gyantát, kátrányt, aszfaltot és a rovarmaradványokat.

A Stjärnagloss Decon Kit készlet tartalma:

  • Stjärnagloss Först (1 l) festék tisztító - amennyiben az autója nagyon szennyezett, vagy időt és energiát szeretne spórolni a mosással, akkor a Stjärnagloss Forst idális segítség lesz, amely eltávolítja a nagyobb szennyeződéseket is. Természetes narancsolajat tartalmaz, amely nem csak tisztít, de kellemes illatozik. A használata nagyon egyszerű. Elég felvinni a szennyezett felületre, hagyja egy rövid ideig hatni, majd erős víznyomással öblítse le.

  • Stjärnagloss Tjära (500 ml) aszfalt és rovareltávolító - nagyon hatékony és kíméletes aszfalt és rovareltávolító. A Stjärnagloss Tjära gyorsan és hatékonyan eltávolítja a kátrányt, aszfaltot, a rovarmaradványokat és a ragasztót. Elegendő ráfújni a felületre, egy kis ideig hagyni hatni, majd letörölni. Természetes naracsolajat tartalmaz, melynek köszönhetően kíméletes az autó festékéhez. Nagyon kellemes az illata.

  • Stjärnagloss Hjul (500 ml) keréktisztító - a Stjärnagloss Hjul nem akármilyen rozsdaeltávolító. Formulája olyan tisztítószereket tartalmaz, amelyek eltávolítanak mindenféle szennyeződést, még az aszfalt és a kátrány részecskéit is. Így egyetlen termékkel teljesen megtisztíthatja és fertőtlenítheti kerekeit. A termék pH-semleges, így a kezelt kerekeken is gond nélkül használható. A Stjärnagloss Hjul a karosszérián is használható. A karosszéria esetében javasoljuk, hogy a terméket rövid ideig hagyja rajta, majd víznyomással alaposan öblítse le.

  • Stjärnagloss Glir (500 ml) kenőanyag az agyaggal való munkához - a Stjärnagloss Glir egy nagyon csúszós kenöanyag, amely bebiztosítja a tökéletes kenést az agyaggal való munka folyamán. Glir az összetételének köszönhetően megakadályozza a festék karcolódását, valamint tisztítsa a felületet és segíti a szennyezéodések bejutását az agyagba.

  • Stjärnagloss Lera közepes erősségű agyag - az agyagot a lerakódott szennyeződésektől, rozsda, aszfalt stb. mélytisztítására használják. Leggyakrabban a festék mechanikus fertőtlenítése során használják, mielőtt viaszt vagy más festékvédelmet alkalmaznának. Ha agyaggal dolgozik, akkor a lakkot egyidejűleg kenni is kell, hogy ne sérüljön meg. Az agyagos tisztítás után a festékréteg mentes minden szennyeződéstől és tökéletesen sima.
Katalógus szám:STJ-DK
MárkaStjarnagloss

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
0 %
Eddig senki nem értékelte a terméket
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.