Adásvételi szerződéstől való elállás

A Vevőnek joga van 14 napon belül indoklás nélkül elállni a szerződéstől a 89/2012. sz. törvénykönyv 1829. § (1) bekezdése alapján (nem vonatkozik a vállalkozókra). A szerződéstől való elállást az említett 14 napos határidőn belül kell elküldeni az eladónak, amely a fogyasztó által az áru átvételét követő következő naptári napon kezdődik (ha a fogyasztó például pénteken veszi át az árut, az áru visszaküldésének határidejét szombattal bezárólag kell számítani). A fogyasztó az elállási nyilatkozatot elküldheti postai úton, vagy e-mailben az info@ahifi.hu címre.

Az áruk visszaküldésének feltételei

Ha úgy dönt, hogy eláll a szerződéstől, kérjük, hogy az árut saját költségén küldje el, indokolatlan késedelem nélkül, legkésőbb az elállási nyilatkozatnak az eladóhoz való eljuttatásától számított 14 napon belül. Feladás esetén az árut nem szabad utánvétellel elküldeni, ellenkező esetben nem kerül elfogadásra. Javasoljuk, hogy a visszaküldött árut gondosan csomagolja be a sérülések elkerülése érdekében. Ha a visszaküldött áru olyan állapotban van, mint amilyenben átvételkor volt (figyelembe véve a teszteléshez, funkcionalitáshoz és a jellemzők meghatározásához szükséges mértékben bekövetkezett kopást), beleértve a teljes csomagolást és a tartozékokat a megadott 14 napos határidőn belül, a szerződés alapján kapott összes pénzt visszatérítjük, beleértve a vevőnek történő szállítás költségét is. A pénzösszegek visszatérítésére az áru leszállítását követő 14 napon belül kerül sor. Ha a vevő az árut láthatóan viseltes (karcos, kopott, tartozékok nélkül stb.) és ezért nem abban az állapotban küldi vissza, amelyben az árut átvette, fenntartjuk a jogot a visszatérítés értékének ésszerű és bizonyítható csökkentése formájában történő kompenzációra (az ár csökkentésének értéke 5-75% közötti lehet). 

Visszkaüldés menete:

Kérjük jelezze ügyfélszolgálatunknak a visszaküldési szándékát az info@ahifi.hu e-mail címünkön. Az ügyfélszolgálatunktól kap egy ID azonosítót, mellyel bármelyik Packeta Point átvevőhelyre elviheti/elküldheti a csomagot. Az átvevőhelyeket az alábbi címen tekintheti meg: https://www.packeta.hu/atvevohelyek

Ahifi klubtagok számára akár 90 napos visszatérítés is lehetséges

Ha Ön regisztrált Ahifi klub hűségrendszerünkben, akkor lehetősége van a megvásárolt árut a vásárlástól számított 90 napig visszaküldeni. A regisztrációval számos egyéb előnyben is részesülhet, többek között a megrendelések értékétől függő kedvezményekben, 5 év garanciában az árukra, a regisztrált vásárlóknak szóló különleges akciókban és kedvezményekben, a boltban vásárolt áruk visszaküldésének lehetőségében és még sok másban. Ahhoz, hogy az árukat akár 90 napon belül indoklás nélkül visszaküldhesse, csak regisztráljon webáruházunkban a vásárlás előtt, és legyen tagja az Ahifi klubnak.