Adásvételi szerződéstől való elállás

A Vevőnek joga van 14 napon belül indoklás nélkül elállni a szerződéstől a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet alapján (nem vonatkozik a vállalkozókra). A szerződéstől való elállást az említett 14 napos határidőn belül kell elküldeni az eladónak, amely a fogyasztó által az áru átvételét követő következő naptári napon kezdődik (ha a fogyasztó például pénteken veszi át az árut, az áru visszaküldésének határidejét szombattal bezárólag kell számítani). A fogyasztó az elállási nyilatkozatot elküldheti postai úton, vagy e-mailben az info@ahifi.hu címre.

A visszaküldött termékek feldogozásának megkönnyítése és felgyorsítása érdekében kérjük, töltse ki az online reklamációs rendszerünkben a termék visszaküldési űrlapot. Köszönjük.

Az áruk visszaküldésének feltételei

Ha úgy dönt, hogy eláll a szerződéstől, kérjük, hogy az árut saját költségén küldje el, indokolatlan késedelem nélkül, legkésőbb az elállási nyilatkozatnak az eladóhoz való eljuttatásától számított 14 napon belül. Feladás esetén az árut nem szabad utánvétellel elküldeni, ellenkező esetben nem kerül elfogadásra. Javasoljuk, hogy a visszaküldött árut gondosan csomagolja be a sérülések elkerülése érdekében. Ha a visszaküldött áru olyan állapotban van, mint amilyenben átvételkor volt (figyelembe véve a teszteléshez, funkcionalitáshoz és a jellemzők meghatározásához szükséges mértékben bekövetkezett kopást), beleértve a teljes csomagolást és a tartozékokat a megadott 14 napos határidőn belül, a szerződés alapján kapott összes pénzt visszatérítjük, beleértve a vevőhöz történő szállítás költségét is. A pénzvisszatérítésre az áru hozzánk való megérkezését követő 14 napon belül kerül sor. Ha a vevő az árut láthatóan viselt (karcos, kopott, tartozékok nélkül stb.), és ezért nem abban az állapotban küldi vissza, amelyben az árut átvette, fenntartjuk a jogot a visszatérítés értékének ésszerű és bizonyítható csökkentése formájában történő kompenzációra (az ár csökkentésének értéke 5-75% közötti lehet). 

Visszkaüldés menete:

Kérjük jelezze ügyfélszolgálatunknak a visszaküldési szándékát az info@ahifi.hu e-mail címünkön. 

A terméket az alábbi címre szükséges visszaküldeni:

Ahifi s.r.o.
CTpark Brno Líšeň
Trnkova 3140/119g
62800 Brno-Líšeň
Czech Republic