Hogyan működik nálunk a felhasználói vélemények gyűjtése?

A felhasználói véleményeket kéféleképpen adhat hozzá:
  1. E-mailen keresztül, amelyet a vásárlás után 30 nappal küldünk el Önnek. Ebben megkérjük, hogy adjon hozzá egy felhasználói véleményt a megvásárolt termékekhez. Az így hozzáadott értékelést a bejelentkezett fiókokon keresztül ellenőrizzük, és ha valóban megvásárolta a terméket, akkor az értékelést ellenőrzöttnek jelöljük.
  2. A termékértékelő űrlapon keresztül. Ha a vásárlást követően egy idő után maga ír véleményt a termékről, örömmel fogadnánk a visszajelzést, de sajnos nincs módunkban ellenőrizni ezt a véleményt.
    Ha a terméket egy másik webáruházban vásárolta, és szeretné megosztani véleményét más vásárlókkal, ebben az esetben is örömmel fogadjuk a véleményt, de nincs módunk az így hozzáadott vélemények ellenőrzésére.
Soha nem manipuláljuk a termékek felhasználói értékeléseit. Kivételt képeznek a vulgáris és agresszív megjegyzések. Fenntartjuk a jogot az ilyen megjegyzések törlésére.

A termékértékeléseket 2023. január 1-től ellenőrizzük. Az ezen időpont előtt hozzáadott értékelések lehetnek hitelesek és megfelelhetnek a valóságnak, de az is lehet, hogy nem.

Hogyan írjunk jó felhasználói véleményt?

3 lépésben gyorsan és egyszerűen írhat termékértékelést:

Legyen átlátható

Mi és a többi vásárló is szeretné tudni a termékkel kapcsolatos valós tapasztalatokat. Legyen tehát őszinte, építő jellegű, és írjon olyan véleményeket, amelyeket Ön is értékelne.

Gondoljon másokra

Ne feledje, hogy az értékelését mások is látni fogják. Legyen tehát alapos, és írja le pontosan és tényszerűen. Próbálja meg elképzelni, hogy mit szeretne tudni vásárlás előtt.

Küldje el véleményét

Ez az! A vélemény meg van írva, és kikerülhet a világba. Éppen most segített más ügyfeleknek a helyes döntés meghozatalában. Köszönjük.