Fiókom

Auto Finesse Lather Infusions Apple pH Neutral Car Shampoo (1 L) sampon

magas koncentrációjú autósampon, pH semleges, alma illattal, 1 l
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Auto Finesse Lather Infusions Apple pH Neutral Car Shampoo (1 L) sampon

Auto Finesse Lather Infusions Orange pH Neutral Car Shampoo

Az autó biztonságos lemosása a legfontosabb lépés a részletekért felelős szakemberek számára, ezért az Auto Finesse olyan sok időt töltött a Lather autósampon kifejlesztésével. Az Auto Finesse Lather egy limitált kiadású, magával ragadó zöld alma illatú, részletgazdag autómosó sampon. pH-semleges felületaktív anyagokat és magas koncentrációjú kenőanyagokat tartalmaz. A jó mosási technikával kombinálva erőteljes tisztítási teljesítményt érhet el öblítés nélkül. Ez azt is jelenti, hogy az autósampon habja nem zavarja a viaszokat és a tömítőanyagokat, maximalizálva azok teljesítményét és tartósságát. A hab egy koncentrátum, amelyet hígított formában alkalmaznak. A Lather nem tartalmaz más, fényt befolyásoló adalékanyagokat. Használata a viaszbevonat felújítására vagy élettartamának meghosszabbítására egyaránt ajánlott. A hab a Clay Bar kenőanyagaként is használható.
  • Ajánlott higítás 650:1 és 2000:1 arányban
Mint minden Auto Finesse termék, a Lather is egy professzionális termék, amelyet a haladó részletgazdák számára terveztek. Nagy hatékonyságának és könnyű alkalmazhatóságának köszönhetően azonban még a kezdő felhasználó is nagyszerű eredményeket érhet el ezzel a termékkel.
Katalógus szám:LAT1000-INF
MárkaAuto Finesse

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
100 %
1 a vásárló értékelte
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.
Ez az oldal sütiket használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések személyre szabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával Ön elfogadja ezt.