Fiókom

Bilt Hamber Auto-Clay-Soft puha agyag (200 g)

puha agyag a festék tisztítására, 200 g
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Bilt Hamber Auto-Clay-Soft puha agyag (200 g)

Bilt Hamber Auto-Clay-Soft puha agyag

A Claye Bilt Hamber úgy tervezték, hogy a lehető legegyszerűbbé tegye a fényezés simaságának helyreállítását. A professzionális részletező közösség számos pozitív értékelést adott a Clay Bilt Hambernek a tartósság és az ár-érték arány miatt. Az angliai Auto Express magazin, az autós magazinok világának óriása, hatszor egymás után a Bilt Hamber's Clay-nek ítélte a "Legjobb Clay" minősítést!

Bilt Hamber Auto-Clay

Milyen Bilt Hamber Clay-re lesz szüksége?

A megfelelő agyagmerevség kiválasztása több tényezőtől függ.
 • Használja a kemény Regular-t, ha az autó nagyon koszos (még soha nem volt fertőtlenítve), ha meleg van kint - válassza a kemény Regular Clay-t. Az agyag a melegben megpuhul, télen pedig újra megkeményedik. A legdurvább a fényzéshez.
 • Válassza a közepesen kemény Medium-ot a megfelelő állapotú festéshez. Bilt Hamber bestsellere, a Clay. Az arany középút.
 • Használja a puha Soft-ot, ha a festék nagyon jó állapotban van (ha gyakran agyagoz), vagy ha hideg van odakint. Legkíméletesebb a fényzéshez.

Hol használható a Bilt Hamber agyag?

Először is mérje fel a szennyeződés mértékét - fémrészecskék, pernye, a kerék mögött felgyülemlett szennyeződés. Az ujjbegyeivel vagy a tenyerével enyhén futtassa végig a festéket. Érezhető a festékrétegen lerakódott részecskék egyenetlensége. Kemény, közepes vagy lágy agyag használatával eltávolítja ezt a szennyeződést, és a festék ismét gyönyörűen sima lesz. Az agyag az apró, de makacs szennyeződéseket is eltávolíthatja az utakról. Ha agyaggal dolgozik, kenje be elegendő vízzel, és ne nyomja túl erősen az agyagot, csak óvatosan csúsztassa végig a karosszérián. A víznél jobb, ha kenőanyagokat használunk az agyaggal való munkához. Agyagozás után a fényezés nem csak sokkal jobban fog kinézni és puhábbnak fog tűnni, de a tisztított fényezésen sokkal könnyebb lesz dolgozni a fényezés karbantartásának és helyreállításának más szakaszaiban (viaszolás, csiszolás stb.). Egy ilyen előkészített felületen könnyebb viasszal, festéktisztítóval vagy polírozóval dolgozni. Javasoljuk a Korrosol polírozó rozsdaeltávolító használatát a festék mechanikus, agyaggal történő fertőtlenítése előtt. Fújja be a Korrosolt, hagyja rajta 2-3 percig, majd öblítse le vízsugárral. Használja a Bilt Hamber Korrosol-t az agyag élettartamának meghosszabbításához.

Bilt Hamber Auto-Clay

A Bilt Hamber Clay használata

 • Az agyag használata előtt alaposan mossa le az autót autósamponnal.
 • Az autót árnyékban mossa meg, és ugyanígy dolgozzon az agyaggal, ne legyen túl meleg.
 • A karosszériaelemeknek hűvös tapintásúnak kell lenniük.
 • Ne használja fel az egész agyagot, tépjen le belőle egy keveset, és készítsen belőle palacsinta (kavics alakú) formát.
 • Fújjon meglehetősen kis mennyiségű kenőanyagot az agyagozandó panelre, majd kezdje el enyhén előre-hátra simogatni az agyagozott területet. Az Auto-Clay nem szabad, hogy kiszáradjon!
 • Az agyagozás kezdetén a szennyeződést akár halk zajként vagy nyikorgásként is hallhatja, amely fokozatosan elhalkul.
 • A szennyeződésmentesítés után ellenőrizze ujjbegyeivel, hogy valóban minden szennyeződés eltávolításra került-e.
 • Ha megbizonyosodott arról, hogy a festék tiszta, szárítsa meg a panelt egy részletezővel és egy mikroszálas kendővel.
 • Lehet, hogy magán az agyagon fekete vagy barna fertőtlenítési nyomokat fog látni, és ez az, amit látni szeretne.
 • Gyakran hajtogassa újra az agyagot, hogy a szennyeződések belsejébe kerüljenek, és csak tiszta agyag legyen látható, készen a következő használatra.
 • A Bilt Hamber agyagozója legalább 8-10 teljes járműre elegendő.

A márkáról

A Bilt Hamber egy angol márka, amely talán nem rendelkezik érzelmi marketinggel, de olyan termékeket kínál, amelyek egyediek, és gyakran a lehető legjobb minőségűek az adott árkategóriában. A márka kínálatában megtalálható a legkelendőbb Bilt Hamber Korrosol polírozó rozsdaeltávolító és a kiváló Doubble Speed Wax, egy kemény hibrid viasz, amely akár egy évig is kitart. A Bilt Hamber szorosan specializálódott a járművek futóműveinek rozsdaeltávolítására és korrózióvédelmére, valamint a csúcskategóriás autókozmetikára. Ezen a területen az abszolút világelsők közé tartozik. A Bilt Hamber Laboratories nevéhez fűződik a kutatás, az innovatív kémia és a szigorú tesztelés, mint a legjobb teljesítményű termékek előállításának módja. Minden terméket alaposan tesztelnek és összehasonlítanak a versenytársakkal, mielőtt forgalomba kerül.
Katalógus számBH-008
MárkaBilt Hamber
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
98 %
11 a vásárlók értékelték
10×
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.