Fiókom

Bilt Hamber Auto-Clay-Soft puha agyag (200 g)

puha agyag a festék tisztítására, 200 g
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Bilt Hamber Auto-Clay-Soft puha agyag (200 g)
-20 %

Bilt Hamber Auto-Clay

A Claye Bilt Hamber úgy tervezték, hogy a lehető legegyszerűbbé tegye a fényezés simaságának helyreállítását. A professzionális részletező közösség számos pozitív értékelést adott a Clay Bilt Hambernek a tartósság és az ár-érték arány miatt. Az angliai Auto Express magazin, az autós magazinok világának óriása, hatszor egymás után a Bilt Hamber's Clay-nek ítélte a "Legjobb Clay" minősítést!

Bilt Hamber Auto-Clay

Milyen Bilt Hamber Clay-re lesz szüksége?

A megfelelő agyagmerevség kiválasztása több tényezőtől függ.
Használja a Regular-t, ha az autó nagyon koszos (még soha nem volt fertőtlenítve), ha meleg van kint - válassza a kemény Regular Clay-t. Az agyag a melegben megpuhul, télen pedig újra megkeményedik.
Válassza a Medium-ot a megfelelő állapotú festéshez. Bilt Hamber bestsellere, a Clay. Az arany középút.
Használja a Soft-ot, ha a festék nagyon jó állapotban van (ha gyakran agyagoz), vagy ha hideg van odakint.

Hol használható a Bilt Hamber agyag?

Először is mérje fel a szennyeződés mértékét - fémrészecskék, pernye, a kerék mögött felgyülemlett szennyeződés. Az ujjbegyeivel vagy a tenyerével enyhén futtassa végig a festéket. Érezhető a festékrétegen lerakódott részecskék egyenetlensége. Kemény, közepes vagy lágy agyag használatával eltávolítja ezt a szennyeződést, és a festék ismét gyönyörűen sima lesz. Az agyag az apró, de makacs szennyeződéseket is eltávolíthatja az utakról. Ha agyaggal dolgozik, kenje be elegendő vízzel, és ne nyomja túl erősen az agyagot, csak óvatosan csúsztassa végig a karosszérián. A víznél jobb, ha speciális kenőanyagokat használunk az agyaggal való munkához. Agyagozás után a fényezés nem csak sokkal jobban fog kinézni és puhábbnak fog tűnni, de a tisztított fényezésen sokkal könnyebb lesz dolgozni a fényezés karbantartásának és helyreállításának más szakaszaiban (viaszolás, csiszolás stb.). Egy ilyen előkészített felületen könnyebb viasszal, festéktisztítóval vagy polírozóval dolgozni. Javasoljuk a Korrosol polírozó rozsdaeltávolító használatát a festék mechanikus, agyaggal történő fertőtlenítése előtt. Fújja be a Korrosolt, hagyja rajta 2-3 percig, majd öblítse le vízsugárral. Használja a Bilt Hamber Korrosol-t az agyag élettartamának meghosszabbításához.

Bilt Hamber Auto-Clay

A Bilt Hamber Clay használata

 • Az agyag használat előtt az autót alaposan mossa le autósamponnal.
 • Az autót mossa le árnyékban az agyaggal is árnyékban dolgozzon, kerülje a forróságot, valamint a karosszériának hűvösnek kell lennie.
 • Az a rész, amelyet agyagozni szeretné nedvesítse be vízzel, vagy fújja rá a kenőanyagot, majd kezdjen el az agyaggal dolgozni oda-vissza irányba. Az agyagot ne használja száraz felületen.
 • Az agyagozás kezdetén a szennyeződés halk zajként vagy sípolásként hallható, amely fokozatosan eltűnik.
 • Majd ellenőrizze az ujjai végével, hogy minden szennyeződés el lett távolítva.
 • Ha úgy gondolja, hogy a festék már tiszta, a panelt szárítsa meg részletezővel és mikroszálas kendövel.
 • Az agyagon barna vagy fekete szennyeződéseket láthat, és ez az amit látni szeretne.
 • Az agygot úgy hajtogassa, hogy a szennyeződések benn maradjanak és csak a tiszta agyagot lássa a következő használat során.
 • A Bilt Hamber Clay 5 autóra elegendő. 
Katalógus szám:BH-008
MárkaBilt Hamber

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
98 %
9 a vásárlók értékelték
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.