Fiókom

Foen Her & His beltéri illatosító (200 ml)

parfüm nem csak az autóba, bergamott és grapefruit + gyömbér + szantálfa és pézsma, 200 ml
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Foen Her & His beltéri illatosító (200 ml)
Tipp

A Foen Her & His parfüm

A nő és a férfi tökéletes kombináció, mint a Yin-Yang. A Foen Her & His egy frissítő illat nőknek és férfiaknak, amely gondosan válogatott összetevők kombinációjából jött létre. Azok, akik megismerkednek a harmonikus recepttel, rájönnek, hogy az itt szereplő elemek egyike sem véletlen. Egy elegáns illat  tökéletesen illeszkedik minden helyiségbe, legyen az szépségszalon, étterem, klub, autó vagy magánlakás.

A Foen Her & His illat összetétele

Bergamott és grapefruit
Az érzéki bergamott a narancs keserű fajtája, amely grapefruittal kombinálva édes, élénkítő és intenzív illatot hoz létre. A Citrus minden belső teret felfrissít, és biztosítja a szükséges pihenést és kikapcsolódást.

Gyömbér
Hagyja magát elragadtatni a kulináris világból ismert gyömbérrel. Intenzív aromája kitölti a teret, és lehetővé teszi a feledés pillanatát. A gyantás jegyek tökéletesen kontrasztoznak az édes gyümölcsökkel, így kiegyensúlyozott, mégis elegáns kombinációt alkotnak.

Szantálfa és pézsma
Fedezze fel a szantálfát és a pézsmát, amelyek meleg, érzéki és balzsamos jegyekkel teszik teljessé az összeállítást. A pézsmát a szerelem illatának tartják csábító illata miatt, amely enyhén elsöprő, titokzatos és érzéki illatnak mondható.

A Foen parfüm felhasználása

A Foen parfümök az autó belseje mellett sikeresen felfrissítik az otthon helyiségeit is. Kedvezően hatnak a vendégek és a háztartás tagjainak kényelmére és közérzetére. Tartós illatot kölcsönöznek, elrejtik a kellemetlen szagokat, és teljessé teszik a napi autó- és helyiségápolást. Gondoskodjon a kellemes légkörről a belső térben. Hadd érezze magát benne mindenki különlegesnek!

A Foen illatosító használata

  • Használat előtt enyhén rázza fel.
  • Az illatosítót a felületre kell felvinni, ne permetezze a levegőbe.
  • A helyiség méretétől vagy az autó belső terétől függően 6 - 7 alkalommal permetezze több felületre.
  • A hosszan tartó hatás elérése érdekében az illatanyagot naponta ismételten fel kell használni körülbelül 2 héten keresztül.
  • Ezt követően már csak hetente egyszer kell alkalmazni.
Katalógus számFOEN-HER HIS 200
MárkaFoen
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
90 %
2 a vásárlók értékelték
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.