Fiókom

Foen Laguna beltéri illatosító (200 ml)

parfüm nem csak autóba, pézsma és ámbra akkorddal dúsított szegfűszeg + jázmin + tubarózsa, 200 ml
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Foen Laguna beltéri illatosító (200 ml)
Tipp

A Foen Laguna parfüm

Merüljön el a tengeri szellőben, amely felüdülést ad, lehetővé teszi a kikapcsolódást és egy érzéki utazást a trópusok strandjain. Foen Laguna az a hely, ahol a tenger találkozik a szárazfölddel, légies, természetes és frissítő kombinációt teremtve. A Foen legintenzívebb aromája lenyűgöz összetételével és karakterével. A titokzatos, kreatív és magabiztos embereket vonzza.

A Foen Laguna illat összetétele

Pézsma és ámbra akkorddal dúsított szegfűszeg
Bárki, aki tanulmányozta a főzés titkait, tudja, mennyit képes egy szegfűszeg változtatni. Az aromás és pikáns fűszerek a karácsonyi süteményekhez kapcsolódnak, és tökéletesen kontrasztot alkotnak a pézsma és a borostyán édes és csábító összhangjával. A hangjegy tökéletesen illeszkedik az éteri elrendezésbe.

Jázmin
A tubarózsához hasonlóan a jázmin is magával ragad édességével, egzotikusságával és finomságával. Tökéletesen kitölti a belső teret egy bódító illattal, amely intenzív, ugyanakkor elegáns és érzéki. Fedezze fel a fehér virágok varázsát!

Tubarózsa
A tuberózsát kivételesen intenzív, domináns és egzotikus illat jellemzi, amely enyhén a gyöngyvirág és a citrusvirágok illatára emlékeztet. Fedezze fel a tubarózsa illatát, amely a gyógynövények megkönnyebbülésének világába repít. Cselekvésre ösztönöz.

A Foen parfüm felhasználása

A Foen parfümök az autó belseje mellett sikeresen felfrissítik az otthon helyiségeit is. Kedvezően hatnak a vendégek és a háztartás tagjainak kényelmére és közérzetére. Tartós illatot kölcsönöznek, elrejtik a kellemetlen szagokat, és teljessé teszik a napi autó- és helyiségápolást. Gondoskodjon a kellemes légkörről a belső térben. Hadd érezze magát benne mindenki különlegesnek!

A Foen illatosító használata

  • Használat előtt enyhén rázza fel.
  • Az illatosítót a felületre kell felvinni, ne permetezze a levegőbe.
  • A helyiség méretétől vagy az autó belső terétől függően 6 - 7 alkalommal permetezze több felületre.
  • A hosszan tartó hatás elérése érdekében az illatanyagot naponta ismételten fel kell használni körülbelül 2 héten keresztül.
  • Ezt követően már csak hetente egyszer kell alkalmazni.
Katalógus számFOEN-LAGUNA 200
MárkaFoen
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
100 %
1 a vásárló értékelte
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.