Fiókom

Foen Savor beltéri illatosító (200 ml)

parfüm nem csak az autóba, fekete ribizli, mandarin, narancs és áfonya + gyömbér, tonkabab és pézsma + jázmin és rózsa, 200 ml
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Foen Savor beltéri illatosító (200 ml)
Tipp

A Foen Savour parfüm

Lehet egy illat könnyű, légies, finom és egyben érzéki és csábító? Kiderült, hogy igen. A Foen Savour a női természet esszenciája éteri formában. Az édes illat gyümölcsös dallammal csábít, és az összetevők kifinomult kombinációja tökéletesen kiemeli az olyan helyek eleganciáját, mint az éttermek vagy szállodák, és pozitív hatással van a közérzetre.

A Foen Savor illat összetétele

Fekete ribizli, mandarin, narancs és áfonya
A feketeribizli, mandarin, narancs és áfonya kombinációja egy ízletes desszert emlékét idézi fel szeretteivel. A gyümölcsös jegyek édes illatot sugároznak, felfrissülnek és harmóniát teremtenek. Motivációt és új adag energiát adnak!

Gyömbér, tonkabab és pézsma
Hagyja magát elragadtatni az érzéki és pasztell kompozícióval. A növények afrodiziákumként serkentik a képzeletet. Édes aromájukat finom fűszeres akkordok hangsúlyozzák, amelyek igazán intenzív gyümölcsöt tükröznek.

Jázmin és rózsa
Nehéz elképzelni egy női illatot aromás virágok nélkül. A jázmin a citrushoz hasonlóan édes jegyet hoz létre, amely uralja az egészet, és az érzéki elegancia aurájával veszi körül. A rózsa viszont egy lágy és megnyugtató akkord, amely azonnal javítja közérzetét.

A Foen parfüm felhasználása

A Foen parfümök az autó belseje mellett sikeresen felfrissítik az otthon helyiségeit is. Kedvezően hatnak a vendégek és a háztartás tagjainak kényelmére és közérzetére. Tartós illatot kölcsönöznek, elrejtik a kellemetlen szagokat, és teljessé teszik a napi autó- és helyiségápolást. Gondoskodjon a kellemes légkörről a belső térben. Hadd érezze magát benne mindenki különlegesnek!

A Foen illatosító használata

  • Használat előtt enyhén rázza fel.
  • Az illatosítót a felületre kell felvinni, ne permetezze a levegőbe.
  • A helyiség méretétől vagy az autó belső terétől függően 6 - 7 alkalommal permetezze több felületre.
  • A hosszan tartó hatás elérése érdekében az illatanyagot naponta ismételten fel kell használni körülbelül 2 héten keresztül.
  • Ezt követően már csak hetente egyszer kell alkalmazni.
Katalógus számFOEN-SAVOR 200
MárkaFoen
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
100 %
3 a vásárlók értékelték
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.