Fiókom

Foen Vanilla beltéri illatosító (200 ml)

parfüm nem csak autóba vanília + mandarin + lime és mandarin, 200 ml
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Foen Vanilla beltéri illatosító (200 ml)
Tipp

A Foen Vanília parfüm

Fedezze fel a vanília aromáját citrusfélék hozzáadásával. Intenzív és enyhe illata megnyugtat és pihentető légkört teremt. Elképesztő, hogy mennyit lehet nyerni egy olyan növényből, amely a fagylalt, az aromás fűszerek és a levegős fehér virágzás ízéhez kapcsolódik. Fedezze fel a gyümölccsel kevert frissítő szellőt. Érezze az univerzális illatot, mely intenzitása ellenére nem irritálja a szaglást, természetes és megadja a kellő felfrissülést a belső térnek.

A Foen vanília illat összetétele

Vanília
Ha nagyon stresszes az élete, a vanília illata nagyszerű módja annak, hogy megnyugtassa az idegeidet, kontrollálja érzelmeit és ellazuljon. A vanília jegy a lágy, édes és fűszeres illatokhoz tartozik. Érzékien időzik a levegőben, hogy egy pillanat alatt eltűnjön a citrusfélék takarója alatt.

Mandarin
Finom kompozíció, amelyet édes mandarin egészít ki a keleti trópusi erdőkre emlékeztető ellazulás Madagaszkár strandjain. A Foen Vanilla egy érzéki utazás egy biztonságos, tompa, de erőteljes illatkompozícióval. A mandarin egy dinamikus, kifejező és érzéki harmonikus.

Lime és mandarin
Érezze a friss és feltűnően citrusos aromát, amely a mediterrán éghajlatra viszi érzékeit. A stimuláló és tápláló tónus energiát ad és egy kis őrületet ad. Neki köszönhetően az egész kompozíció frissítő és dinamikus.

A Foen parfüm felhasználása

A Foen parfümök az autó belseje mellett sikeresen felfrissítik az otthon helyiségeit is. Kedvezően hatnak a vendégek és a háztartás tagjainak kényelmére és közérzetére. Tartós illatot kölcsönöznek, elrejtik a kellemetlen szagokat, és teljessé teszik a napi autó- és helyiségápolást. Gondoskodjon a kellemes légkörről a belső térben. Hadd érezze magát benne mindenki különlegesnek!

A Foen illatosító használata

  • Használat előtt enyhén rázza fel.
  • Az illatosítót a felületre kell felvinni, ne permetezze a levegőbe.
  • A helyiség méretétől vagy az autó belső terétől függően 6 - 7 alkalommal permetezze több felületre.
  • A hosszan tartó hatás elérése érdekében az illatanyagot naponta ismételten fel kell használni körülbelül 2 héten keresztül.
  • Ezt követően már csak hetente egyszer kell alkalmazni.
Katalógus számFOEN-VANILLA 200
MárkaFoen
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
0 %
Eddig senki nem értékelte a terméket
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.