Fiókom

Gyeon Q2M Bathe+ autósampon (400 ml)

pH semleges autósmapon kerámia tartalommal, 400 ml
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Gyeon Q2M Bathe+ autósampon (400 ml)

Gyeon Q2M Bathe+ autósampon 400 ml

A Q²M Bathe+ a világ első pH-semleges, SiO₂-t tartalmazó samponja. Már egy gyors mosás is erős hidrofób réteget hagy maga után, amely taszítja a vizet és a szennyeződéseket, és így késlelteti a további mosás szükségességét. A sampon kiválóan kenhető és a Gyeon teljes termékcsaládjára jellemző illattal rendelkezik. Maga a mosás igazi élmény!

Könnyen használható és időt takarít meg

A Q²M Bathe+ forradalmian új, amikor az all-in-one termékekről van szó! Már egy gyors mosás is elegendő a lenyűgöző hidrofób hatás eléréséhez, és a védőfilmnek köszönhetően utána több hétig is könnyen karbantartható. Ez egy fenomenális megoldás a téli szezonban, amikor a mosás nehezebb, és az öntisztító képességek támogatása javítja a jármű karbantartásának kényelmét.

Azonnali hidrofób és öntisztító képesség

A Q²M Bathe+ tökéletesen biztonságos minden felületen, beleértve a fényezést, a keréktárcsákat, az üveget és a műanyagokat is. Azonnali védelmet nyújt (ha a felület korábban nem volt védett), vagy megerősíti a már felhordott kerámiabevonatot. Használható meglévő természetes viaszokon vagy szintetikus sealantok is, hogy javítsa azok tartósságát és fényét. A SiO₂ hatóanyag valódi védelmet biztosít, amely minden mosás után látható. A SiO₂ hidrofób tulajdonságokat és öntisztító képességet biztosít, amely hosszabb ideig tartja tisztán autóját. 

A Gyeon Q2M Bathe+ autósampon további tulajdonságai

  • Ajánlott fogyasztás egy autóra: 15-20 ml.
  • Ajánlott higítás: 1:500
  • SiO₂ tartalom: < 5%
  • pH 6
  • Védettség: 8 hét
  • 400 ml kiszerelés
Katalógus szám:G25955
MárkaGyeon

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
100 %
4 a vásárlók értékelték
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.
Ez az oldal sütiket használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések személyre szabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával Ön elfogadja ezt.