Fiókom

Gyeon Q2M LeatherCleaner Strong bőrtisztító (500 ml)

erős bőrtisztító, 500 ml
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Gyeon Q2M LeatherCleaner Strong bőrtisztító (500 ml)
-10 %

Gyeon Q2M LeatherCleaner Strong bőrtisztító

A Gyeon Q²M LeatherCleaner Strong egy extra hatékony tisztítószer bőrfelületekhez. A Gyeon Q² LeatherShield EVO prémium védelemmel együtt fejlesztették ki. Ez a bőr végső előkészítése a védőbevonatok felvitele előtt. Eltávolítja a szennyeződéseket, olajos maradványokat és elszíneződéseket. A legtöbb bőrtisztítószertől eltérően a LeatherCleaner Strong formula nem tartalmaz lágyítószereket vagy tartósítószereket. Nem hagy olyan maradékot, amely veszélyeztetné a kerámiabevonatok vagy tömítőanyagok minőségét, így a felület a tisztítás után azonnal készen áll a tömítőanyag vagy a kerámiavédelem felvitelére. A Q²M LeatherCleaner Strong tehát tökéletes megoldás a bőrkárpitok tisztítására és előkészítésére a kerámiabevonat felvitele előtt. A Q²M LeatherCleaner Strong teljesen matt felületet hagy, és minden modern bőrtípushoz alkalmas.

Fő tulajdonságok

 • Erőteljes bőrtisztító.
 • Matt bőrfelületet hagy maga után.
 • Lágyítószerektől és tartósítószerektől mentes.
 • Normál fogyasztás: 100 ml járművenként.
 • Összetevők: pH 10.

A használata

 • Javasoljuk, hogy használjon vegyszerálló kesztyűt.
 • Tisztítás előtt mindig először porszívózza ki a bőrt, és távolítsa el a durva szennyeződéseket.
 • Használja a Q²M LeatherCleaner Strong bőrtisztítót vízzel együtt, hogy habot képezzen.
 • Ez segít abban, hogy a Q²M LeatherCleaner Strong jobban elterüljön a tisztítandó felületen.
 • A tisztításhoz használja a Q²M LeatherBrush kefét.
 • A szennyeződéseket mindig egy irányban törölje le a ruhával.
 • Használjon legalább 3 kendőt: az elsőt a tisztításhoz, a második nedveset a hab eltávolításához, a harmadikat pedig a felület szárításához.

A márkáról

A Gyeon (ejtsd: "dzsion") márka Dél-Koreából származik, ahol számos, kiváló minőségű és innovatív autókozmetikumokkal foglalkozó globális márka jött létre. A dél-koreaiak köztudottan nagyon precízek és szorgalmasak, és ezek a tulajdonságok tökéletesen tükröződnek a márka termékeiben. Már a termékeik dizájnját elnézve is nyilvánvaló, hogy nagy gondossággal dolgoztak. De a szép csomagolás nem minden. Ezek az autóápolási termékek fejlett technológiát kínálnak versenyképes áron. A Gyeon szinte minden terméket saját dél-koreai laboratóriumában és üzemében fejleszt és gyárt, az autóápolási ipar legjobb tudósainak és szakértőinek segítségével. Ezt a folyamatot alapos kutatás, intenzív tesztelés és a megszállott vágy támogatja, hogy mindent, amit gyártanak, tökéletesítsenek. Ez a megközelítés a minőség, a tartósság és a könnyű használat szempontjából kivételes termékeket eredményez. A Gyeon mindig is egyedülálló volt, és folyamatosan arra törekszik, hogy egy lépéssel előrébb járjon, és a vállalkozásuk minden területén győzni akar. A szenvedély és a tapasztalat tartja őket ezen az úton, és soha nem kötnek kompromisszumot. Európában ezt az autókozmetikát nagy tisztelet övezi. Ma a Gyeont 6 kontinensen és több mint 100 országban árulják világszerte.
Katalógus számG32413
MárkaGyeon
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
94 %
7 a vásárlók értékelték
Értékelje a terméket:

Érdekelheti még

Brela Pro Care CDC Grip Nitril - M nitril kesztyűBrela Pro Care CDC Grip Nitril - M vegyszerálló nitril kesztyűTippGyors előnézet (4 értékelés)vegyszerálló kesztyű grippel, nagyság M, fekete színű, 1 db ára170 FtRaktáronBrela Pro Care - S nitril kesztyűBrela Pro Care - S vegyszerálló nitril kesztyűTippGyors előnézet (1 értékelés)vegyszerálló kesztyű, méret S fekete színben, 1 db ára80 FtRaktáronPurestar Speed Polish Multi Towel Gray 40 x 60 cmPurestar Speed Polish Multi Towel Gray 40 x 60 cm mikroszálas kendő-30 %TippGyors előnézet (17 értékelés)univerzális mikroszálas kendő, 40 x 60 cm, súly 320 gsm, szürke színű1.510 Ft2.150 FtRaktáronGyeon Q2M LeatherBrushGyeon Q2M LeatherBrush kefe a bőrre-10 %TippGyors előnézet (56 értékelés)valódi lószőrből készült kis kefe bőrfelületekhez1.940 Ft2.150 FtRaktáronDodo Juice Supernatural Leather and Upholstery BrushDodo Juice Supernatural Leather and Upholstery Brush kefe a bőrre és az autó belső részéreGyors előnézet (8 értékelés)tökéletes kefe a bőrre és az autó belső részére6.480 FtÁtmenetileg nem elérhetőPurestar Speed Polish Multi Towel WhitePurestar Speed Polish Multi Towel White mikroszálas kendő-30 %TippGyors előnézet (6 értékelés)univerzális mikroszálas kendő, 42 x 35 cm, súly 320 gsm, fehér színű920 Ft1.320 FtRaktáronDodo Juice Supernatural Leather Cleaner (500 ml)Dodo Juice Supernatural Leather Cleaner bőrtisztító (500 ml)TippGyors előnézet (106 értékelés)kiváló bőrtisztító, 500 ml5.480 FtRaktáronCarbon Collective szett a bőrreCarbon Collective szett a bőr tisztításához és impregnálásához-24 %Gyors előnézet (16 értékelés)praktikus készlet a bőr tisztításához és impregnálásához11.650 Ft15.280 Ft1 héten belül raktározzuk felCarbon Collective Revive Foaming Leather Cleaner (200 ml)Carbon Collective Revive Foaming Leather Cleaner (200 ml) - bőrtisztító és impregnálóTippGyors előnézet (31 értékelés)bőr és vinil tisztító és impregnáló , 200 ml7.320 FtRaktáronPurestar Speed Polish Multi Towel GrayPurestar Speed Polish Multi Towel Gray mikroszálas kendő-30 %TippGyors előnézet (66 értékelés)univerzális mikroszálas kendő, 42 x 35 cm, súlya 320 gsm, szürke színű920 Ft1.320 FtRaktáron
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.