Fiókom

Infinity Wax Primo Wax (200 ml) viasz

luxus hibrid viasz SiO2 tartalommal, 6-10 hónapos védettség, 200 ml
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Infinity Wax Primo Wax (200 ml) viasz
Tipp

Infinity Infinity Wax Primo Wax - viasz

A Primo Wax a legjobb, amit az Infinity Wax kínál. Egyesíti a carnauba viaszok legjobb tulajdonságait a szintetikus viaszok tartósságával. A Primo öt különböző természetes viaszból áll, és a hagyományos szintetikus viaszokkal ellentétben módosított SiO2 polimereket (szilícium-dioxid) használ a lakkhoz való kötődéshez. Ez hosszú élettartamúvá és rendkívül ellenállóvá teszi az elemekkel és vegyi anyagokkal szemben. A 6 hónapi maximális hatásra számáthat, megfelelő alkalmazással és utókezeléssel a lakk tartóssága lényegesen magasabb értékekre emelkedhet. Ennek a csúcsviasznak további előnyei a hihetetlen hidrofób tulajdonságai és a gyöngyözés, amely még a hagyományos kerámiavédelmet is felülmúlja. A természetes viasztartalomnak köszönhetően mélyen nedves megjelenést és magas fényt biztosít. Az alkalmazás nagyon egyszerű, mint minden Infinity viasz esetében. Nagyon könnyen alkalmazható és letörölhető. Az ideális viasz nyárra és télre? Számunkra igen, nincs ennél jobb ajánlat.

Infinity Wax Primo viasz főbb tulajdonságai

 • A legjobb hibridviasz a piacon.
 • A legjobb viaszok és technológia kombinációja SiO2 tartalommal.
 • Hihetetlen gyöngyözés (121 fok) és rendkívül gyors vízelvezetés!
 • 6 - 10 hónap védettség.
 • A szilíciumtartalomnak köszönhetően kiválóan védi a festéket az agresszív hatásokkal szemben.
 • Lélegzetelállító és irreális végső ragyogás.
 • Nagyon könnyű felhordás és eltávolítás.

Mit tartalmaz a Infinity Wax Primo viasz?

 • A legfinomabb T1 karnauba, Montana karnauba, kandelilla viasz, mikronizált paraffin és némi bio méhviasz titkos keverékét tartalmazza. Ezek a viaszok tökéletesen kiegyenlítettek, így lenyűgöző fényt biztosítanak, és tökéletesen kompatibilisek a lakkokkal. A természetes viasznak is megvannak a maga korlátai, és a Wax Primóban minden viaszt tökéletes koncentrációban használ fel.
 • Folyékony SiO2 polimereket is tartalmaz. A Primo 2 féle speciális polimert tartalmaz folyékony formában. Ez lehetővé teszi, hogy a viasz tartós, vékony bevonatot képezzen a jármű festékén. Ezek a polimerek kationos reakciót hoznak létre a karosszérián, mivel a pozitív töltésű SiO2 molekulák fizikailag vonzzák a negatív töltésű karosszériaelemeket.
 • A Primo szilárd halmazállapotú SiO2-t is tartalmaz. A Primo viaszban a legújabb szilárd polimer technológiát használják, folyékony társaival ellentétben ez a reaktív polimer adja az egész formula "gerincét", és hordozza az összes többi viaszt. Ahogy a Primo kezd elhasználódni, a természetes viaszok kezdenek elsőként lebomlani, míg ez a szilárd polimer továbbra is lenyűgöző nedvszívást biztosít. A tesztek során a Primo még egy év használat után is 96 fokos vízzel való érintkezési szöget mutatott!
 • Végezetül meg kell említeni az önkenő ásványi folyadék beépítését. A piacon kapható viaszoktól eltérően a Primo egyáltalán nem tartalmaz olajat. Az olajokat gyakran használják rövid távú fényes hatás elérésére. A Primo ásványi folyadék sűrűsége sokkal kisebb, mint a vízé, közepes párolgási sebességgel, amely önkenő, hihetetlenül könnyű felhordást és könnyű eltávolítást eredményez. A Primo viaszt olyan könnyű lecsiszolni, hogy a végén valószínűleg kétszer is ellenőrizni fogod, hogy valóban használtad-e!

Infinity Wax Primo Wax használata

 • A lakkot alaposan elő kell készíteni, megtisztítani és dekontaminálni kell a gyantázás előtt. 
 • A viaszt hűvös karosszérián, ideális esetben árnyékban, közvetlen napfény nélkül vigye fel.
 • A viaszt vékony rétegben alklamazza a habszivacsos applikátorra, majd vigye fel az autó fényezésére.
 • Ideális esetben a viaszt egy irányban vigye fel, kerülje a körkörös mozdulatokat.
 • Ne az egész autón alkalmazza egyszerre, hanem csak egy bizonyos részt, például a motorháztetőt.
 • Hagyja a viaszt néhány percig száradni, majd egy jó minőségű mikroszálas kendővel törölje szét.
 • Az előkészítésről és magáról a viaszolásról minden információt megtalál "Az autó viaszolása az Infitnity Wax termékeivel" című cikkünkben.

A márkáról

Az Infinity Wax egy high-tech autókozmetikai márka az Egyesült Királyságból, amely először 2013-ban jelent meg. A márka koncepcióját a cég alapítója, Michael Cipriani találta ki. Cipriani képzett vegyész és szívvel-lélekkel petrolhead, aki minden Infinity Wax terméket megtervez, majd hosszasan teszteli őket, mielőtt gyártásba kerülnének. Az Infinity Wax a részletező közösségben elismert és tisztelt márka, amelynek termékei magas színvonalúak és maximálisan funkcionálisak. 2024-ben minden csomagolást újraterveztek a legújabb dizájn trendek alapján.
Katalógus számICLPRIMO200
MárkaInfinity Wax
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
100 %
11 a vásárlók értékelték
11×
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.