Fiókom

Infinity Wax Tyre Coat V2 (500 ml) gumiabroncs polírozó

kiváló minőségű gumiabroncs polírozó, 500 ml
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Infinity Wax Tyre Coat V2 (500 ml) gumiabroncs polírozó

Infinity Wax Tyre Coat V2 gumiabroncs polírozó

A Tyre Coat az Infinity Wax legnépszerűbb gumipolírozójának legújabb változata. Speciális polimer tartalmával, amely a gumihez kötődik, gyönyörű tiszta megjelenést kölcsönöz a gumiabroncsoknak, és sokkal tovább tart, mint a hagyományos gumipolírozók. Az új formulával nem csak jobb eredményt ér el azáltal, hogy tovább marad a gumiabroncson, de sötétebb, fényesebb felületet is biztosít! Oldószermentes és kellemes kókusz illatú. A Tyre Coat nem egy hagyományos vízalapú termék, hanem egy vizes elemet használ a polimer bejuttatásához, mielőtt az a gumihoz kötődne. Ez azt jelenti, hogy a bevonat nem mosódik le annyira. A termék általában 10 perc után teljesen megszilárdul, és soha nem fröccsen szét, amikor elindul a járművel, a vizuális eredmények fantasztikusak. Sokkal sötétebb gumiabroncs, amelynek csúszós, fényes felülete nedves megjelenéssel rendelkezik. Egy kis bónusz TIPP - ha szeretné, törölje át a gumiabroncsot egy mikroszálas ruhával a kikeményedési fázisban, így szaténos felületet ad az abroncsoknak. Nem számít, hogy végül milyen csillogást választ, az eredmény egy védett gumiabroncs lesz, amely víz- és porálló, ragadós vagy kellemetlen meglepetések nélküli. Erre a termékre mindig számíthat!

Az Infinity Wax Tyre Coat V2 használata:

  • Ne dolgozzon közvetlen napfényben.
  • Használat előtt alaposan mossa meg a gumiabroncsokat.
  • Viseljen védő gumikesztyűt.
  • A terméket öntse egy szórófejes flakonba.
  • Permetezze a felületre, és hagyja száradni körülbelül 10 percig.
  • Alternatív megoldásként használjon applikátort, és vigye fel közvetlenül a gumiabroncsra. Javasoljuk a Carbon Collective Tyre Dressing Applicator-t.
  • Ha matt hatásra van szükség, törölje át a gumiabroncsot mikroszálas kendővel.
Katalógus szám:TYC500
MárkaInfinity Wax

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
94 %
7 a vásárlók értékelték
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.
Ez az oldal sütiket használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések személyre szabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával Ön elfogadja ezt.