Fiókom

30000 Ft értékű Ahifi Ajándékutalvány

30.000 Ft értékű ajándékutalvány az ahifi.hu üzletben történő vásárláshoz
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
30000 Ft értékű Ahifi Ajándékutalvány

30000 Ft értékű ajándékutalvány

Egy ajándékutalvánnyal könnyen megoldható az ajándék szerettei és barátai számára. Az utalvány megvásárolható nyomtatott vagy elektronikus formában, és az ahifi.hu üzletben található összes termékre felhasználható. A nyomtatott utalványok kiváló minőségű, 350 g/m2-es, bevonatos papírra készülnek, kétoldalas matt laminálással. Az utalvány így ideális ajándék, amely minden autórajongónak örömet okoz. Választhat 7000, 15000, 30000 és 50000 Ft értékben.

Az ajándékutalvány rendelése

Az utalvány nyomtatott és elektronikus formában is megvásárolható. Nyomtatott utalvány megrendelése esetén a kiválasztott értékű és a fenti képen látható kivitelű utalványt küldünk Önnek. Ha elektronikus változatot szeretne, kérjük, a megrendelés megjegyzés rovatában jelezze felénk. Válassza az átutalással történő fizetést és rendelje meg az utalványt. Természetesen nem számítunk fel postaköltséget. Ezután elküldjük Önnek a részleteket, hogy befizethesse az utalvány értékének megfelelő összeget. Amint az összeg jóváírásra került a számlánkon, e-mailben elküldjük Önnek az elektronikus utalványt egy egyedi kóddal.

Az ajándékutalvány felhasználása és érvényessége

Az elektronikus és nyomtatott ajándékutalvány egyedi kódot tartalmaz. Ezt a kódot a megrendelés első lépésekor kell használni a webáruházunkban, és az ajándékutalvány értékét levonjuk a megrendelésből. Az utalvány érvényessége nincs korlátozva. Ha az utalványt nem használják fel, a pénzt nem lehet visszatéríteni. Az utalványt egy vásárlási bizonylatonként egy vásárláshoz kell felhasználni, és csak egyszer használható fel. A felhasználás után az utalvány már nem érvényes.

Katalógus számDP HU 30000
MárkaVoucher

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
0 %
Eddig senki nem értékelte a terméket
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.