Fiókom

Ahifi blog

Az autórádió értékesítésével és telepítésével kapcsolatos tapasztalataink több mint 19 éve gyűltek össze. Az Ahifi webáruházban és brünni üzletünkben olyan márkákra specializálódunk, amelyek megfelelnek a minőségről, a termék megbízhatóságáról és a kiváló ár/teljesítmény arányról alkotott elképzeléseinknek. Az iparágról alkotott átfogó képünknek köszönhetően a lehető legegyszerűbbé tudjuk tenni az Ön számára a termékeink kiválasztását és az azokban való eligazodást. Gyakran adunk hozzá friss híreket, érdekes tényeket az autós hangzásról, cikkeket az alkatrészek bekötéséről, megoldásokat a gyakran feltett kérdésekre és egy fogalomtárat.
303 autókozmetikumokHírek

303 autókozmetikumok

Kár lenne nem kiemelni olyan márkákat is, mint az amerikai autókozmetikum "303", amely valahogy a feledés homályába merült. Ezért most felfrissítjük az emlékezetünkben.
Egész cikk
Connects2 kormány adapter - márka frissítésHírek

Connects2 kormány adapter - márka frissítés

Jövőre várhatóan jobb lesz a helyzet az autórádiók elérhetőségével, ezért máris frissítettük és új termékekkel bővítettük a kormánykerék-adapterek készletünket.
Egész cikk
Őszi újdonságok a Sam's Detailing-tólHírek

Őszi újdonságok a Sam's Detailing-tól

A hideg őszi időjárással felrfrissítettük az egész részletező készletünket az angol Sheffieldből. Megváltoztattuk az árakat (valaminek csökkent, valaminek emelkedettt) és kiegészítettük az újdonságokkal.
Egész cikk
Tíz tanács, hogyan készítsük fel az autót télreTanácsok és tippek

Tíz tanács, hogyan készítsük fel az autót télre

Előttünk áll a hosszú tél és ez azt jelenti, hogy a jármű üzemeltetése, megjelenése és különönsen a karbantartása szempontjából még igényesebbek lesznek a feltételek. Ezért összeállítottunk 10 tippet az autó téli felkészítésére.
Egész cikk
A Tesa márka termék kibővítéseHírek

A Tesa márka termék kibővítése

Tucatnyi új modellel és színkombinációval bővítjük a Tesa szalagok kínálatát. Itt PVC, textil vagy gyapjú Tesa védőszalagokat talál.
Egész cikk
Növeljük a hangszigetelés hatékonyságát!Hírek

Növeljük a hangszigetelés hatékonyságát!

Az új Comfortmat anyagot felraktározásával úgy döntöttünk, hogy az összes újítást beépítéseinkben megvalósítjuk, és jelentősen növeljük a hangszigetelés hatékonyságát!
Egész cikk
Ez az oldal sütiket használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések személyre szabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával Ön elfogadja ezt.