Fiókom

Alpine SPC-300A3 hangszórók

komponens hangszórók, Ø 167 mm, minőségi hangrendszer az Audi A3, S3, RS3 járművekhez
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Alpine SPC-300A3 hangszórók

Alpine SPC-300A3 hangszórók

Kizárólag az A3 Coupé, az A3 Sportsback és az A3 Cabrio modellekhez tervezték - ez az Alpine-fejlesztés biztosan élvezetesebbé teszi az utazást. A nagy teljesítményű, 8 csatornás digitális erősítő DSP-vel biztosítja a teljes rendszer teljesítményét, és teljes mértékben programozható az egyes A3 modellekhez. A rendszer egy teljes kétutas rendszert tartalmaz, amely közép- és magas hangszórókat, valamint egy 120 W-os mélynyomót tartalmaz, amely az eredeti gyártó által a mélysugárzó számára kijelölt helyre illeszkedik. Az eredeti hátsó hangszórók az erősítőbe vannak bekötve, hogy egy teljes rendszert hozzanak létre. A telepítéshez szükséges összes alkatrészt, például a kábeleket és a némítást tartalmazza. Élvezze a jobb dinamikát, az erősebb basszusválaszokat és az Audi A3 általános jobb hangminőségét!
 • 2 sávos komponens első rendszer.
 • 2 x 16,7 cm középbasszus hangszórók (első ajtók).
 • 2 x 25 mm magas hangszórók (első ajtók).
 • 1 x 16,7 cm subwoofer.
 • Az eredeti kábelezés és csatlakozók használata.
 • További módosításokra nincs szükség.
 • A beállítások személyre szabása minden egyes járművezető számára.
 • Csökkentő anyag.
 • Telepítési kézikönyv.
Katalógus számSPC-300A3
MárkaAlpine
HivatkozásokCZ hivatalos weboldal
Hangszórók típusaKoaxiális hangszórók:
A koaxiális hangszórókra jellemző az all-in-one kialakítás. A magas- és középsugárzó egy kosárban van. Előnye az egyszerűbb szerelés, de a szalagok egy hangszóróban való összekapcsolása vagy egymáshoz való közelsége miatt a hangminőség általában romlik. Általában a mélyközépsugárzó közepén található egy magassugárzó, amelynek hangtekercse a közös mágneskör második légrésében működik. A háromutas koaxiális hangszóró egy középső mélysugárzóból, egy középső hangszóróból és egy külön sugárban elöl elhelyezett, különálló magassugárzóból áll.

Komponens hangszórók:
A komponens hangszórókat az egyes frekvenciasávokra való felosztás jellemzi, adott esetben magas- + közép- és mélyhangszóró + basszus. Az egyes hangszórók teljesen különállóan helyezhetők el, ami jobb hangzást és akusztikai teljesítményt eredményez. A komponens hangszórók túlnyomó többségéhez egy külső kapcsolót is mellékelnek, amely szétválasztja a magassugárzót, a közép/középsugárzót és háromsávos hangszóró esetén a basszust, vagy lehetővé teszi a magassugárzó decibelszintjének (pl. +2 dB, 0 dB, -2 dB), meredekségének (pl. 6dB/okt. 12dB/okt.) vagy aktív vagy bi-amp kapcsolásának beállítását.
2. komponens sáv
Középsugárzó vagy koaxiális hangszóró átmérőjeA hangszóró átmérője a teljes hangszóró átmérője, a rögzítést nem számítva, ahol a kisebb hangszórók (87, 100, 130 mm) extra fogantyúkkal rendelkeznek. Egyes hangszórók oválisak, és ott a méreteket hüvelykben adják meg, mindig a legrövidebb oldalról a leghosszabb oldalra. Egy hüvelyk körülbelül 2,5 cm. 167 mm
A magassugárzó kalotájának átmérőjeA magassugárzó kalotájának (membránjának) nettó átmérője. 25 mm
ÁrHa az ár páronként értendő, a csomag mindig 2 darabot tartalmaz, pl. 2x középsugárzó, 2x magassugárzó és 2x frekvenciaváltó. Kevés

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
0 %
Eddig senki nem értékelte a terméket
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.