Fiókom

Alpine SWE-815 aktív subwoofer

aktív subwoofer, Ø 8" (200 mm), 100 W RMS, 91 dB (SPL 1W/1m), 2 + 2 Ω
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Alpine SWE-815 aktív subwoofer
Akció
Katalógus számSWE-815
MárkaAlpine
HivatkozásokCZ hivatalos weboldal
RMS teljesítményRMS teljesítmény Az aktív subwoofer RMS teljesítménye, az az állandó teljesítmény, amelyet az aktív mélynyomó hosszú időn keresztül képes lejátszani. Javasoljuk, hogy ezt az értéket használja. Az aktív mélysugárzók RMS-teljesítménye az integrált erősítő RMS-teljesítménye, amely a legtöbb esetben kissé alulvezérelt a mélysugárzó beégése elleni védelem érdekében. 100W
Max. (maximális) teljesítmény Kiváló teljesítménye vagy Max. teljesítmény, amelyet az aktív mélynyomó pillanatnyilag (kb. 0,5 másodperc) képes megszólaltatni, például amikor egy felvételen az ütőhangszerek lecsapnak. Ez azonban nem olyan fontos paraméter, mint az RMS teljesítmény. 300 W
A használt subwoofer átmérőjeA subwoofer átmérője, amely az aktív boxba van beszerelve. 200 mm (8")
Frekvencia tartományEgy eszköz azon képessége, hogy egy jelet a legalacsonyabb frekvenciától a legmagasabb frekvenciáig képes reprodukálni, vagy egy aktív mélynyomó azon képessége, hogy egy adott frekvenciasávban hűen adja vissza a hangot.

Általában:
A 40 és 16 000 Hz közötti frekvencia tartomány tartalmazza az összes hangszer alap- és aliquot (felharmonikus) hangjainak túlnyomó többségét. Minket az érdekel, hogy milyen a kisugárzott hangnyomás hullámformája ebben a frekvencia tartományban, amikor a hangszórórendszer állandó bemeneti teljesítményt kap. Ezt nevezzük frekvenciaválasznak, amely a sugárzott hangnyomás szintjét adja meg decibelben (dB) a frekvencia függvényében. Egy hangszóró vagy hangszórórendszer frekvenciaválaszát a legpontosabban egy grafikon segítségével lehet kifejezni.

A legtöbbször azonban a frekvenciaválaszt úgy adják meg, hogy megadják a maximális hangnyomás-tűrést egy adott frekvenciatartományban, pl. 50-15 000 Hz -+ 6 dB. Egy ilyen elszegényedett alak értéktelen. Mit ér egy gyártó, ha 30-20.000 Hz frekvencia tartományú hangszórórendszert kínál, ha nem meri megadni a hangnyomás maximális egyenetlenségét ebben a tartományban, hiszen lehet, hogy pl. +- 20 dB a tűréshatára.

A jó hangszórórendszer egyenetlensége, vagy frekvenciaválasza a jó zenei teljesítmény érdekében nem haladhatja meg a +- 3 dB-t a 80-12.000 Hz-es sávban és a +- 6 dB-t a 40-16.000 Hz-es sávban. A nagyobb egyenetlenségek már elszegényítenek vagy kiemelnek bizonyos tónusú területeket, ami hallható vagy akár zavaró torzítást is okozhat. Megváltoztatja az alaphangok és a magasabb felharmonikusok közötti arányt is, ami megváltoztatja a hangszínt, és az egyes hangszereket, valamint az egész zenei képet természetellenessé teszi.
34 - 1500 Hz
A csomag tartalmazza a távirányítótAz aktív mélysugárzók egyes modelljeihez vezetékes távirányítók is tartoznak, amelyek az egyik oldalon az aktív dobozba csatlakoznak, a másik oldalon pedig van egy potenciométer, amelyet szabadon elhelyezhet a fülkében. A távirányító szokásos helye a kormánykerék alatt van. Előnye, hogy a vezetési körülményektől és az autóban ülő személyzet hangulatától függően szabályozhatja a teljesítményt vagy a hangerőt. Igen
Az aktív subwoofer méretei288 x 291 x 253 / 363 mm

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
98 %
37 a vásárlók értékelték
34×
Fajka István
17. 10. 2023

Nagyon elégedett vagyok!

Névtelen felhasználó
24. 9. 2023

jóféle hangtechnika !

Névtelen felhasználó
18. 8. 2023

Komplett szett, könnyű beüzemelni teszi a dolgát szólnak a mély hangok.A távirányítóval könnyű beállítani, hogy ne legyen zavaróan erős huppogás az autóba.

Névtelen felhasználó
25. 6. 2023

Kicsi a bors de erős

29. 5. 2023

Tökéletes kiegészítő mélyláda egy fejegységről hajtott szetthez! Fantasztikus mély és hangerő a méretéhez képest! Nagyon hasznos a távirányító és a kivehető hosszúkás “dugó”, ami két kis szövet füllel kihúzható a reflex nyílásból, vissza dugva Band Pass ládaként szól, így más hangzás érhető el igények szerint.Minden benne van a dobozban a beszereléshez, kivéve az 5m-es RCA. Viszont a szett tartalmaz egy másik fajta kábelt, amivel a hátsó hangszórókról lehet lehozni a jelet. Nem lehet vele házat bontani, de azért így is meg kell fognom a belső visszapillantót, hogy lássak valamit… Bárki megkérdezi: “úúú! komolyan szól, hány wattos?” mindig vigyorogva mondom, hogy száz.:))

Névtelen felhasználó
21. 2. 2023

Szuper

Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.