Fiókom

AudioControl LC8i high/low átalakító

aktív 8 csatornás high/low átalakító AUX bemenettel
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
AudioControl LC8i high/low átalakító

AudioControl LC8i high/low átalakító

Az LC8i egy rendkívül rugalmas nyolccsatornás jelfeldolgozó aktív bemeneti áramkörrel, amely csatornánként akár 400 wattos hangszórószintű bemenetet is fogad a gyári forrásegységektől vagy erősítőktől. Ezeket kiváló minőségű előerősítő jelekké alakítja, amelyeket aztán a processzorokhoz vagy erősítőkhöz továbbíthat. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók maximális hangminőséget élvezhetnek, miközben a gyári hangerő- és kormánykerékvezérlők használata megmarad. A maximális rugalmasságra tervezett LC8i kiegészítő bemenettel van felszerelve, amely megkönnyíti a másodlagos forrásegységek hozzáadását. A műszerfalon található vezérlőgomb megérintésével a felhasználó oda-vissza tud váltani a fő hangszórószintű bemenetek és a kiegészítő bemenet között. Ezenkívül a műszerfalon található többfunkciós vezérlőgomb a kiegészítő bemenet hangerőszabályozását és a mélysugárzó kimenet szintjének beállítását is lehetővé teszi. Az LC8i az AudioControl rendkívül népszerű LC6i, LC7i és The Epicenter® Plus jelfeldolgozókból származó, bevált OEM integrációs technológiát alkalmazza. A hangszórószintű bemenetek fogadják a nagy teljesítményű jeleket (csatornánként akár 400 wattig), akár teljes tartományúak, akár crossoveresek, és kiváló minőségű előerősítő jelekké alakítják azokat. A beépített fordulókkal rendelkező gyári rádiókból származó jelek összegezhetők és belsőleg kombinálhatók, hogy teljes tartományú előerősítő jelet kapjanak. Azok az ügyfelek, akik az eredeti rendszereknél egyértelműen jobb hangminőséget szeretnének kínálni, az LC8i után könnyen hozzáadhatják a számos AudioControl fordítók vagy equalizerek egyikét is, így még nagyobb kontrollt biztosítva a gyári jelek felett.

Az AudioControl LC8i high/low átalakító fő tulajdonságai

 • Aktív 8 csatornás high/low átalakító.
 • Nyolc aktív hangszóró bemenet nyolc csatornája csatornánként akár 400 wattot is fogad.
 • Segédbemenet iPodok vagy más hordozható audioeszközök egyszerű csatlakoztatásához.
 • Bemenetek: 8 x Hi-Level (40 Vrms / 400 W, 20 kΩ bemeneti impedancia), 1 x AUX.
 • Kimenetek: 8 x RCA (8,5 Vrms / 13 V, 150 Ω).
 • Kimeneti erősítés: +/- 12 dB.
 • Belső csatornaösszegzés a beépített kapcsolókkal rendelkező, gyárilag telepített erősítőkkel való összekapcsoláshoz.
 • A GTO™ (Great Turn-On) áramkör bekapcsolja az LC7i-t, amikor jelet érzékel a hangszórószintű bemeneten.
 • Kimeneti szintszabályozás.
 • A többfunkciós vezérlő (tartozék) lehetővé teszi a forrás kiválasztását, a kiegészítő bemenet hangerejének és a mélynyomó szintjének szabályozását.

Az AudioControl márkáról

Ahogy a neve is mutatja, az AudioControl több mint 40 éve foglalkozik a hangvezérléssel. Különösen az Egyesült Államokban az AudioControl az egyik legelismertebb és legnépszerűbb gyártója nemcsak a járműhangrendszereknek, hanem az otthoni hangrendszereknek is. A vállalat központja, beleértve a kutatási, fejlesztési, gyártási és képzési létesítményeket is, a Washington állambeli Mountlake Terrace-ban, a csendes-óceáni északnyugati esőerdő szívében virágzik. Ennek eredményeként ma is minden terméket az USA-ban terveznek és gyártanak büszkén, biztosítva a magas minőséget és megbízhatóságot. Ezt bizonyítja az ötéves garancia, amelyet az AudioControl a termékeire nyújt. Az AudioControl mérnökei számos szabadalmaztatott technológiáért felelősek, amelyek új utat teremtettek az autóipari hangrendszerek javítására. És az AudioControl pontosan erre összpontosít. A termékkínálat meglehetősen szűk, a cég a csúcskategóriás digitális erősítőkre, DSP processzorokra, equalizerekre, előerősítőkre és legfőképpen a meglévő gyári egységeken új hangrendszer megvalósítására szolgáló termékek sorára specializálódott. Professzionális mérőeszközök is rendelkezésre állnak, amelyek segítenek az AudioControl fő céljának elérésében, ami tökéletesen leírja szlogenjüket: "Making good sound great".
Katalógus számLC8I
MárkaAudiocontrol
HivatkozásokHivatalos weboldal (angol)

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
0 %
Eddig senki nem értékelte a terméket
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.