Fiókom

Auto Finesse Clay Bar Kit kenőanyag az agyaghoz

puha agyag (clay) közepesen kemény funkcióval, kenőanyag, 200 g + 500 ml
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Auto Finesse Clay Bar Kit kenőanyag az agyaghoz

Auto Finesse Clay Bar Kit

Az Auto Finesse Clay Bar Kit egy 200 g puha agyagból és 500 ml kenőanyagból álló készlet a fényezés tökéletes fertőtlenítéséhez. A legjobb minőségű, finom, puha agyagból készült készlet, közepesen kemény funkcióval. Minden típusú festékhez alkalmas, hígítási lehetőséggel rendelkező extra kenőanyaggal együtt. Nagyméretű, 200 g finom, puha agyag, amely könnyen használható a festékréteg károsítása nélkül. A tapasztalt profik is értékelni fogják a következetességét és hatékonyságát. A Detailing Clay Bar ideális minden típusú festékhez, a Glide Clay Bar Lube kenőanyaggal kombinálva könnyedén tiszta, sima felületet érhet el. Ennek a terméknek valószínűleg az elsőnek kell lennie a részletező készletében. Az Auto Finesse Glide elsősorban az Auto Finesse Clay Bar-ral való együttműködésre lett kifejlesztve. Az agyag eltávolítja a szerves és szervetlen kötésű szennyeződéseket vegyszerek használata nélkül. Ez a képesség segít helyreállítani a szennyeződések által elrejtett fényt. Ezután javítani fogja az összes többi részletezési lépés hatékonyságát. Ez teszi a agyagozást olyan fontossá, és ez az oka annak, hogy az Auto Finesse olyan sok energiát fektetett az Auto Finesse Clay Bar kifejlesztésébe. Az Auto Finesse Detailing Clay Bar egy hatalmas darab puha agyag, amely azonban a közepesen kemény agyag hatékonyságával rendelkezik. Más hagyományos agyagokkal ellentétben az Auto Finesse Clay Bar nem pereg, és egyáltalán nem hagy csíkokat. Lágy jellege a közepesen kemény agyag nagy hatékonyságával együtt egyedülálló a világon. A csomag tartalma: 200 g agyag és 500 ml kenőanyag.

Megjegyzés: A kenőanyag hígítási aránya a szennyeződés mértékétől, a festék keménységétől és nem utolsósorban a felhasznált agyag keménységétől függ. Ha ezt az Auto Finesse Clay Bar-t használja, rutinszerű karbantartás esetén akár 1:10 arányban is hígíthatja. Erős szennyeződések esetén legfeljebb 1:5 arányú hígítást ajánlunk. 
Katalógus szám:CLAYKIT
MárkaAuto Finesse

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
100 %
4 a vásárlók értékelték
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.
Ez az oldal sütiket használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések személyre szabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával Ön elfogadja ezt.