Fiókom

Auto Finesse Handi Puck Kit készlet

ergonomikus kézi applikátor készlet tépőzárral
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Auto Finesse Handi Puck Kit készlet
-5 %

Auto Finesse Handi Puck kit készlet

A nagy sűrűségű hurkos tépőzáras rögzítőelemet úgy tervezték, hogy a mellékletek széles skáláját befogadja. Most új kivitelben a még kényelmesebb és szilárdabb fogás érdekében! A Handi Puck nagyon sokoldalú, és használható viasz felviteléhez, a gumiabroncsok impregnálásához, az autó nehéz területeinek polírozásához vagy akár a szőnyegek és ülések tisztításához. A Handi Puck a megfelelő tartozékkal együtt egyszerűen egy mindenes segítő.

Az Auto Finesse Handi Puck kit készlet tartalma

  • Auto Finesse Handi Puck V2 - Ergonomikus kézi applikátor modernizált kivitelben.
  • Auto Finesse Scrubi Spot Pad - A Scrubi Spot Pad egy multitasker tartozék, amely a Handi Puckot sokoldalú mélytisztító eszközzé alakítja. Ideális a legnehezebb munkákhoz a gumiabroncsok tisztításától kezdve a belső szőnyegek, vászontetők vagy szövetülések foltjainak gyors tisztításáig. A Scrubi Spot Pad kemény habból készült, amelyet úgy terveztek, hogy fokozza bármely tisztítószer hatékonyságát.
  • Auto Finesse Microfiber Spot Pad - Kifejezetten a csiszolóanyagok és polírozószerek hatékonyságának növelésére tervezett tartozék. A Microfiber Spot Pad tartozékok gyors és egyszerű módja annak, hogy a Handi Puckot sokoldalú kézi polírozó rendszerré alakítsa. A 80 mm-es mikroszálas polírozófelülettel és az autó bármely kontúrjához alkalmazkodó habszivacs középmaggal ez a tartozék egy olyan alapvető tartozék, amely a festék vágásától és helyreállításától kezdve a makacs oxidáció eltávolításáig szinte mindenre képes.
  • Auto Finesse Tyre Spot Pad - A Tyre Spot Pad lehetővé teszi, hogy minden eddiginél hatékonyabban alkalmazzon és kenjen szét krémes, folyékony és gél impregnálásokat a gumiabroncsokra. A speciálisan kialakított szendvicses ostyás felülettel rendelkező Tyre Spot Pad-et úgy tervezték, hogy elősegítse az egyenletes lefedettséget a gumiabroncs gyártójának oldalfalán lévő 3D jelöléseken, így tökéletes applikátor erre az alapvető befejező feladatra.
  • Auto Finesse Wax Spot Pad - A Wax Spot Pad a szilárd viaszok egyenletes felvitelére lett kifejlesztve. Ez a tartozék a Handi Puckot egy olyan a fényezés befejező eszközzé alakítja, amellyel percek alatt több réteg védőviaszt viasz felhordhat az egész járművére. Ez a tartozék szuper puha habszivacsból készült, így még a legkényesebb fényezésen sem kockáztat karcolásokat. Mindössze egy negyed fordulatot kell tennie kedvenc viaszának minden egyes panelen, így a tartós védelem felvitele gyorsabb, egyszerűbb és gazdaságosabb, mint valaha.

A márkáról

Az Auto Finesse márkát 1999-ben alapították. Először JB's Valeting Service néven. 2005-ben átnevezték Auto Finesse-re, majd hosszú tesztelési és kísérleti időszak következett. 2011-ben mutatták be az első komplex termékcsaládot, amely 7 alapvető részletező terméket tartalmazott. Az Auto Finesse márka iránti növekvő érdeklődés miatt 2013-ban a vállalat az Egyesült Királyságon kívülre is terjeszkedett. Ma a termékek gyakorlatilag világszerte (beleértve Thaiföldet, Mexikót és Ausztráliát is) megvásárolhatók. 2019-ben a márka egy újabb mérföldkőhöz érkezett a részletezés szerelmeseinek akadémiájának létrehozásával. Ma az Auto Finesse vitathatatlanul a világ legnépszerűbb márkája, nemcsak a minőségi termékek tökéletes keveréke, hanem a kifinomult marketing és a lenyűgöző design miatt is.

Katalógus számAF36733
MárkaAuto Finesse
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
0 %
Eddig senki nem értékelte a terméket
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.