Fiókom

Autórádió mechanika nélkül Pioneer SPH-EVO950DAB-UNI

moduláris autórádió 9"-es kijelzővel, Apple CarPlay, Android Auto
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Autórádió mechanika nélkül Pioneer SPH-EVO950DAB-UNI
-10 %

Moduláris autórádió mechanika nélkül Pioneer SPH-EVO950DAB-UNI

Moduláris platformjának köszönhetően az SPH-EVO950DAB-UNI 9 hüvelykes autórádió modell olyan autókba is beszerelhető, ahol ez korábban nem volt lehetséges. 9 hüvelykes kapacitív moduláris érintőképernyős médialejátszó könnyen csatlakoztatható okostelefonhoz, támogatja a vezeték nélküli Apple CarPlay, a vezeték nélküli Android Auto, a DAB/DAB+ digitális rádió, a CarAVAssist, a Spotify, a Waze, a Bluetooth és a 13 sávos GEQ szolgáltatást.

Főbb jellemzői

 • WiFi – az integrált WiFi-nek köszönhetően vezeték nélküli kapcsolatot élvezhet okostelefonja és a vevőkészülék között.
 • Apple CarPlay – egy modern, biztonságos és szórakoztató módja annak, hogy iPhone-ját autóban használhassa. Az Apple CarPlay hihetetlenül intuitív módot kínál az iPhone felhasználók számára a hívások kezdeményezésére, a navigációra, a zenehallgatásra és a hírek elérésére egyetlen szóval vagy érintéssel. iPhone 5 vagy újabb verzió szükséges az iOS legújabb verziójával.
 • Android Auto – a vezetéshez tervezett módon kiterjeszti az Android platformot az autóba, automatikusan hasznos információkat biztosít, és egyszerű lapokra rendezi, amelyek éppen akkor jelennek meg, amikor szüksége van rájuk. Úgy tervezték, hogy minimalizálja a zavaró tényezőket, így Ön az előttünk álló útra koncentrálhat. Az Android 5.0 (Lollipop) vagy újabb rendszert futtató eszközökkel kompatibilis. Előfordulhat, hogy az Android Auto nem érhető el minden eszközön, és nem minden országban vagy régióban.
 • Waze – közösségi alapú közösségi hálózatépítési elven működő GPS-navigációs szoftver, amely térképet, az aktuális forgalmi helyzet áttekintését és számos egyéb információt kínál, amelyek a kompatibilis Pioneer multimédiás egység nagy kijelzőjén lesznek elérhetők.
 • DAB+ – élvezze kedvenc rádióállomásai kristálytiszta digitális minőségben való hallgatásának kényelmét a beépített digitális tunernek köszönhetően.
 • Digital Radio Tick Mark Approved – a gyártóknak meg kell felelniük a független teszteléssel ellenőrzött minimális előírásoknak. Az összes Pioneer terméket, amely ezt a digitális rádió márkát használja, független tesztelésnek és jóváhagyásnak vetették alá, így magabiztosan vásárolhat.
 • Bluetooth – megfelel a törvényeknek és a közlekedési szabályoknak, és használja a beépített Bluetooth-t kihangosított telefonhívásokhoz, vezeték nélküli zenei streaminghez (A2DP) előadó-, album- és számkereséssel, egyszerű párosítás és hangvezérlés (AVRCP), a Bluetooth vezeték nélküli technológia életet tesz az autó biztonságosabb és kényelmesebb.
 • Spotify – egyszerűen csatlakoztassa okostelefonját a Spotify alkalmazáshoz, és kényelmesen böngészhet kedvenc lejátszási listái, albumai, dalai és előadói között a fejegység vezérlőivel.
 • 9"-es kapacitív érintőképernyő – teljesen lapos érintőképernyő nagyon gyors reagálással az egyszerű kezelés érdekében.
 • iPhone-hoz készült - az iPhone Direct Control segítségével közvetlenül az autó műszerfaláról kezelheti i-eszközét, és élvezheti a kiváló hangzást.
 • Kettős kamera bemenet – lehetővé teszi az első és a hátsó parkolókamerák csatlakoztatását a könnyebb parkolás érdekében.
 • FLAC – hallgassa vezeték nélkül a FLAC audio fájlokat CD minőségben átalakítás nélkül, még az autójában is.
 • 13 sávos grafikus hangszínszabályzó – állítsa be a hangszínszabályozási görbét a legapróbb részletekig pontosan az igényeinek megfelelően, és ismerje meg a valódi zenei élményt.
 • Többszínű háttérvilágítás – szabja testre az autórádió kijelzőjének és gombjainak háttérvilágítását járműve belső háttérvilágításához, végtelen számú színkombináció áll rendelkezésre.
 • CarAVAssist App – a CarAVAssist App támogatja a webböngészést, a kezdőképernyő testreszabását és még sok mást.
 • Siri Eyes Free – használja iPhone-ja Siri funkcióit az egység külső mikrofonján és a jármű hangszóróin keresztül.
 • Android-kompatibilis – csatlakozzon és hallgasson zenét Android-eszközéről anélkül, hogy további alkalmazásra lenne szüksége.
 • Moduláris felépítés –  érintőképernyő külön vezérlőegységgel rugalmas telepítést tesz lehetővé.
 • Weblink – az új Weblink alkalmazás egyesíti az autós szórakoztatást az alkalmazások csodálatos világával. Élvezze a zenét, videókat és egyéb multimédiás tartalmakat telefonjáról és a felhőből.
 • USB bemenet – csatlakoztasson bármilyen eszközt USB-kábellel, és élvezze multimédiás gyűjteményét, vagy töltse fel mobiltelefonját.
 • Pioneer Split Screen Mode – az Apple CarPlay vagy az Android Auto felhasználói felület dinamikus átméretezésével megjeleníthet és vezérelhet bizonyos funkciókat a szomszédos képernyőpartíción.
Katalógus számSPH-EVO950DAB-UNI
MárkaPioneer
HivatkozásokHivatalos weboldal
Autórádió nagyságaAz autórádiókat nagyságuk szerint 2 kategóriába oszthatjuk, 1 DIN autórádiók és 2 DIN autórádiók.

1 DIN méretű autórádiók - a pontos méretek a fémkerettel együtt, amelybe az autórádió becsúszik, 184 x 53 mm, egy márkás 1 DIN autórádió külső méretei 188 x 59 mm.2 DIN autórádió az újabb járművekből ismert, klasszikus példa erre a VW Golf IV navigációval. A fémkeret nélküli 2 DIN autórádió méretei 180 x 101 mm, míg a márkás 2 DIN autórádió külső méretei 189 x 119 mm.
1 DIN
Az autórádió teljesítményeAz autórádió teljesítménye maximális értékekben van megadva. Ez a MAX érték. Az autó hangrendszerének belső erősítőjének teljesítménye. Az autórádiók RMS-teljesítménye manapság csatornánként 17-30 W RMS között mozog. 4x 50W
Támogatott formátumok USB bemeneten keresztülAz összes támogatott formátum (MP3, AAC, Flac, DivX stb.) listája, amelyet az autórádió az USB-bemeneten keresztül lejátszhat. MP3, WMA, AAC, WAV, FLAC, H.264, MKV, FLV, MPEG4, Mpeg2, DivX, JPEG
USB bemenetAz autórádió USB bemenete USB flash meghajtó vagy okostelefon csatlakoztatására szolgál. Manapság a zenehallgatás legnépszerűbb módja az USB-n keresztül történő zenehallgatás az autóban. Az USB-bemenet lehet elöl (az autórádió előlapján) vagy hátul (a kábel hátulján). Igen (hátsó bejárat)
CD mehajtóAutórádiók CD-meghajtóval. Autórádiók, amelyek rendelkeznek CD-bemeneti nyílással a CD behelyezéséhez. Nem
SD kártya bemenetA modern márkájú autórádiók akár 32 GB-os, sőt néha 64 GB-os SDHC SD-kártyákat is lejátszanak. Az SD-kártyahely a legtöbb autórádió előlapja mögött található. Nem
DVD meghajtóA DVD ("Digital Versatile Disc" vagy "Digital Video Disc") egy digitális optikai adathordozó formátum, amely filmeket vagy különféle más adatokat tartalmazhat.

A DVD-meghajtóval rendelkező autórádiók klasszikus CD-ket is lejátszanak, és az autórádióban mindig egyetlen lemezhely van, a CD-meghajtó és a DVD-meghajtó mindig egyben van.
Nem
Integrált BluetoothA Bluetooth egy kommunikációs technológia, amelyet két vagy több elektronikus eszköz közötti vezeték nélküli kapcsolatra használnak. Például egy mobiltelefon csatlakoztatható a beépített Bluetooth-szal rendelkező autórádióhoz. A legtöbb 2017-es és újabb autórádió képes vezeték nélküli zenei streamelésre (lejátszásra) Bluetooth -> A2DP funkcióval. Igen
Audio Streaming Bluetooth segítségévelA2DP (Advanced Audio Distribution Profile) egy Bluetooth-profil, amely lehetővé teszi a sztereó hang vezeték nélküli átvitelét egy A2DP forrásból, jellemzően egy mobiltelefonból vagy számítógépből egy A2DP vevőegységbe (autórádió). Ezek az eszközök általában az AVRCP-profilt is támogatják. Igen
Egyidejűleg csatlakoztatott mobiltelefonok számaLehetőség x telefon egyidejű csatlakoztatására 1 autórádióhoz. Manapság már általában 2 mobiltelefon egyidejűleg is csatlakoztatható Bluetooth-on keresztül. 2
Külső mikrofon a csomagolás részeA külső mikrofon az autórádió hátuljáról a "MIC" feliratú bemenetre csatlakozik. A telefonbeszélgetés közbeni ideális hangminőség érdekében javasoljuk, hogy a külső mikrofont a bal oldali "A" oszlopon helyezze el, ahol az "A" oszlop és a tetőkárpit találkozik. A külső mikrofon elhelyezésére szintén nagyon jó hely a központi visszapillantó tükör. Igen
RCA kimenetek számaA RCA kimenetek, népszerű nevükön "cinches", külső erősítő vagy aktív mélynyomó csatlakoztatására szolgálnak. Az utángyártott autórádiók általában 1-3 pár RCA-kimenettel vannak felszerelve. FRONT (elöl), REAR (hátul) és SUB (subwoofer) használatos.

Attól is függ, hogy az autórádió hány voltos kimenettel van felszerelve. 2 V-os kimenetekkel az egyszerűbb autórádió modelleken, 4 V-os és magasabb kimenetekkel a drágább készülékeken találkozhatunk. Minél magasabb a megadott érték, annál kisebb a külső erősítővel szemben támasztott teljesítményigény, és annál jobb a hangminőség.
3 pár
Kimeneti szint az RCA-nFontos paraméter, ha külső erősítőt kíván telepíteni. Ha alapértékkel vagy 2V-os kimenetekkel rendelkező autórádiót szerez be, akkor az erősítő teljesítményével szemben nagyobb követelményeket támaszt. Ahogy az érték nő, pl. 4V vagy 5V, akkor a külső erősítő teljesítménye jelentősen megnő, laikus nyelven szólva.

Az erős kimenetekkel rendelkező autórádiónak ezért megvan az az előnye, hogy nem húz át annyi teljesítményt az erősítőn, és így jobb hangzást ér el, mivel a külső erősítők nagyobb terhelésnél elveszítik a kontrollt.
4 V
Made for Apple iPod & iPhoneHa Apple-eszközt csatlakoztatunk az autórádióhoz, a zenei alkalmazások magával az autórádióval vezérelhetők, ami alapvető közös funkciókat jelent. Igen
Apple CarPlayAz Apple CarPlay egy vadonatúj módja annak, hogy okostelefonját csatlakoztassa az Apple CarPlay-t tartalmazó autórádióhoz. A kapcsolat csak kábelen keresztül történik, a nagy adatforgalomnak köszönhetően. Kattintson az Apple CarPlay ikonra az autó hangrendszerének képernyőjén, és az alkalmazások ikonjai megjelennek az autó hangrendszerének képernyőjén, akárcsak egy okostelefonon, és mindent az autó hangrendszerével vezérelhet. A hangvezérlés és a Siri is működik. Igen (vezeték nélküli)
OS Androiddal együttműkőAz ANDROID operációs rendszerrel rendelkező okostelefon csatlakoztatása után az autórádió képes a zenét az Android OS zenelejátszón (Google Play, Spotify stb.) vezérelni, így nincs szükség arra, hogy a mobiltelefont a kezébe vegye. A zenei alkalmazás alapvető, általános funkcióit maga az autórádió vezérli. Igen
Android AutoA Google Android Auto egy vadonatúj módja annak, hogy okostelefonját az Android Auto segítségével összekapcsolja autójával. A kapcsolat a nagy adatátviteli sebességnek köszönhetően csak kábelen keresztül történik. Az Android operációs rendszer legalább az 5.0-ás verziószámú operációs rendszerre vonatkozó követelmény. Kattintson az Android Auto ikonra az autórádió képernyőjén, és az alkalmazás ikonjai megjelennek az autórádió képernyőjén, mint egy okostelefonon, és mindent vezérelhet az autórádióval. A hangvezérlés és a GPS-jel is működik. Igen (kábelen keresztül)
Gombok háttérvilágításaAz autós rádiógombok háttérvilágítási színeinek beállításai. RGB háttérvilágítás
Képernyő háttérvilágitásaAz autórádió kijelzőjének háttérvilágításának beállításai. Sokszínű
KépernyőTovábbi információk a kijelzőről. Szegmentált, LCD, co-line, stb. 9" kapacitív WVGA érintőképernyő
Loudness funkcióLoudness funkció kihúz bizonyos frekvenciákat, és nagyobb hangerővel felerősíti azokat. A Loudness funkciót alacsony hangerőn érdemes használni, nagyobb hangerőn nem javasoljuk bekapcsolni, mivel a hangzás nem lesz kiegyensúlyozott, és szélsőséges esetben a hangszórók is károsodhatnak. Igen
Equalizer / DSP processzotAz alap vagy parametrikus kiegyenlítő segítségével finomabb lépésekben állíthatja be a hangzást az egyes frekvenciákon.

A DSP processzor segítségével beállíthatja az időkorrekciót, aktívan (aktívan): kapcsolók nélkül csatlakoztathatja a hangszórókat, beállíthatja a hangszórók elhelyezését és digitálisan megadhatja a hangszórók méretét.
Igen / Nincs megadva
Beépített DAB + tunerIntegrált DAB+ (Digital Audio Broadcasting) digitális FM-tuner a digitális FM rádiójelek sugárzásának vételéhez. Mielőtt DAB+ tunerrel ellátott autórádiót vásárol, javasoljuk, hogy ellenőrizze, hogy a csomag tartalmaz-e DAB+ antennát, amely nélkül a digitális adások nem foghatók. Ezek az információk általában a gyártó hivatalos weboldalán találhatók. Igen (a CA-AN-DAB.001 megvásárlásához szükséges)
Közvetlen subwoofer vezérlésSubwoofer beállítások, ahol dB szintet adhat hozzá vagy vonhat le, azaz a felvételnek megfelelően vonhat le vagy adhat hozzá basszust. A magasabb kategóriájú autórádiók fázisfordításra és egyéb funkciókra is képesek a tökéletes basszus érdekében. Egyes autórádiók még azt is lehetővé teszik, hogy a mélynyomót teljesen kikapcsolja, az autórádió menüjében található gomb segítségével. Ez egy nagyon hasznos funkció, ha mélynyomó van az autójában. Igen
Kivehető előpanelLehetőség az autórádió teljes előlapjának eltávolítására egy oldalsó gombbal. Nagyon hatékony fegyver az autórádió-lopások ellen. Javasoljuk, hogy a panelt ne rejtse el a járműben, hanem vigye magával. Alternatív megoldásként helyezze a panelt a csomagtartóban egy rejtett helyre, de ne az autóból való kiszálláskor, hanem parkolás előtt. Soha nem tudhatod, mikor néz rád egy tolvaj. Nem
Távirányító a csomagolás részeKártya IR távirányító az autórádióhoz, amelynek köszönhetően az autórádió bizonyos funkciói, beleértve a hangerőt is, távolról, a kezéből vezérelhetők. Nem
Bemenet a kormánykerék gombvezérlő adapterhezKábeles bemenettel vagy 3,5 Jack aljzattal felszerelt autórádiók a kormánykerék gombjainak vezérléséhez szükséges adapterhez. A legtöbb márkás autórádió rendelkezik ezzel a bemenettel, a rádió hátuljáról. Igen
ISO végződésű kábel a csomagolás részeMagának az autórádiónak a hátulján általában van egy speciális 12-18 pines csatlakozó, amelybe a szabványos ISO-ra való redukciót dugják be. Ez a kábel mindig tartozéka az utángyártott márkájú autórádióknak, és 8-15 cm hosszú. Igen

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
0 %
Eddig senki nem értékelte a terméket
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.