Fiókom

Bilt Hamber Auto-Foam (25 l) aktív hab

prémium aktív hab, nagy kiszerelés az autómosókhoz, 25 liter
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Bilt Hamber Auto-Foam (25 l) aktív hab

Bilt Hamber Auto-Foam aktív hab

Tényleg nincs értelme drága viaszokat és tömítőanyagokat használni a lehető legnagyobb fényesség elérése érdekében, ha nem "sajátította el" az autómosás alapelveit. A legtöbb festékkárosodást és tökéletlenséget, amelyet ezekkel a viaszokkal próbálunk elfedni, a viasz vagy tömítőanyag felvitele előtti tökéletlen előkészítés, vagy ami még fontosabb, a rossz karosszériakontaktusos mosási technika okozza. Ezeket a rossz gyakorlatokat, amelyek károsítják a fényezést, minimálisra kell csökkenteni. Hiába próbálunk óvatosak lenni az autómosás során, néha hibázunk. Az Auto-Foam Active Foam a Bilt Hamber széleskörű kutatásának és fejlesztésének eredménye. Az Auto-Foam tovább csökkenti a fényezés károsodásának lehetőségét, és képes megtisztítani és előkészíteni a fényezést például a viaszoláshoz. Az Auto-Foam egy új generációs, prémium minőségű aktív hab, egy vízalapú hab, amelyet arra terveztek, hogy samponozás előtt lemoshassa a gépjárművek szennyezett fényezését. A Bilt Hamber aktív hab az összes szokásos habosító tartozékkal használható. Hígítása 4% Auto-Foam és 96% víz arányban történik. Hagyja az autón 5 percig, majd öblítse le vízsugárral. Ezt a habot nem arra tervezték, hogy egy díszes, vastag, hosszú percekig tartó hóhabot hozzon létre, hanem egy tisztán funkcionális hab, amely maximális szennyeződés eltávolítást tud nyújtani, amelyet egy egyszerű vizes öblítés követ. A biológiailag lebomló vegyületekből készült Auto-Foam rendkívül hatékony a szennyeződések ellen, de ártalmatlan a fényezésre. Speciális oldószermentes összetétele biztosítja, hogy még a rendszeres használat sem károsítja a fényezést. A keményen "dolgozó" felületaktív anyagok kézi beavatkozás nélkül "megtámadják és áthatolnak" még a legkeményebb úthibákat és egyéb szennyeződéseket is. Az aktív hab hatására a buborékok szisztematikusan leereszkednek és elmozdulnak, ami javítja a tisztító hatást. Az úti szennyeződések hatását semlegesíti, hogy a felületaktív keverékben megkötődnek, majd a festett felületekről kiemelkednek és fizikailag eltávolításra kerülnek, minimalizálva a festékkárosodást (karcolás).

Fő tulajdonságok

 • Prémium minőségű aktív hab.
 • Extra magas koncentrációjú.
 • 4% hab és 96% víz arányban hígítva.
 • Kiválóan eltávolítja a legtöbb szennyeződést.
 • Nem károsítja a fényezést.
 • Biológiailag lebomló anyagokból készült.

A Bilt Hamber Auto-Foam aktív hab használata

 • A megfelelő hígítási arány a siker kulcsa. Kezdje ezzel.
 • Az aktív hab permetezése előtt erős vízsugárral öblítse le az autót.
 • Ez megszabadítja a karosszériát a legdurvább szennyeződésektől, és helyet ad az aktív habnak, hogy jobban tudjon dolgozni.
 • Fújja be az aktív habot az egész autóra, nem kell szakaszosan végezni.
 • Mindig árnyékban dolgozzon, és tartsa a karosszériát hűvösen, az autó nem lehet forró, de nem is lehet fagyos - például egy fagypont alatti éjszakát követően.
 • Hagyja állni 5-10 percig, majd erős vízsugárral öblítse le.
 • Folytassa a következő lépésben a karosszéria mosását vagy előmosását.

A márkáról

A Bilt Hamber egy angol márka, amely talán nem rendelkezik érzelmi marketinggel, de olyan termékeket kínál, amelyek egyediek, és gyakran a lehető legjobb minőségűek az adott árkategóriában. A márka kínálatában megtalálható a legkelendőbb Bilt Hamber Korrosol polírozó rozsdaeltávolító és a kiváló Doubble Speed Wax, egy kemény hibrid viasz, amely akár egy évig is kitart. A Bilt Hamber szorosan specializálódott a járművek futóműveinek rozsdaeltávolítására és korrózióvédelmére, valamint a csúcskategóriás autókozmetikára. Ezen a területen az abszolút világelsők közé tartozik. A Bilt Hamber Laboratories nevéhez fűződik a kutatás, az innovatív kémia és a szigorú tesztelés, mint a legjobb teljesítményű termékek előállításának módja. Minden terméket alaposan tesztelnek és összehasonlítanak a versenytársakkal, mielőtt forgalomba kerül.

Katalógus számBH-0010
MárkaBilt Hamber
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
0 %
Eddig senki nem értékelte a terméket
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.