Fiókom

Bilt Hamber Finis-Wax szilárd karnauba viasz (50 ml)

magas fényű, T1 karnauba alapú viasz, 50 ml
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Bilt Hamber Finis-Wax szilárd karnauba viasz (50 ml)
-20 %

Bilt Hamber Finis-Wax szilárd karnauba viasz

A Bilt Hamber Finis-Wax egy prémium minőségű keményviasz, amelyet az autófényezés védelmének utolsó lépéseként terveztek. A gyártás során felhasznált legmagasabb minőségű T1 Carnauba viasz biztosítja a mély és gazdag fényt. De ellentétben néhány más viasszal, ahol a kiváló fényességet, könnyű felhordhatóságot és polírozhatóságot további fényesítő molekulák biztosítják, a Finis-Wax nem tartalmaz ilyen "aromákat". A Finis-Wax még a sokkal drágább, carnaubát tartalmazó konkurens viaszokat is felülmúlja. Ezenkívül a Finis-Wax tovább tart a karosszériafestékeken. A Bilt Hamber Finis-Wax könnyen használható, és nedves megjelenést hagy maga után. Kemény összetevőket tartalmaz, amelyek minőségi védelmet és tartósságot biztosítanak a festéknek. Vizuálisan tökéletes, mély, nedves megjelenést eredményez, amely nemcsak jól néz ki, hanem segít megvédeni a festéket a csúnya korróziós "hólyagok" kialakulásától. A Finis-Wax nem koptató hatású! Mikroszálas kendőt és Bilt Hamber applikátort tartalmaz.

A Bilt Hamber Finis-Wax használata:

  • Alaposan moss le az autót. Ne használjon viaszos sampont.
  • Az autót szárítsa meg szárító törölközővel.
  • A Finis-Wax nem egy polírozószer, amennyiben a festék ki van fehéredve, durva vagy hosszú ideje nem volt polírozva, szükséges lesz az applikálás előtt tisztító és polírozó készítményeket vagy agyagot használni.
  • A viasz használata előtt ajánlott a fesétek alaposan lemosni festéktisztítóval - a viasz helyes funkciójához szükséges, hogy a festék tiszta és zsírtalan legyen.
  • A viaszt mindig árnyékban alkalmazza és figyelje a hőmérsékletet, az autónak hűvösnek kell lennie, nem szabad felforrósodnia a nap vagy a motor által.
  • A viaszt alklamazza hab applikátorral és hagyja 5 - 10 percig száradni, majd mikroszálas kendővel polírozza át.
  • Alaposan nézze át, hogy valahol nem maradtak e csíkok, ha kell fényesítse ki.
Katalógus szám:BH-0038
MárkaBilt Hamber

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
0 %
Eddig senki nem értékelte a terméket
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.