Fiókom

Brela Pro Care CDC Grip Nitril - L vegyszerálló nitril kesztyű

vegyszerálló kesztyű grippel, nagyság L, fekete színű, 1 db ára
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Brela Pro Care CDC Grip Nitril - L vegyszerálló nitril kesztyű
Tipp

Brela Pro Care CDC Grip Nitril - nitril kesztyű

A BRELA PRO CARE kesztyű abszolút egyedülállósága abban rejlik, hogy nincs negatívuma. Amikor megvásárolja, nem kompromisszumot keres az ár, a minőség, a biztonság és a rendeltetés között. A kiválasztás egyetlen kritériuma az Önnek megfelelő méret - S, M, L, XL. Sajnos általános gyakorlat, hogy a kvázi nitril kesztyűk gyártása során különböző olcsóbb adalékanyagokat is hozzáadnak. Ennek célja a gyártási költségek csökkentése és a kereskedelmi nyereség növelése. Mindez a minőség és a fogyasztó kárára. A kvázi-nitril kesztyűk vékonyabbak, ami általában a súlyukban is megmutatkozik. A felhúzás és a használat során gyakrabban szakadnak, ami növeli az Ön költségeit, és végső soron veszélyezteti a biztonságát és egészségét.

Százszázalékos 100% nitril

A BRELA PRO CARE kesztyű 100% nitrilből készül, hozzáadott adalékanyagok nélkül, púder nélkül, és nem okoz allergiás reakciókat. Az ujjhegyeken található mintázat rendkívüli érzékenységet kölcsönöz a benne végzett munkának, ami elengedhetetlen a legaprólékosabb munkákhoz. A Brela kesztyű gördülő mandzsettája biztosítja a kezek védelmét a baktériumoktól, vírusoktól és folyadékoktól, beleértve az olajakat és zsírokat is. A kesztyű súlya és minősége megbízható strapabírást garantál, biztosítva, hogy a kesztyű nem szakad el munka közben, és pláne nem azonnal a felhúzásakor. A tartósság automatikusan tükröződik az alacsonyabb elhasználásukban.

Higiénia a legmagasabb szinten

A BRELA PRO CARE kesztyűk a legmagasabb szintű higiéniai szabványnak felelnek meg. Ez alkalmassá teszi őket az összes létező szolgáltatásban való használatra, beleértve a vendéglátást is. Lágyságuknak köszönhetően fodrászatban vagy művészeti szolgáltatásokban (festés, tetoválás stb.) való használatra is ideálisak. Erősségüknek köszönhetően olyan területeken is megvédik Önt, mint az autóipar, a részletezés, a háztartási munkák és a karbantartás. A BRELA PRO CARE kesztyűk kifordíthatóak - azonosak a bal és a jobb kézre.

A Brela Pro Care kesztyű elérhető méretei és specifikációi 

  • A Brela Pro Care kesztyűket egy darabos kiszerelésben árusítjuk, négy különböző méretben: S, M, L, XL.
  • A mandzsetta vastagsága 0,07 mm, a tenyéren 0,08 mm és 0,13 mm az ujjakon.
  • M nagyság - 240 mm (hosszúság) x 96 mm (szélesség).
  • L nagyság - 240 mm (hosszúság) x 107 mm (szélesség).
  • XL nagyság - 240 mm (hosszúság) x 118 mm (szélesség).
1 db ára !!!

Katalógus számBPC-CCD-L
MárkaBrela Pro Care

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
94 %
7 a vásárlók értékelték
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.