Fiókom

Carbon Collective Heavy Duty Black Textured Nitrile Glove - XL vegyszerálló kesztyű

Texturált nitril kesztyű, amely 7 millió szilárd nitrilből készült. A kesztyűt egyedi, kiemelkedő gyémánt textúrával tervezték, amely erősebb és jobb fogást biztosít még nedves állapotban is. A szupererős nitril növeli a tartósságot, de nem korlátozza Önt semmilyen módon a munkavégzésben. Ez a kesztyű kiváló kémiai ellenállást biztosít a magas vagy alacsony pH-értékű vegyszerekkel, savakkal és olajokkal szemben.

Carbon Collective Heavy Duty Black Textured Nitrile Glove -XL vegyszerálló kesztyű össztétele

A kesztyű szabadalmaztatott Nitrex polimerből készült, amely a kesztyűt szakadásállóvá teszi, és szinte a végtelenségig nyújtható. A gyártási folyamat két anyagréteg összeolvasztásából áll, ami nemcsak a fent említett tartósságot, hanem a kézre való könnyebb illeszkedést is biztosítja. Az anyag szilárdsága több mint 6 mikron, ami többszöröse a hagyományos nitril és orvosi kesztyűknek. A vegyi anyagokkal szembeni ellenállóképessége 3-szor nagyobb, mint a latex vagy vinil kesztyűké! A kesztyű hipoallergén, púdermentes és szagtalan.

Fő tulajdonságok

  • Minőségi védelem a vegyi anyagok, zsírok és oldószerek ellen.
  • Gyöngyös mandzsetta a fokozott szakadásállóság érdekében.
  • A gyémánt felület gyorsan elvezeti a folyadékokat.
  • Optimális fogás a munkavégzéshez.
  • Latexmentes.
  • Nincs belső por.
  • Megfordítható kialakítás.
  • Klórozott.
  • XL-es méret.
  • 1 kesztyű ára!

A márkáról

A Carbon Collective egy kis, független vállalat, amely tökéletes részletező termékeket kínál, például kerámia bevonatokat, különböző részletező termékeket és egyéb széleskörű kiegészítőket. Terméktesztelőként kezdték, de mivel elégedetlenek voltak a piacon lévő termékkínálattal, saját termékek fejlesztésébe kezdtek. 2013 óta fejlesztik és gyártják a termékeket, és arra összpontosítanak, hogy minden termék minőségi összetételű legyen, tökéletesen működjön és könnyen használható legyen. A fejlesztés egy olyan lépés, amit soha nem siettetnek. Minden termékük „Created by Detailers, For Detailers”. A Carbon Collective termékei biztonságosan használhatók, és gyakran pH-semleges formulával rendelkeznek, amelyet kifejezetten a kerámia bevonatokkal való együttműködésre terveztek. Minden egyes terméket a saját specifikációik alapján, kiterjedt tesztelés és prototípusgyártás révén hoznak létre, szigorú valós és laboratóriumi teszteknek vetik alá, mielőtt gyártásba kerülnének, hogy a legjobb összetételt, teljesítményt és tartósságot biztosítsák. Nem adnak ki terméket, ha az nem felel meg a magas színvonalnak. A Carbon Collective termékeket kifejezetten úgy alakítják ki és fejlesztik ki, hogy a piacon kapható leginnovatívabb és leghatékonyabb termékek legyenek.
Katalógus számCC-231
MárkaCarbon Collective
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
0 %
Eddig senki nem értékelte a terméket
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.